Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aD

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 4:28 pm Заглавие: Ветнамски ресторант |
|
|
Виетнамски ресторант с традиционна кухня ;-)))
ето и работните варианти ... какво мислите ;-))))
 _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 4:31 pm Заглавие: |
|
|
pheheheeee
N1 i N8 sa mi favoriti _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
indus

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 4:42 pm Заглавие: |
|
|
Qki sa :). Moite favoriti sa 7 i 8 , ama 2 i to hich ne e losho |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:25 pm Заглавие: |
|
|
номер 7... тръгнал е да става като пиктограма и това ми се вижда едно хуманно решение:)
бррррр...само не казвай че тоя ресторант е в България:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:35 pm Заглавие: |
|
|
hahaha ... tykmo si wikah dokat 4akah kartinkite, 4e ako nema ku4ence u logoto 6a ta qm :) ... ma to pa ti ba6 tam si se celil :) ...
... 8 i posle 7, samo dan ty biqt posle oniq za za6tita na jivotnite i po-specialno klona im za za6tita na bezdomnite ku4eta :)))))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 8:30 pm Заглавие: |
|
|
Тези виетковци дано имат чувство за хумор, щото ще ме е яд такива интересни логота да не бъдат одобрени:) Много са весели, aD, според мен 1 и 8 са "топмоделите"! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 11:16 pm Заглавие: хи-хи-хи;-) |
|
|
#1 & #4, ма гледай тоя пост да не го види Бриджит Бардо, че...:-)))
Приятен апетит;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 12:18 am Заглавие: opa |
|
|
Sega az poznawam wietnamci .. daje w nashta firma raboti wietnamec programist ... obache moga da kaja che kucheta ne sa osnownoto iastie na wietnamcite ... samo ne znam twoite hora wietnamci da ne bi da se obidiat wse pak ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 12:58 am Заглавие: Re: opa |
|
|
vALE написа: | ... obache moga da kaja che kucheta ne sa osnownoto iastie na wietnamcite ... |
napulno suglasen s vALE ...
az si pomislih otnachalo che aD si pravi maitap s teia loga..huh
ta minah prez Google da im vida traditzionata kuhnia na vietnamtzite ma ne vidiah nishto za kucheta tam.
"Meats are less important in Vietnamese cuisine than are fish and particularly seafood. There is an immense abundance of shrimp in Vietnam. Among meats, the Vietnamese prefer beef over pork because pork is often too fatty for their taste" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 1:40 pm Заглавие: |
|
|
Номер 8 е най-добро.
Обаче и аз силно се съмнявам, че ще се зарадват на идеята с кучето. На мен би ми прозвучало като подигравка. Все едно на италиански ресторант да сложиш жаба или на японски змия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 3:44 pm Заглавие: |
|
|
аз не коментирах идеята понеже автоматично реших, че това е било изричното задание на клиента.
Ако не е така...намирам всичко по горе за ужасно. Особено първите неща където кучето не е стилизирано, а си има "ясно изразена физономия" и при това -- тъжна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TOHKO

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 10:15 pm Заглавие: Logoto |
|
|
Spored men logoto v kraia na denia izglejda originalno, kreativno, no v nikakyv sluchai podhodiashto za logo na resturant.
Abstrahiram se ot prisystvieto na kucheto i tova, che moje niakoi vietnamec da se obidi ili da mu se priade oshte poveche.
Logoto kato logo bi pasnalo perfektno na edna design agencia .. no ne i na resturant .. Prekaleno mnogo "web" i "clipart" izluchva ..
Inache sichki varianti sa perfektni .. Opredeleno! _________________ ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
compound ™ even better

