Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
to

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 10:12 pm Заглавие: Представяне - илюстрация и графика |
|
|
Тодор на 18 год.
Накрая се пристраших да подложа материал под зоркото око на професионализма колкото и далеч да съм от това ниво. Все пак съм доволен, че стигнах до този пост.
Вадете ножовете ...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 11:04 pm Заглавие: |
|
|
Todore, na tvote godini trqbva da si ve4e dostaty4no dobre zapoznat s jenskoto tqlo ot natura... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angell123

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 10:13 am Заглавие: |
|
|
За любител нивото ти е екстра, ама професионално нещата ти не са много добре! Незнам дали си учил в рисувателно училище, но по рисунките изглежда че не си!
И тук се почва изтърканото вече "анатомия, перспектива, натура, и тн."
Също бих добавил да рисуваш нещата си по цялостно. Имам в предвид през цялото време докато ги рисуваш да гледаш цялата рисунка а не да се съсредоточаваш в определената част която рисуваш!
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
според мен нещата са много интересни и самобитни
но все пак е важно какво искаш да постигнеш
разгледай този автор: Henri Rousseau
може да ти е от полза той неможе да рисува но това не му пречи :)
Успех _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Русо не може да рисува ?
Браво бе пич :)
тогава да разгледа още :
Модиляни
Ван Гог
Матис
Миро
..
и те не могат да рисуват. и това не им пречи също. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:52 pm Заглавие: |
|
|
gadnia123 написа: | .......
И тук се почва изтърканото вече "анатомия, перспектива, натура, и тн."
........
Успех! |
_________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
to

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 8:31 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за изчерпателните коментари.
Първото което исках да изкажа с горепосочените илюстрации е любителското ми ниво което е главно натрупвано от моето въображение и наистина не ми се спомня времето когато се мислих за худ. гимназия. Графиката ми е позната в кубовете, вазите и четките в тях и до там. Друг е въпроса, че можех и да стигна по- далеч. ако интереса в паралелката ми не беше 1% изцяло и само в мое лице. Сами разбирате за какво преподаване става на въпрос относно изкуството, но не ви е това работата и не би трябвало да ви интересува. Затова без претенции за права естествено исках да представя това което имам в момента на електронен носител и да се огледам за някой коментар.
Иначе започнах да "копая в нивата" на предпечата, но тъй като форума ми е мил, а да поствам неща в/у които нямам основа т.е не са свързани с клиенти и прочие, не бих дръзнал.
Знам, че времето ви тече във финикииски цифри затова благодаря за вниманието и наслука. _________________ be patient |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2008 1:10 pm Заглавие: |
|
|
А още картинчета имаш ли? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|