Graphilla.com :: Преглед на тема - Почина Юри Бондер

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Почина Юри Бондер

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
valetvitor

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 01, 2008 9:24 pm    Заглавие: Почина Юри Бондер Отговорете с цитат

Днес, на връх рождения си ден, почина големият фотограф Юри Бондер .

Мир на праха му!

http://www.photodom.com/photographer/Yuri_Bonder
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
denull

Местожителство: Tyrnovo

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2008 1:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

не това не може да бъде истина :( не...

почивай в мир Юри
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2008 3:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Казват, че за мъртвите или лошо или нищо... но тъй като съм невъзпитан и безчувствен към смъртта на непознати хора, май няма да се изкажа много ласкаво за човека.
Признавам, че името ми беше непознато и затова минах да видя профила на Юри в Девиант. Съжалявам, но не видях нищо, което да го покаже като "голям фотограф". Може би OK фотограф, но откога ОК фотограф става голям фотограф, заради това, че нещастно е починал млад?
След като прегледах неговия профил, прехвърлих daily deviations и видях фотографии в ПЪТИ по-добри от това, което е показал Юри.

За да няма грешка - нищо лошо не казвам за човека, не ми е мъчно за него, но предполагам на семейството му не им е леко. Имам обаче нещо против да се раздават определения "голям фотограф" с лека ръка.
Сигурно никога в човешката история не е имало толкова снимащи хора, колкото в последните 6-7 години и мисля, че вместо да се занижават критериите, трябва по-скоро да сме по-взискателни.

Нямам против да каже някой, че това е любимия му фотограф или един от любимите, и ако горната тирада обижда някой от вас, почитателите му - нека приеме моите извинения.
M0

Местожителство: Paris

МнениеПуснато на: Пет Май 02, 2008 4:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sega kato vidqf negovi snimki razbrah, che sum mu bil fen ot "photo.net" ima negovi snimki, koito sa mi traino v glavata.

Mir na praha mu !

sumo, vseki ima pavo na mnenie... vseki ima pravo i na uvajenie, a uvajenieto kum drugite zapochva sus sebeuvajenieto.

... ako iskash mojesh da ni spodelish opredelenie za "golqm fotograf" ... a nie da se popravim.
acidness

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 04, 2008 4:48 pm    Заглавие: peace Отговорете с цитат

Мир на праха му, голям фотограф / за мен /.... жалко, страхотен дух, страхотни фотографии, голям човек....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети