Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Прекалено сте наситени с филми и информация - това е проблема :-р
Между другото: Преследването по ръба го има още в "Похитителите на изгубения кивот", така че... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:07 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Прекалено сте наситени с филми и информация - това е проблема :-р
|
Най-вероятно си прав... :(
ама аз нямам против да се гонят по ръба на пропаст, но начина по който е представено можеше да е по-различен. Някакви по-интересни камери... знам ли.
Това е филма на който през повечето време ме занмаваше въпроса, дали причината да изпия голяма кола и да не ми се пикае е в количеството солени пуканки които излапах. И каква е вероятността, кристалния череп да е силно деформирана бутилка 1.5л. кока кола натъпкана с найлон.
Не искам да се правя на филмов критик, щото съм далече от нивото на компетентност, но като прост зрител при мен не проработи тоя филм. Което е много жалко защото страшно много ми се гледаше нещо приключенско и имах надежда. :(
А онова извънземно дето спилбърг го е измислил явно е било недъгаво, щото тия последните изобщо не приличат на него. :)
Вижте, сигурен съм че проблема си е в мен. Нямам нищо против, дори завиждам леко на хората които са харесали филма. Просто споделям мнението си. Надявам се да не засегна някой. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 3:01 am Заглавие: |
|
|
Филма си има проблеми. Идейни, сценарни, постпродукция, Кейт Бланшет много декламираше и много други. Втория път като го гледах отидох с човек който не беше фен и който го гледаше обективно. За съжаление гледах през неговите очи филма и усещах колко нелепо му се виждаха някакви неща. И на мен ми стана тъпо. Ама нали съм фен не съжалих че филма има недостатъци а че съм отишъл с неподходящ човек. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 8:19 am Заглавие: |
|
|
Kузмича ме превари :)
pwnd си, фат :P _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 8:39 am Заглавие: |
|
|
Аз лично нямам някакво изискване към филмите които гледам да са достоверни. Когато са интересни ми е напълно достатъчно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 11:26 am Заглавие: |
|
|
още по лошо за тех - копирали са безмилостно гадно :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 12:23 pm Заглавие: |
|
|
МОЖЕ ДА НЕ Е КОПИРВАНЕ, А ЗАКАЧКА КЪМ СВОЕТО СИ ПОКОЛЕНИЕ ПРИЯТЕЛИ. ЕДВА ЛИ СПИЛБЪРГ И ЛУКАС СА СИ КАЗАЛИ, ДАЙ ДА КОПИРАМ БРАНДО, АПЪК ЩЕ СЕ НАДЯВАМЕ МЛАДИТЕ ДА НЕ РАЗБЕРАТ. ПРОСТО НЕ СИ ГИ ПРЕДСТАВЯМ ТЯХ ДА ИЗМЕКЯРСТВАТ. СПОРЕД МЕН ВАЩО НАДЪХВАНЕ Е БЕЗСМИСЛЕНО СПРЯМО ТЯХ. СИГОРЕН СЪМ ЧЕ ТЕ ЗНАЯТ ЗАЩО СА ГО НАПРАВИЛИ КАТО БРАНДО, И СЪМ СИГОРЕН ЧЕ НЕ Е СЛУЧАЙНО _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 12:39 pm Заглавие: |
|
|
сигОрно можеш да пишеш и с малки букви!
баси много милионната закачка :))))))