Graphilla.com :: Преглед на тема - Alien - illo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Alien - illo

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Angua

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2003 10:20 pm    Заглавие: Alien - illo Отговорете с цитат

Nqma kakvo nnogo mnogo da se govori za nego - nqkakvo si tam izvynzemno sys symnitelen proizhod i bad attitude - syrdit i leko obyrkan che profesor.... ( tochki tochki - cenzura ) ne go razpozna kato izvynzemna forma na jivot, naj-veroqtno zastoto NE e zelen !!!! Krai.

http://www.geocities.com/ilinasim/alien.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 17, 2003 11:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cool
Върнете се в началото
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Сря Юни 18, 2003 3:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Готинко, хайде са го раздвижи ;))
Само пистолета не ме кефи, ама хич даже, като хартиена изрезка е отзад :)
И може би още малко може да го обезхуманиш, че в лице си е съвсем чичка.. не че не е готин, ама малко ми изглежда като "ба мааму, кво е тва тяло дето са ми закачили?"
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети