Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Бре каква тема!!!!
Начи аз съм в Графила от повече от 5 години. От самото начало кажи-речи.
Е, на мойто представяне стана такъв междузвезден скандал, че Spacera още подмята едни сенки в Космоса наляво-надясно.
Тогава какви ДЗВЕРОВЕ имаше в представяне..... а сега са само котенца останали..... Тогава Светата Инквизиция ти стягаше дибата на момента..... сега..... блях.... добре, че е Нокса наоколо да предлага членуване (пълно-непълно-нема значение) на който мърда наоколо (на Кузмича искаше да посегне, ако щете вервайте!!!)
Майтапа настрана сега.
Всеки минава фазата да е лудо влюбен в своите произведения. Мнението на околния свят е фонов шум с честота 3 херца. Макар и много грубо и неучтиво в Представяне, отварянето на очите е много полезен процес.
Много хора са само спечелили когато са се поучили, а не са се фръцнали.
Та такива ми ти работи :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 2:31 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | ............
Майтапа настрана сега.
...........отварянето ....... е много полезен процес.
........ |
именно .. едни ги боли повече .. други просто ги бОли .. с една дума требе да се отвориш за света по един или друг начин .. :> _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiu

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:06 pm Заглавие: |
|
|
абе аз не прочетох всичките страници от темата, изтощих се и като цяло се и изнервих :Д
озадачава ме защо спорите точно за лошото отношение, а не за другата любима тема, приемът. разни амбициозни същества получават права, без да показват каквото и да било добро ниво, но за сметка на това куп посредствени работи като израз на нестихващо желание да се изявяват в, примерно, артистичните среди и да показват изобилие от откровено лош вкус. същевременно не толкова наглите не са допускани дори и да са на задоволително ниво. не са ви достатъчно забавни?
да не говорим, че и сред така наречените "стари графилци" има няколко ярки примери за посредственост :П
инак Сибила е права, но отчасти. хранилка трябва да има, особено пък в конкретния случай, то това и е чарът на Графила ;)
хм, сега като мернах написаното по-горе се усетих, че може и да сте ги обсъждали тези неща, а аз така и не прочетох всичко...
поне казах каквото ми се казваше.
обаче имам усещането, че мене няма да ме храните, въпреки че си го прося. :П няма за какво... _________________ http://www.behance.net/mirchovska
-
Mere surmise, Sir. Very uncertain. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:15 pm Заглавие: |
|
|
едно време, като бях малък и ходех на уроци по рисуванеее. преди да приклчим, учителката минаваше при всеки, за да му види работата и да го светне какво е объркал или с какво се е справил. останалите гледахме. еми ако се връзвах на докачки, яки критики, подбъзиквания и т. н. щях да си тръгната след 3-тия път ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:16 pm Заглавие: |
|
|
mequable написа: | абе аз не прочетох всичките страници от темата, изтощих се и като цяло се и изнервих :Д
озадачава ме защо спорите точно за лошото отношение, а не за другата любима тема, приемът. разни амбициозни същества получават права, без да показват каквото и да било добро ниво, но за сметка на това куп посредствени работи като израз на нестихващо желание да се изявяват в, примерно, артистичните среди и да показват изобилие от откровено лош вкус. същевременно не толкова наглите не са допускани дори и да са на задоволително ниво. не са ви достатъчно забавни?
да не говорим, че и сред така наречените "стари графилци" има няколко ярки примери за посредственост :П
инак Сибила е права, но отчасти. хранилка трябва да има, особено пък в конкретния случай, то това и е чарът на Графила ;)
хм, сега като мернах написаното по-горе се усетих, че може и да сте ги обсъждали тези неща, а аз така и не прочетох всичко...
поне казах каквото ми се казваше.
обаче имам усещането, че мене няма да ме храните, въпреки че си го прося. :П няма за какво... |
тия аргументи си плачат за поименно назоваване - хора, които са добри и не са получили права и такива, които са посредствени, а имат? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:22 pm Заглавие: ! |
|
|
RoT написа: | Аз пък мисля, че LH е виновен за всичко ! Или поне е виновен за мойте мъки и страдания по работно време :)) |
Ти???!!!!
Работно време???!!!!
Не се шегувай, бе!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 3:49 pm Заглавие: Re: ! |
|
|
RG® написа: | RoT написа: | Аз пък мисля, че LH е виновен за всичко ! Или поне е виновен за мойте мъки и страдания по работно време :)) |
Ти???!!!!
Работно време???!!!!
Не се шегувай, бе!
:-) |
Аде ся, не изпадай в подробности :))))) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Rot написа: | Аз пък мисля, че LH е виновен за всичко ! Или поне е виновен за мойте мъки и страдания по работно време :) |
млад си и не знаеш, че сирене и сланина се солят на колкото поеме, така че може още да поемеш :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiu

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 4:40 pm Заглавие: |
|
|
хора, които не са добри, но имат права - примери колкото щеш, знаете ги ;) някой ако иска, да почва списъка (това си е чиста проба заяждане... надявам се да е станало ясно, че аз моите аргументи няма да ги подкрепям с конкретни примери).
а хора, които са мегадобри и не са получили права няма, нали, но има хора с потенциал, на които не е обърнато достатъчно внимание (тук вече се изхвърлям, щото съвсем не ми е работа да се бъркам, нито притежавам необходимите качества, за да съдя).
и аз като бях малка ходех на уроци по рисуване... _________________ http://www.behance.net/mirchovska
-
Mere surmise, Sir. Very uncertain. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 5:14 pm Заглавие: |
|
|
Стига ве, потенциали, права, неразгадани таланти... В края на краищата това си е само един прост форум... Такива бол... Влиза някой пише и после отива да яде или да прасне жената ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:04 pm Заглавие: ? |
|
|
А ако е жена? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Е пак, както всеки път се опира до едно и също:
На някои им действа положително, когато ги стреснеш и им се разкрещиш, но на други - не.
И аз съм ходила на уроци при един шемет, който всеки път се опитваше да ме убеди, че не мога да рисувам - ми накрая ми падна успеха по рисуване с близо 2 единици на края на година. Нещо, което никога преди не ми се беше слувало. А тогава и кандидатсвах. Сещате се, че на мен викането не ми се отрази добре... _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
Абе в началото малко гърч си е класика :))) Действа мотивиращо _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:23 pm Заглавие: |
|
|
:))) да бе и мойта тема в представяне почн с заяждане... чесно да ви кажа са насрах от смях тогаа _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:26 pm Заглавие: Re: ? |
|
|
RG® написа: | А ако е жена? |
Ако е жена, къде е проблемът?? :)))))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:27 pm Заглавие: Re: ? |
|
|
Juana написа: | RG® написа: | А ако е жена? |
Ако е жена, къде е проблемът?? :)))))) |
Я да се върнем кым по интересната тема - Какво стана с тройката?! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:31 pm Заглавие: |
|
|
mi ni6to:)
Kato 4eta iz foruma - StarFish-kata si tyrsi samo 3Dta i webadjii... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:32 pm Заглавие: |
|
|
Тук си е тройката - аз, Нокс и жена му, дето пише от неговия юзер. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:32 pm Заглавие: |
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))) тая пролет не прощава и тва си е _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:34 pm Заглавие: |
|
|
Старфиш-ката си намери и 3Д-та и вебаджии... сега се цели по-нависоко ;) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|