Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: |
На въпроса ще има ли съвременни епизоди на Блейк 7 Пол Дароу казва- вече има, Файърфлай :) |
Има то... нищо няма! Гадовете му с гадове. Половин сезон и шат! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |
ее сабрахте сАА .. :P
бтв мен па Кранк най ме кефеше .. а плъха беше нкъв гей дърт .. кой знае как е абюзвал горките костенурки из тия канали :D |
Силно се съмнявам, в Щатите щяха да ги закрилят и животинските и детските правозащитни организации ;)). Щяхме да разберем поне, в един или два епизода. Виж Ейприл... тва е друга история :))))... _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 7:13 pm Заглавие: |
|
|
NP написа: | Виж Ейприл... тва е друга история :))))... |
... В тоз ред на мисли не мога да не се сетя за първата си сексуална фантазия евър:
И естествено
B) _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Мар 26, 2008 9:07 pm Заглавие: |
|
|
"Гумените мечета" ми беше любимо, ама то беше малко по-късно. Абе толкоз ли сме дърти тука всички бре?!? Баси! :)
"ФАЙЪРФЛАЙЙЙЙЙЙ"!!!!!! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 2:43 am Заглавие: |
|
|
Ааа, не мога да се съглася, Гумените мечета не беше толкова по-късно от Тайнствените златни градове! Или поне аз така си мисля.... (a пък между другото Градовете ги излъчиха наскоро по една от кабелните... Наскоро-наскоро... вече има година-две или повече може би..? о_О)
В тази връзка, поздрав от мен, с българските версии на:
Гумените мечета (Гумените мечета като ги чуя и носталгични сълзи роня... Сериозно!)
Патешки истории
Чип и Дейл: Спасителен отряд
(на английски ги има с добро качество на звук и картина, но за мен беше особено мило да ги чуя както бяха едно време... на български...)
Началото на 'Уолт Дисни представя', тази музичка с такова умиление и носталгия ми се е загнездила в паметта, че... :''')
А това помните ли го? Конникът и звездните шерифи. Почнаха да го дават по Ефир 2 като беше режима на тока!
Ами Старком: http://vbox7.com/play:32725020
Или Мишел Ваян: (тези двете песнички са ми любими от едно време, за съжаление обаче нещо не изскача видео вариант на Мишел Ваян...) http://www.sendspace.com/file/pbv3tw
Dash написа: | DinYa написа: | Ае Костенурките нинджа никой ли не е харесвал? |
Как бе?!? Аз бях Донатело =))) | Хаха, и аз! :D
А сега, обратно към първоначалната ми реакция:
AAAAАаaaaа, тия Диплодос как ги бях забравил..!!! О_О Присетих се и как бях гледал един епизод два пъти (щото по незнайни причини в обичайното време вместо нов бяха пуснали вече излъчен). Май беше Диплодоните всъщност... При нас го даваха като обмен от CFI! Както и повечето, или даже може би всичките показани... Dash, евала за труда просто...!! (между другото на 33-та картинка няма линк)
Даже и фантастичният Макс го има! А аз съм го гледал на такава възраст, че даже не се сещам как изглеждаше!!
ААААаа, и Були!! Не е истина!!!! Баси! :D
Това беше едно от филмчетата, запис от което кака ми беше направила на аудио-касетка и си слушах....
И... И.... Буревестниците!! Това пък не съм очаквал да го видя отново!!! Леллллелелеле
А пък Летящият Чесмир, сега като го погледнах се сетих, онова с цветята! :D Колко неща съм гледал и бях забравил...!
/end x_x афектиран съм |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:15 am Заглавие: |
|
|
Пеца, ако знайш - утрепах се да търся клип от Мишел Вайян преди да пусна темата - е, не успях. А сега излиза, че и 22-та начина по които го писах в търсачките са били грешни =)))
Същото и с 33-та картинка - филмчето беше преведено на български като "Купидон", обаче явно на френски е съдържало и други думи в заглавието си, щото и от него нищо не намерих...
М/у другото, Ники Михайлов (евала му на тоя човек просто!) днес ми помогна да открия ето това детско, което националната телевизия излъчи 2 пъти мисля в средата на 80-те. Не знам колко от вас са го гледали тогава, обаче на мен страшно много ми беше харесало и сега много се кефя, че мога да си го гледам пак... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 11:35 am Заглавие: |
|
|
Ах, как му бяха превели името, верно!?... Дето накрая забиха една пръчка в окото на Т-рекса и той трагично ...
Купидон го бях забравил как изглежда, не можах да го позная от картинката...
Сетих се за още едно - даваха го по френската от пет - Sharky & George. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Века на динозаврите!!!!!!!!!!!!!!!
Остава да намерите и Трима звездни мускетари! Нито името му можах да намеря, нищо. Все едно не го е имало този филм. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 12:51 pm Заглавие: |
|
|
имаше едно, в което главната героиня се казваше Мариан от времето на чорапогащниците и шпагите, френско пак - нещо като френски Робин Худ, ама жена
CN много съкс в последно време, инфантилно дебилно, няма вече приказки, хлъц _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cleos

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 1:13 pm Заглавие: |
|
|
Мариан Първата, май така се казваше, или така си го спомням :). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 1:43 pm Заглавие: |
|
|
А в Youtube го имаше само на арабски! оО
Bio написа: | Остава да намерите и Трима звездни мускетари! Нито името му можах да намеря, нищо. Все едно не го е имало този филм. | Това излиза че е Space Three Musketeers, ама видео...
Да не би случайно да е това или това? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 1:45 pm Заглавие: |
|
|
Сега като ги гледам тези филмчета, където почти всичко е нонстоп анимация, Картуна все повече започва да ми се струва като бургер на Макдоналдс... Ето тука още една класика -- http://www.youtube.com/watch?v=GLk8m6O5O1I -- излиза, че като малък съм бил егаси-и-върлия-фен-на-анимето. С този синия робот имам изрисувани поне шест скицника най-малко =))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Хахаххаахх а някой помни ли една от готините петминутки, които пускаха в почивките от разни спортни събития с един волейболен мач между едни огромни котараци и банда прасета.....? Дето прасетата едно по едно отпадаха след зверските атаки на котараците и накрая едно прасе ударжа две-три забивки и накрая с дружни усилия победиха :))))))) Тва колко ме кефеше, не е истина :))))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fan4battle
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:00 pm Заглавие: |
|
|
Пък аз реших че говориш за Зоо купа-та... Волейбол въобще не помня... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
тия бяха най-голямата лудница,
имаше хипопотами май по едно време, масажи, съблекални такива работи помня
http://www.newworldotter.com/retroviews/sporttoon/
има няколко и по торента
и другото кратко с ено жълто пиле |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Чет Мар 27, 2008 3:28 pm Заглавие: |
|
|
мале, мале, тва с таралежа е страшна психария _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|