Graphilla.com :: Преглед на тема - BG conference 2003

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BG conference 2003

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
indus

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 4:28 pm    Заглавие: BG conference 2003 Отговорете с цитат

Dolo gore vidqh kak se priema ideqta za BG conference. Az vse pak mislq da opitam. Stqh da se radvam na po dobri dumi i po naduhano hora. Za tova dali ste stane nesto ili ne ne moga da kaja, no trqbva da se probva za da se razbere rezultatut. Dulech sum ot misulta che sam moga da napravq nesto, zatova ochakvam pomost vsqkakva i ot vsichki. Neka zaedno da napravim edno dobro design subitie v BG i to da se prevurne v tradicia. Vsqkakvi idei predlojenia i pomost sa dobre doshli.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 4:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а какво конкретно предлагаш в случая?
и каква точно помощ ти е нужна?
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 4:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami sega ste nahvurlq nqkakvi nesta ama m/u tqh nqma nisto konkretno. 1. Mislq che za realizairaneto na ednin takuv proekt sa nujni pochti 3-4 meseca zatova moje da se misi tova da se organizira kum kraia na septemvri mesec.
2. Trqbva da se izbere mqsto i mqstoto da nqkakuv kurort ili kurortno seliste. Na men nesto mi se vurti Bansko v glavata ili Pamporovo mai po planinsko e po dobre.
3. Hubavo ste e da se vdigne shum okolko cqlata taq rabota i da e International BG design conference - Pamporovo 2003 naprimer.
4. Trqbva da se napravi site za cqlata taq rabota i pechatna reklama susto trqbva da ima.
5. Da se govori s razni organizacii koito otpuskat pari za Art s kakvo mogat da pomognat.
6. Da se gvori sus golqma firma koqto da stane generalen sponsor na cqlata taq rabota.
7. Moje bi 3 dni sa dostatuchni.
8. Trqbva da se reshi kum koi oblasti ot designa ste e nasochena conferenciata i da konkretezirat. Za vsqka oblast da otgovarq nqkoi. Oblastoto da sa 3d design, print design, web design, i t.n.

Tiq dni ste pomislq po konkretno a do togava mogat da se davat predlojenia. Moje da vidim koe mqsto ste nai udachno za provejdaneto na edno takova subitie.
Върнете се в началото
Q2k

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:02 pm    Заглавие: hubavo... Отговорете с цитат

hubavo si go namislil..no kogato e v razli4en grad ot Sofia ili plovdiv..ve4e vuzmojnosta za prisystvie e mn po-malka..na suma hora...
vsustnost..moje i da si prav..no inak s kakvoto moga ste pomogna
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

indus написа:
Tiq dni ste pomislq po konkretno a do togava mogat da se davat predlojenia. Moje da vidim koe mqsto ste nai udachno za provejdaneto na edno takova subitie.

глей сия индус...
тва по-горе е много показателно...

похвален е ентусиазма ти - ама ако смяташ, че най важното нещо е мястото - просто си просиш присмеха на хората

горе долу имам понятие от организиране на събития... службата ми го налага. та искам да ти кажа, че за спането, кетъринга, наема на зала, осветление, мултимедия, озвучаване и т.н. отиват толкоз пари, че не мож ги събра и с 10 спонсора...

затва и никой дося не го е направил..

пари от спонсори се зимат само с връзки - ако ги имаш - ок - ако не - нищо не праиш... а щях да забрава и рушвета - околко 5-10-20% от сумата.

никой няма да ти даде 30-40 хил лева ей така. държавата също няма да ти съдейства.

за да стане - треа да има професионална организация.

такава се праи с капитал, устав, съдебно решение и т.н.

а такава организация има - ако искаш питай Светлин Русев... питай го и къде и отиват парите и къде проектите...

лектори - "чуждестранни" - еми аз незнам как ще спастриш от тия пари и разходите им на тия хора... хонорарите им - не се заблуждавай, че някой ще напраи нещо за сините / черните ти очи...

та
тва е само 1 мъничка частичка от проблемите които съпътстват едно подобно мероприятие...

и затва и с хората от тука - с които се познаваме от години още не сме го осъществили... и затва сме скептици

а най важната причина да сме такива - е комерсията

нищо няма да спечелим от тва - само ще изхабим нерви и пари...

обучение на клиента - алабалистики...

лично мнение - аз пък ви пожелавам успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
R1dler

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аха.:) ясно:)
мисля че трябва да преместиш точка 5 и точка 6 като първи.
когато(по скоро "ако") имаш решение по горепосочените точки 5 и 6 аз лично ти обещавам да положа всички усилия по останалата част от списъка със задачи (който трябва да се удължи сериозно).
за момента имаш едно голямо и надъхано нищо.
кои организации? коя голяма фирма?
тия дни? това "утре" или "началото на август" значи?
R1dler

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ааа..забравих!!! хехе..
да речем че се изплющя при евентуален спонсор..за кви пари да говоря?
дет вика Ави 30-40к...или ти предполагам си направил някой сметки и можеш да ми дадеш по конкретна сума? и какво да предложа срещу тях?
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gley sega,

