Graphilla.com :: Преглед на тема - Пътеводната звезда, или защо да ходим боси в офиса!

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пътеводната звезда, или защо да ходим боси в офиса!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RG®

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2008 4:00 pm    Заглавие: Пътеводната звезда, или защо да ходим боси в офиса! Отговорете с цитат

МЕНИДЖЪРЪТ Стефан Гьонев

"Принципно графичен дизайнер, де факто - мениджър "Разработки и внедряване", по неговите думи, в една от най-големите компании за производство и търговия с алкохолни напитки - "Belvedere България". Освен за българския пазар се случва да работи по глобални брандове, "напоследък основно за американския клон" на Belvedere Worldwide Group.

Кога се татуира - преди или след като започна работа?
Първата си татуировка си направих 1992. По спомен, тогава все още таях надежда, че това с почването на работа ще ми се размине и ще се уредя с кариера на щастлив рентиер... Но, уви... селският ми произход ме прецака... останах си с наследство от няколко декара кални ниви.

Началството знаеха ли тогава или знаят ли сега?
Винаги са знаели, нямам навика да си крия татуировките. Началството е достатъчно умно... и знае, че татуировките и свършената работа нямат връзка помежду си.

Имал ли си проблем с шефове или колеги в началото или сега заради рисунките?
Не... даже им е забавно. Регулярно, напоследък по-рядко, някой се опитва да ме забърка в някакво импровизирано корпоративно freak show.

Имал ли си проблем с клиенти?
Имал съм достатъчно, но те не са свързани с това, че съм татуиран. Принципно нямам много външни клиенти, с които да се срещам. А ако имам, то те се нуждаят от мен, а не аз от тях. Така, че ако ще да съм дервиш, ще трябва да го преглътнат. В крайна сметка ме търсят, за да им свърша работата, не за да се харесваме.

Ако се налага, как се криеш?
Не се крия, имам един-единствен случай. Не знам даже защо тогава си облякох якето. Трябваше да се срещна със собственика на един от големите стъкларски заводи в Европа - възрастен италианец. Може би съм се респектирал от нещо. Нямам спомен от какво, а и беше доста отдавна. Рядко ходя с костюм и трябва наистина да е случай, който си заслужава това внимание.

Смяташ ли, че те приемат за "екстремния тип в офиса"?
Като започнем с изпълнителен директор - ловец, скиор и както се казваше онова там с парашутите, и стигнем до специалиста по логистика - екстремен сноубордист... Аз с моето увлечение по моторите и татуировките минавам за кротък интровертен тип.

Разкажи някоя забавна случка, свързана с татуировките и работата ти.
Чак пък забавни... Сещам се за един случай в стария офис. Август месец, страшна жега, климатик нямаше, бяхме останали трима-четирима души, другите по море и т.н. Имах среща с управителя и собственик на голям български производител на нещо си. Около 55-60-годишен мъж от малък град, тип соц. апаратчик. Темата ни беше билборд кампания на продуктите му, която аз разработвах. Нещо като персонална презентация. Така се случи, че се появих с жълта хавайска риза и бос. Не можах да намеря къде съм си оставил обувките. Заради жегата ходех бос из офиса. Е това ми е била най-лесната сделка в живота. На петата минута беше съгласен с всичко, което му казвам и показвам. Може всъщност кампанията да е била добра. Но се съмнявам.

http://capital.bg/show.php?storyid=495840
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sami

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2008 4:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))))))))))
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2008 4:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хаиде сега без генерализиране... зимата не е подходящо да си бос:)
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2008 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

зависи бос от какъв калибър си ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Пон Май 19, 2008 10:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
... Аз с моето увлечение по моторите и татуировките минавам за кротък интровертен тип.

Хахахах!

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
chocho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))))))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ma4u4a

МнениеПуснато на: Вто Май 20, 2008 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е, сега вече не устоях на изкушението и се събух ако това ме направи и дизайнер, ехеее ;)

... пък ако имаше и един леген с хладка морска вода...

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Новини, интервюта и уроци Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети