Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 6:42 pm Заглавие: Package redesign-WIP! |
|
|
Тука за един конкурс..редизайн на линия продукти на марката Буйтони.
Условието е да се запази излъчването и общата визия на марката за да не се губи разпознаваемостта и от клиентите, но чрез промени да се повиши качеството на графичния и вид като цяло. Абе с други думи условието беше от сорта на -- да остане същото, но да е коренно различно. Което се оказа много трудно.
Ето изходната позиция:
сори за качестовто на снимката.
Зад концепцията седи почти месец мислене и експерименти, но накратко казано основният проблем беше с какво да се заменят червените линии, за които проучването показа, че много често се асоциират със Shell, скорости, бензин, коли и т.н.
Отделна тема е и редизайна на логото им.
Работен вариант на този етап:
п.с. формата на червената финтифлюшка е силно притеснителна дори и за мене:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:33 pm Заглавие: |
|
|
4erwenata fintifliuska opredeleno ubiwa sekwo rawnowesie w opakowkata,
wariant edno smenias ia s druga.wariant dwe zabiwas i edna ohra ili nekwa po zemna boia blizka do spageti i tem podobni test izdelia.
w starata opakowka teia diag wrtki wrhu 4erwenoto pomagat to da oide na zaden plan sled logoto. w nowata dizaina e po iz4isten i obobsten koetoe istinata. ma kat primiza s o4i oste po trudno wizdam logoto.
misla 4e formata si e ok cweta sere celia kef:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 8:30 pm Заглавие: |
|
|
бе и формата е измислена...то все пак има предполагам някакви общодопустими форми на такива гербове или както и да се наричат там..но явно ми липсват правилните keywords за да намеря достатъчно примери.
Признавам без бой -- друг цвят не съм пробвал освен червено ..някак си беше замислена от самото начало да е червена , но сега ще проверя как стои и иначе.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 9:00 pm Заглавие: |
|
|
be se pak imai drua teoria defecta w efect, moe taka pa da se zabelezi sred druite artikuipoe4e zawisi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 12:51 am Заглавие: |
|
|
на мене не ми се връзва нещо герба(финтифлюшката) - много е плуващ там, не може да се свърже с цялата композиция - стои като залепен малко...
освен това - новия надпис - лого не може да се прочете като марка... може би една лента зад него ще оправи нещата... знам ли .. но ми стои като надпис, не личи че това е марката, може и от цвета да е...
другото, което не ми пасва е едрината на шарките, мисля че ако се направят малко по-дребни ще стоят по-добре.... така ми едреят...
а ако ще сменяш цвета на "финтифлюшката":) по-добре ще е зелено (може би тъмно), като се добави и някой друг елемент с този цвят .. много монохромно ми е като цяло, развий малко с цветови контраст, може пък да стане по-добре... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 1:43 pm Заглавие: |
|
|
Много добре е станало. Нещо обаче снимките не следват линията на червената вълна в края това малко дразни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 3:36 pm Заглавие: |
|
|
zhvihti написа: | Нещо обаче снимките не следват линията на червената вълна в края това малко дразни. |
Чакай ,че докато разбера за кои снимки ми говориш...:)
да, има резон в забележката, може да е по-добре да се долепи съвсем до чержената вълна вместо да остава разстоянието коетоотделя листата на "житния клас" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Вто Юни 17, 2003 5:56 pm Заглавие: |
|
|
radvat:)
izglezdat chistichki, stilni i po-luksozni ot starite opakovki
edinstveni slimkata na lazaniata malko me drazni-nachina po koito se podava