Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
doZme

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 5:31 pm Заглавие: Представяне "Лого и шрифт дизайн" |
|
|
Здравейте, всички! Казвам се Емануил, на 27 г. от Пловдив. Вися във форума от маса време, така и не се престраших никога да кача каквото и да било, независимо, че имам немалък "стаж" в бранша, не смятам че съм дорасъл за тук. И все пак си позволих да кача нещо и от мен :) не претендирам за дизайнер, пак да отбележа :D
Мебелна къща "Кълбо"
Италианска кухня (пицария етц.)
Организация за електронен спорт
И две стари лога на DJ организация в Пловдив, правени от мен преди време:
Това е за сега. Въздържам се от качване на още нещица, тъй като не знам на къде ще избие критиката :) а такава се надявам да има. Благодаря за вниманието и успех на всички! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 7:52 pm Заглавие: |
|
|
дон макарон, покажи го грейскел... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 10:02 pm Заглавие: |
|
|
a новия Xerox... grayscale?:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 11:56 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | a новия Xerox... grayscale?:) |
Той и в цмик за нищо не става;-)
Сори за офа, но много внимавайте с логото на ксерокс, има гадни прозрачности и сменя посоката на преливките при флатване
И пак сори за офа
Сега за логата - два варианта на Кълбо с леки доразработки
Първото и третото - не се чете и защо Л има опашка?
второто и третото са флер и визитка, но не и лого
В Innerfire има малко хляб, но ми се струва познато
Същото важи и за е-бука
Пачо и пепо, ако смениш шрифта и махнеш контура ще стане _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doZme

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 10:33 am Заглавие: |
|
|
@implant: Ето го макарона в ГС
Изглежда малко призрачно, но за това пък е добър по душа
@ValBo
За "Кълбо"-то специално, исках типографията да е овал, близка до кръглата форма, но буквите стояха постни без тия опашки някак си (специално "ъ" и "б" не стоят добре), но определено си прав. Евентуално ако се заменят тия опашки с нещо близко до облата форма (точки например, по-големи) мисля, че ще е беттер.
За Innerfire, няма как да не ти е познато, ползвал съм готов фонт и векторизиран файър от гугъл. Комбайнати, мисля, че стоят добре. Не е авторско, знам и може би не трябваше да го качвам..
За Пачо и Пепо спец., Пачо много държеше и на фонта и на аутлайна, и на мен не ми стои мн добре така, ама нема как баце ;( Благодаря на тези, които обърнаха подобаващо внимание на нещата ми. Оценявам го :) Ще опитам да правя по-стилизирани и качествени неща занапред, които да споделям тук. Лек ден на всички ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doZme

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 11:47 am Заглавие: |
|
|
Позволявам си да кача още 1 вариант на кълбото, сега ми хрумна, та може и него да подпукате :D
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 12:04 pm Заглавие: |
|
|
знака бива, но шрифта.... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
doZme

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Уж по-магическо, вещерско да стои некакво.. То даже идеята (изискването демек) за фонта е, "Ъ"-то да си остане кирилишко и на англ. версия на логото. А и гледам да съм далеч от стокнатите логота, с блърове, ует флор и етц. , модерно е, продава се точно в този момент, ама не ги тача мн. сички са ми еднакви .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|