Graphilla.com :: Преглед на тема - BMW poster

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BMW poster

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:09 am    Заглавие: BMW poster Отговорете с цитат

Привет,
това е правено по повод на седмия национален събор на BMW клуб - България.
Вече излезе от печат, но искам да го споделя за мнения и коментари, тъй като подобни неща са ми хоби; на фона на уеб ми е интересно как според Вас е станало.

Благодаря предварително.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

razbiram da e iubilei za da igrai cifrata glavna rolq v kompoziciqta
a ako prosto taka si re6il da se zaigiraish s neq (cifrata) ,togava si izbral greshnata fotografiq spored men (edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW ;)
tova s pasvaneto na kolata dolu e interesno no edva li to4no pri zalepvaneto na plakati mojesh da raz4ita6 na takova pasvane :-D
pone tova mi napravi vpechatlenie ot pryv pogled
kdjenev

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми допада, ако не те затруднявам да дадеш малко повече инфо за програмата на мероприятието, че неможе да се разчето всичко от постера а си заслужава да се види.
На снимката с трите постера в началото въобще не разбрах, че е джанта помислих си, че е снимка на завода (от птичи поглед) в Мюнчен.
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И мен ме кефи. Яко е. Само и аз смятам, че с цифрата 7 и снимката може да се поработи още. Така първосигнално на мен ми идва на ум едни омачкани 3D тенекии от кола във формата на 7 като ясно, обаче се вижда емблемата на BMW. Или просто снимката да е някаква друга. Иначе много добра работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 10:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Програмата е тук.

Благодаря и за критичните и за позитивните отзиви.

Целият процес отне 7 дена. Първоначално предложих 5 варианта, като един от тях беше някаква ранна бета на този. От УС на клуба го избраха.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BSC System

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако това е M3 E46 джанта, едва ли някой BMW фен би я сбъркал! Супер е снимката само това, че липсва след 7-цата "-МИ" може да обърка някой за момент. Аз специално си помислих, че става въпрос за 7ма серия БМВ и СИЕ.

Плаката е супер, браво!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW

тук се поизложи малко, ама хайде :)
--
а плакатчето е ок, въпреки че мен ме притеснява сивата фаша как реше инфото. и май наистина има нужда от -ми на 7цата
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 4:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тва mi, моноинжекция ли ше риче

:-P
Върнете се в началото
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Сря Апр 30, 2008 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sumo написа:
Цитат:
edva li djantite sa neshtoto po koeto shte razpoznaesh edno BMW

тук се поизложи малко, ама хайде :)
--
а плакатчето е ок, въпреки че мен ме притеснява сивата фаша как реше инфото. и май наистина има нужда от -ми на 7цата

:-D
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети