Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:00 pm Заглавие: |
|
|
На мен са ми до двата контрола;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:21 pm Заглавие: |
|
|
то и на мен са ми на клавиатурата, ма са ми много далеч едно от друго :)
па и съм си направил шорткът на Ctrl+backspace Което е доста близо, да ми е Format all drives, без да иска потвърждение.
:))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | па и съм си направил шорткът на Ctrl+backspace Което е доста близо, да ми е Format all drives, без да иска потвърждение.
:))) |
Досега си мислех, че най-кофтито е бутона Power да ти е близо до PrintScreen, което е дори по-кофти от това да не можеш да си изключиш шорткътите на новото ICQ (6 мисля) по никакъв начин и да се максимизира винаги при натискане на Shift+Ctr+I |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:40 pm Заглавие: |
|
|
ICQ-6 !!!! трябва публичен пейнтбол разстрел с най-смръдлива течност за този който е махнал опцията enable shortcuts.
изедник мръсен.... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:40 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: |
Досега си мислех, че най-кофтито е бутона Power да ти е близо до PrintScreen, което е дори по-кофти от това да не можеш да си изключиш шорткътите на новото ICQ (6 мисля) по никакъв начин и да се максимизира винаги при натискане на Shift+Ctr+I |
По-гадно е бутона sleep да ти е до контрола... к`во направиха с тия клавиатури последно време... _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:45 pm Заглавие: |
|
|
не е по-гадно щото може да се деактивира действието на sleep бутона. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 8:53 pm Заглавие: |
|
|
Абе кво им е на клавирите ? о.О
Ми ползвайте верните... стига с тия космически едишъни с бутон-опция за пространствен скок, светлинна скорост.. и тн.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 9:36 pm Заглавие: |
|
|
и qip вместо icq : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 9:39 pm Заглавие: |
|
|
DinYa написа: | и qip вместо icq : ) |
за това съм съгласна :) а за клавиатурите, ползвам нормални... когато си ги избирам аз :)))
п.с. Прав си Био, не е по-гадно. Ама е ужасно досадно :) _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Сря Май 14, 2008 11:46 pm Заглавие: |
|
|
мерси за qip а |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 12:09 am Заглавие: |
|
|
Досадно, е много даже.
А импланте... човече. Клавиатурата дето я ползвам си е мечта. Изкупих всички налични тогава а и май вече не я правят.
Абсолютно класическа като бутони. Баче с един ред невероятни кустомайзабал бутони отгоре за които бих дал и шестия си пръст на крака ако имах шести. майл волуме веб нехт трак прев. трак. не знам. за клавятура не мисла въобще. а тия маковските са такива пръчки леле.. на жена ми зех такава за Mini-то, мъка, освен че се чувстваш по-фйешън и по-дизайнерски сичко друго са само недъзи.
сори за оффа _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 9:53 am Заглавие: |
|
|
DinYa написа: | и qip вместо icq : ) |
малко офтопик
много го хвалят тоя куип
пробвах го и аз. Тъкмо да замени мирандата като втори ICQ клиент на един комп.
Да, има екстри - показва другия с какъв клиент е, можеш да се триеш от неговата листа, има менюта на български...
Не работи на мак, но това е подробност.
Хубаво, обаче куипа ако не го ползваш около един час и заспива. За другите ти си офлайн. Пък аз не съм чатер, че да вися на него постоянно.
Та беше извергнат.
Относно кюто - защо са ви тези новите мигащосветкащи бози които идват от 2004 насам като ICQ?
аз си ползвам 2003b
Има си всичко, няма реклами, нямам проблем с логването и шоркътътите
Не иска и да се ъпдейтва всеки ден;-)
Био, в офис имаме от старите маковски клавири - тежки, стабилни и с далеч по функционално разпределение на клавишите( ~ e до левия Команд(контрол))
Срещу скромната сума от 200 евро ще те уредя с една;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 9:59 am Заглавие: |
|
|
Потвърждавам - просто ползвайте верните клавиатури :P
Демн, пред две седмици някой в офиса беше решил, че ше ставаме гъзари и беше сложил на пс-то ми няква клавиатура за 50 кинта, не знам ква марка, ма мноо дива уж. След два дни не и работеше стрелата за наляво, което е пейн ин ди ас за мен, щото много ги ползвам като бачкам с текстове.
Отворихме клавиатурата, която се оказа направена от пластмаса за тамагочи от 1 и 50 и видяхме, че всъщност внсичко е толкова шит направено и подредено, че даже не може и да се оправи бутона.
На всичкото отгоре някой е решил, че колкото по-малка е клавиатурата, толкова по-вобре, и съответно всички бутони бяха сбутани ама точно един до друг и лейаута ОТНОВО беше променен на места... Де да знам, може би са търсили подобие на ноутбук клавиатура. Всеки като хване да прави нещо напоследък и в опита си да е оригинален се опитва да развали всичко свято, теглейки майна на всички конвенции. Хората се опитват да направят ноутбук клавиатурите по-просторни и нормални, дге, той седнал и направил десктоп клавиатура като от есйръ за 800 лева.... Ми не става.
Всички проблеми се разрешават с ноу нейм клавиатура за 8 кинта. Издръжа неколкократни падания върху паркет от метър-метър и нещо, заливания с вода, кола, кафе, блъскане при внезапен рестарт на уйндоуса и останалите нормални неща за една работна клавиатура. И е доволно трудно да объркаш някой бутон.
Една такава бяла, но за съжаление не като мак. Или поне не като макотеве от последните 10 години.
Та така за клавиатурите и хората... _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 11:58 am Заглавие: |
|
|
даа бе... в офиса съм с тая новата плоската епълската, на ПС - айде нема нужда! =)))))
за епълистите па ясно - те други не ползват =))
лоджитек ди ново или някоя майкрософтска нейчърал, с възможно най-малко (деф)екстри _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 12:27 pm Заглавие: |
|
|
Валбе, е те с тази карах... докато не пипнах онази по-горе!
Нема нужда да ми ги редите. Всеки знае какво иска за себе си. Лично за мен по-добър кий от този на Пауърбука не съм пипал. Новия (който като усещане е почти същия) ако го направят алуминиев с беклайт ще е пърфект! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Смених разни клавиатури и аз... преди няколко месеца след пореднатя псувня по някой от бутоните ми писна и изрових от килера "резервата" - Turbo Plus, първата ми клавиатура отпреди 10-на години... свалих всички бутони, изчетках ги с четка за зъби и вода и светна като нова от магазина! Сега няма такъв кеф... удобно, бързо писане... красота!
ПС.
Абе, и ние сме едни фетишисити.... :) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Клавиатурата е като члена за жената, кара си със стария че му е свикнала :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 1:31 pm Заглавие: |
|
|
нищо не разбирате вие....
е тва е клавиатурата!!!
по сензитивна от показалец на снайперист,
бутоните светят за да можеш да джиткаш и на тъмно,
дисплей показващ квото ти е нужно в момента
/от час, дата, натовареност на процесора и рам-а, до стамина и брой на килловете в БГтата/,
заключващ мод на шибания windows бутон, което основно предназначение е да бъде натиснат в най -неподходящият момент,
с 18 допълнителни бутона за макроси.....
е от това по добро няма!!!!
 _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Мейс, остава да кажеш, че прави кафе и има катетър!? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Май 15, 2008 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Мейс, това екран е за кръвното да ти мери, а допълнителните клавипи са за Хапче 1, хапче две и так до 18 от 19 до 36 включането става с Функ батонеца |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|