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 10:59 pm Заглавие: |
|
|
Samoironia ! ,)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 10:38 am Заглавие: |
|
|
Az v restorant s podobno logo nema da vlezna, predpolagam i drugi hora sashto.... znachi seshtai sa... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 1:39 pm Заглавие: |
|
|
Abe ne mi otwariat mnogo apetita,
no ina4e sa mnogo veseli, edni takiwa pynkarski.
Moze li da si naprawia teniska s N6 ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 1:41 pm Заглавие: |
|
|
аз си мисля, че Ад е правил, правил варианти и накрая виетконгците са харесали най-гадното и той докато си е пиел кафето е драскал нагризани кученца да им го върне
а сега се ебава и с нас ;)
много са весели логата, #7 и #8 са ми фаворити |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Zanchii... sega malko po-podrobno, che iavno triabva...
KAKVA ADJEBA E CELTA NA EDNO LOGO ?????
1. Da dade vizualen vib na edna kompania ili brand
2. Da otlichi dadenite compania ili brand ot drugite podobni
3. Da predstavi dadenite kompania ili brand po maxmalno polojitelen nachin.
Tova kazano nakratko sa nai vajnite neshta. za postiganeto im se izpolzvat kakvi li ne priomi, no prosto niakoi neshta sa zabraneni. Naprimer shte bade ujasna greshka logo na damski prevrazki da sadarja cherven cviat, ili pak takova na peleni za ednokratna upotreba - kafiav. nali ne barkam ???
Kakvo imame v sluchaia ?
Znachi az tova otgore go priemam prosto kato shega, ubeden sam, che nikoi, nikoga niama da prieme podobno logo, nai malkoto shtoto to shte mu dovede: parvo neiminuem falit, vtoro edna kamara dela, zavedeni ot organizacii za zashtita na jivotnite.
Grafichno kartinkite moje da sa mnogo dobri, moje parvite 2 ot izbroenite ot men neshta da sa spazeni briliantno, no po treta tochka, se natakvame na mnogo gruba greshka, tolkova gruba, che napravo si zaslujava telesno nakazanie:) aD, kaji chesno, bazikash li se ili naistina si predlojil tova na klient, shtoto ako si go napravil.................
Momcheta i momichta, designa s koito se opitvame da se zanimavame v po goliamata si chast e podchinen na marketinga i kolkoto i da ne vi se iska, kogato ne razbirate ot nego triabva da se dopitvate do teia deto razbirat. Profesiata marketolog ne e bezmislena ami naprotiv - mnogo vajna !!! Ako priemem, che az sam chuveka koito stoi nad teb i m/u teb i klienta, sled podoben sluchai shteshe da se razminesh s dosta seriozna chast ot zaplatata si, nai malko zaradi nakarniavane na prestija na firmata za koiato rabotish!
Mi mislete be deba... pak chernia humor si go polzvaite za lichni celi !!! _________________ V2&V8 forever
Последната промяна е направена от LoveHate на Пон Юни 16, 2003 4:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 4:04 pm Заглавие: ПРИЗНАНИЕ |
|
|
Такааа .. мисля че дойде време и за признанието ;-))
Тия дни нали правех лого на ресторант, а и един китайски ресторант беше отворен та така се заприказвахме с импланта за логота на различни типове ресторанти и си спомням че много се смяхме на идеята за лого на виетнамски ресторант - куче .. та в свободното си време седнах и нахвърлих по-горните варианти, които освен че визуално изглеждат добре са си чист ташак ..
Постнах и накарах импланта да подкрепи с един пост и зачакахме да видим дали някой ще се върже и ще вземи да ги одобри тия логота.
Много се смяхме на коментарите (то кво ли не беше Бриджит Бардо, Асоциации за защита на животните .. и т.н) .. като цяло се радвам че повечето изтъкнахте неприложимостта на такива логота за което ви поздравявам.
BMF си направи труда да пусне и research за виетнамската кухня и набързо усети че дори кучета изобщо не са в традиционното меню ;-))
LoveHate е прав за всичко което е написал .. послушайте го.. защото наистина доброто логото трябва да продава.
Оххх пак ме напушва на смях като ги погледна тия нагризани, изгорени, пушещи, завъртяни на чеверме, сготвени в паница кученца ... а онова горкото така тъжно гледа .. ;-)))
Поздрави за коментарите и се извинявам на всички на които шегата не им е харесала ;-))) _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TOHKO

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 4:09 pm Заглавие: ... |
|
|
Muahahahhahahahahhahahaaa .. _________________ ... |
|
Върнете се в началото |