Predi izwestno wreme az i oshte dwama pichowe organizirahme naistina golyama mezhdunarodna konferentsiya (nyamashe nishto obshto sus design). Otne ni polowin godina samo urezhdaneto na neshtata. Ta ot gledna tochka na tozi opit iskam da ti kazha kakwa ti e GOLYAMATA greshka:

Tya e wuw towa, che se fokusirash wurhu formata, a ne wurhu sudurzhanieto. Pamporowo, Pamporowo 2003, International Pamporowo 2003, etc.... Ne stawa. Zashtoto nay-napred, predi wsichko, tryabwa da izmislish kakwo TOCHNO shte stawa na tazi konferentsiya. Dokladi, lektsii, dnewen grafik, KAKWO TOCHNO SHTE NAUCHIME ot tazi konferentsiya. Koy shte gi iznasya. Sled kato utochnish towa, weche mozhesh da sednesh da mislish detailite kude i kak.

W momenta malko ya dawash -- ne me razbiray pogreshno -- suwsem po Balkanski. Demek, day edin kurort, edin kupon za tri dena, da se iztapanchime shumno ta da ni dadat i po telewiziyata, a kakwo shte goworime wsuchnost nema mnogo znachenie.

Izyasni si mnogo tochno zashto iskash towa neshto da stane -- za da se nauchi neshto, ili za da te interviewirat po bTV.

Shtoto ako e za da se nauchi neshto, purwo tryabwa da izmislish kakwo da e to.

I ne mi kazway, che tezi neshta ne si gi obmislil oshte, shtoto towa sa samo nahwurlyani idei. Lichi si mnogo dobre kak si gi podredil i kude e fokusut :-)))) Kato gi izmislish tezi raboti, togawa sedni da mislish kude shte se organizira neshto i kak shte se kazwa.

Uspeh,
Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
Joro*

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sprete!

choweka ima ogromno jelanie da padne ot wisoko
a wie samo se prechkate ... biva li taka
Върнете се в началото
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Purvo da kaja che ne sum mislil nisto konkretno nqmam plan na deistvie nqkakuv konkreten. Da ne smqtam che nai vajno mqstoto, osven tova dali lesno se stiga do tam dali ima udobstvo za provejdaneto na edna takava sresta trqbva da ima pone 2 zali, susto ste e hubavo da ne e tolkova skupo da ima dostatuchno mqsto za vsichko koito iskat da posetqt subitieto i neobhodimite udobstva. Susto mislq che ste e hubavo da e spokoino mqsto nqkakvo :).

Az susto imam nqkakva predstava kak stoqt nestata s organiziraneto na subitiq i znam za dosta ot trudnostite no s dora organizaciq mislq che nestata mogat da stanat.

Trabva da se izmisli nqkakuv varian za uchasnicite, zasoto naistina sme v Bg i vseki trqbva da dade nesto ot sebe si. Moje da se pomisli za nqkakuv variant da rechem 30 kinta nustuvki + hrana naprimer. Nali se sestash po 8-mi dekemvri i po razni drugi takiva che ima hilqdi izgodni oferti.

Profesionalna organizaciq da suglasen sum. No moje da se probva i bez tolkova profesionalna organizacia.

Moje i bez chujdestranni lektori da minem taq godia :)) puk nqkoi moje da proqvi i interes da predstavi nqkakuv svoi nov proekt.

Vijdam che ste skeptici ama mislq che ne ste go osustesstvili zasoto ne ste probvali. Qsno da na vsichki im e qsno kak stoqt netata v Bg. Ama aide malko po vedro dee moje puk da se sluchi nesto ako se zadeistva. Az zatova iskam da vi naduham i da napravim nesto zaedno zastoto vseki kato dade po edno ramo i ste stane, ne budete takiva skeptici.

Az pechalba ne tursq, na men ste mi e dostatuchno tova da se sluchi nisto poveche. :)
Върнете се в началото
Q2k

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 5:45 pm    Заглавие: hmmm Отговорете с цитат

ama ve4e ideqta pridubiva drug harakter...
mi na men tva cqloto nesto po4va da mi mqza..na
AIDE DA SE SYBEREM DA PO-PORKAME 2-3dni..nie si..puk ako nqkoi iska moje i da vzeme da pokaze nesto......
mi az napravo sti predloja men..da stane na 7, 8 i 9ti Dekemvri...tykmo studentite-mladejta na nashata naciq nqma kvo da gi ugovarqsh...ste sa si tam..puk sto da ne idat na 2 foruma:)))kekee..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 12, 2003 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Q2k kato se zmislih reshih che Plovdiv e idealnoto mqsto za provejdaneto na edno takova subitie mai. Ta nali plovdiv e kulturnata stolica na Bg :), a i sum tuk i tiq dni ste vidq kak stoqt nestata v panaira i obstinata s kakvo moje da pomogne.
Drone ste ti buda blagodaren ako mi pomognesh s nqkakvi suveti ili ako ti se zanimava da se vkluchish v organizaciqta.
Joro* brat ot kade da padam ve az ne sum se kachil nikude i nqmam namerenie da se kachvam ako ne stane ne stane ako stane kef golqm. Ne moga da razbera za kakvo padane stava vupros ???
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Дискусии Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети