Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:20 am Заглавие: Terrabella LOGO (4 години по-късно) |
|
|
4 години по-късно клиентите ме потърсиха отново за доработка на логото Terrabella (някой може да си го спомня). Междувременно нищо не се случи и нещата бяха замръзени. Сега, обяче, имат по-ясна представа как смятат да продават продуктите си, с което моята задача се видоизмени.
Та ето какви бяха новите изисквания накратко: 1. по-луксозно излъчване, 2. препоръчителна комбинация - черно, зелено и златно.
Като цяло задачата не е класическо лого, а продуктово такова. Целта е пазар в Испания.
Стар вариант:
Нов вариант:
Както и преди, аз разработих и примерни варианти на етикет и опаковка, за да тествам използваемостта на логото в реални условия. Нямам представа дали ще се произвеждат домати, нито пък какви трябва да са размерите на опаковките, така че всичко е съвсем условно. Ако се стигне до поръчка и на тези неща ще имам по-конкретно задание с всичко необходимо за изпълнението му.
На този етап очаквам решението им, а междувременно искам да чуя и вашите мнения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:36 am Заглавие: |
|
|
по-малкото листенце е златно (както и всичко оранжево) предполагам.. чудесно е логото! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:37 am Заглавие: |
|
|
Аз съм си леймър, но според мен доста луксозно седи :)))))) Като лого за уиски :))))
Ти спомена че това е работен дизайн за етикета, но все пак мисля, че е хубаво да ползваш различен фонт за имената и заглавията от този в логото :) За да го отделиш още по ясно самото лого като излъчване. Мм? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 11:51 am Заглавие: |
|
|
фонтовете са различни бе момче. и по задание са искали лукс.. :)
като искат уиски получават го :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | фонтовете са различни бе момче. и по задание са искали лукс.. :)
като искат уиски получават го :) |
Тва за уискито си беше положителен коментар, бе шефе :))) А за фонтовете, да различни са но си приличат много :) Това исках да кажа, да е за заглавията нещо доста по различно :) Както и да е :)) Да не спамим на човека темата :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
M0
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Az sum Fen :) Vsichko mi e OK. Edinstveno domatkite sa ti malko "bledi"... da stanat sochno cherveni :) Predstavqm si etiketcheto s "topul pechat" ... nali ? :) Beliqt kontur mi se struva mnogo tunak za tozi tip tehnologiq.
SIMPLI, vinagi pokazvash mnogo dobri neshta :) _________________ "...Най-добрата околна среда за човека е свободата. ..." - Вацлав Клаус |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:04 pm Заглавие: |
|
|
ми много е добре в общ вид - особено като се има предвид, че го караш на сухо - ония не ти казват никакви точни параметри.
можеш да си събереш съвсем малко Т-то кам е-то в терабела, или да преместисх е-то кам Т-то - трябва да го опиташ.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:07 pm Заглавие: |
|
|
И на мен много ми харесва. Евала _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
simov

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
Браво!
Подкрепям дриймъра - "Томато" санс , според мен. _________________ fontfabric.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
... и малко по-активни дъги - особено на бранда - дори в по-стари времена са ги правели малко по-изразени - така стои близко до хоризонтала... нито оганато, нито право, но това е бял кахър!
бе, с две думи, бих си го купил! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
yonqo

|
Пуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:26 pm Заглавие: |
|
|
gopher's написа: | И на мен много ми харесва. Евала |
_________________ Ту ди аирпорт ма, оооооооу... |