Graphilla.com :: Преглед на тема - SIN & Gadinorider

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SIN & Gadinorider

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
VenomBGR

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2008 8:05 pm    Заглавие: SIN & Gadinorider Отговорете с цитат

Тоя райдера трбва да го позавърша като имам време, горе долу час 2 я съм им отдели я не съм :)

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Вто Апр 15, 2008 10:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

много въздух и светлина в 1-вата! единственото, което мисля може да се помисли е дали главата да е в тая посока - малко засилено ми изглежда. В смисъл че линията, която следва би трябвало да е малко по-към оста на тялото :) но все пак усещането си го има - жега, влага, светлина, въздух, простор :) готино
втория ми стои малко измислен, макар 4е и той е пипнат, ама чисто концептуално маи не е домислен. Ти би ли се качил на същество от този вид, особено на терен с камънаци, а горкото добича с остри кокили :) то ще е едно хлъзгане едно залитане :) майката си трака :)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети