Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 5:32 pm Заглавие: |
|
|
Еепа направете един раздел дето ше ги прайте ''стари'' ... коланО под качките шапчата на уволджак .. и така .. да се знае .. хехе. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 5:36 pm Заглавие: |
|
|
Може ли между "Дискусии" и "Общи Приказки" да отворим и един форум "Старческия дом" или "Пейката пред блока" ? :))))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 6:03 pm Заглавие: |
|
|
Snoopy, ще те гони мечка...;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 6:06 pm Заглавие: :-) |
|
|
Айдеее - модераторът на новия раздел са обади!
Не бий детето, бе, преди 45 години и ти си бил млад!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 6:47 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: |
Не бий детето, бе, преди 45 години и ти си бил млад!
:-) |
Мда
За разлика от теб...;-Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:42 pm Заглавие: |
|
|
По мое скромно наблюдение, без да го абсолютизирам, мога да кажа, че се наблюдава следното.
Обикновенно можещите са по-благосклонни към начинащите и взискателни към напредналите. Докато недоказалите се, се самодоказват върху чуждите работи, с надеждата технте остроумия да бъдат забелязани и оценени като оценка на успял бял мъж (жена). Наистина не мисля че заядливит тон прави един творец по-добър. Може и да греша, защото виждам, че доста хора го практикуват и явно са успели, за разлика от мен.
Въпрос на вкус и способност на самопреценка е да определиш дали изказването ти има някакъв смисъл и доколко с това помагаш на някого и не вредиш на себе си.
И за да не влизате в заблуда, от сега ще ви кажа. Не не съм бременен и точно в този момент не страдам от хормонален дисбаланс. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:18 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | По мое скромно наблюдение, без да го абсолютизирам, мога да кажа, че се наблюдава следното.
Обикновенно можещите са по-благосклонни към начинащите и взискателни към напредналите. Докато недоказалите се, се самодоказват върху чуждите работи, с надеждата технте остроумия да бъдат забелязани и оценени като оценка на успял бял мъж (жена). Наистина не мисля че заядливит тон прави един творец по-добър. Може и да греша, защото виждам, че доста хора го практикуват и явно са успели, за разлика от мен.
Въпрос на вкус и способност на самопреценка е да определиш дали изказването ти има някакъв смисъл и доколко с това помагаш на някого и не вредиш на себе си.
И за да не влизате в заблуда, от сега ще ви кажа. Не не съм бременен и точно в този момент не страдам от хормонален дисбаланс. |
сичкото тва може би е вярно :) ама т'ва е графила, няма как :) ей зат'ва я харесвам :)
като се нахъса ся младежа, другата седмица ще ни отвее с повече темплейти :) (много гадно да гледаш проект за сайт с текст: асдасдасд или блаблаблатексттукатряадаима) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Не конкретизирам представящият се. Не бих взел отношение по показаните неща, не отговарям на критериите. Възползвах се от темата, за да изкажа своите наблюдения по повдигната тема, макар да се получи такава, след преместването и в този раздел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:32 pm Заглавие: |
|
|
... а програмистите са идиоти!*
*просто и аз реших да си излея душата _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:38 pm Заглавие: |
|
|
e da, ama za programistite tova e 4ast ot dlujnostnata harakteristika -ina4e ne gi vzimat!
vrab4ev, moq skromen opit pyk, bez da konkretiziram, absoliutiziram i travmatiziram, e 4e mnogo rqdko moje da se napravi vryzka (prava ili obratnoproporcionalna) m/u otnoshenie kym horata i ka4estvo na rabotata, kotarako Leopold... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Човешкият мозък има удивителната способност да скрива от погледа ни неща, които не желаем да виждаме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:48 pm Заглавие: |
|
|
nazdrave za koeto! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vnnikolov

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 6:31 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | ... а програмистите са идиоти!* |
NOX написа: | tova e 4ast ot dlujnostnata harakteristika -ina4e ne gi vzimat! |
Артисти... :-P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 8:13 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Сибила има право за това, че тона в представяне е "малко" надменен. Няма да ви казвам, че като кандидатсвах там преди време беше с цел да се позаяждам с всички, които се правеха на много умни и даваха акъл и се заяждаха... ама така си и останах с идеята само :D |
Значи си получила съвсем неочаквано това което заслужават всички нови, способни и талантливи кандидати за слава. :) Що протестираш тогава. Тези които могът влизат. Тези които има още какво да учат, но са изградили 'про' самоочувствие са аут, докато не покажат по-добри резултати и отношение.
Отдавна говоря, че принципа на който приемаме хора е малко разхлабен. Смятам, че правилата трябва да се затегнат и приема да е по-строг. Идеята за 'професионален' форум леко се размива, след като всеки 2-ри в представяне, кандидатствайки очаква хората да седнат да правят разбор на некви свободни съченения, да го напътстват и учат. Не знам, но ми се струва, че Моргота трябва да остави само темата където са огласени правилата за кандидатстване, където на финала да има два бутона за избор - както при много програми в началото на инсталация - 'accept' или 'reject'. Едва догава да има достъп по 'Представяне'. Хората просто не четът правилата, а това е форум с остановен ред. Мисля, че много хора са забрав или не знаят за това. От тук идват и недоволните от 'лошото' отношение 'зайци'. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 9:44 am Заглавие: |
|
|
проблема според мен е че повече са се уволнили редници от казармата, носили са 1-2 години или 9 или 6месеца маршалския жезъл в раницата ама не би да станат по-нагоре от редник или ефрейтор и това им незадоволено казармено чувство ги кара да издевателстват по казармено над младите войници, казармата е жива в душата им и в делата им :)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 10:28 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | проблема според мен е че повече са се уволнили редници от казармата, носили са 1-2 години или 9 или 6месеца маршалския жезъл в раницата |
абе ти остави, сега като почнат да идват тия дето нямат и месец казарма, тогаз гледай шоу :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 10:35 am Заглавие: |
|
|
vnnikolov написа: | Ky3Mu4 написа: | ... а програмистите са идиоти!* |
NOX написа: | tova e 4ast ot dlujnostnata harakteristika -ina4e ne gi vzimat! |
Артисти... :-P |
Присъстващите са изключение, нали знаеш :) А заключението е от местни/фирмени наблюдения ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|