Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
hipukritus

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:42 pm Заглавие: Don Almohadon - испански матраци |
|
|
Някаква критика се иска от теб за donalmohadon.bg
В резюме:
Дон Алмохадон е марка на испански производител на матраци и аксесоари за сън. _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 2:54 pm Заглавие: ам |
|
|
не мисля че флаш е трябвало .. или поне като е флаш да е с повече ефектус мефектус ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
X7r3M1s7a
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 3:08 pm Заглавие: |
|
|
И аз мисля, че и без флаш е могло. (.net - 3ти брой - статията за 10-те дизайнерски грешки) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 4:57 pm Заглавие: |
|
|
Да приемем, че сайта е във флаш и ще остане така. Нещо друго? _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 6:07 pm Заглавие: |
|
|
Ми другото е че седи като направен за 20 мин,
и всъщност няма едно друго дето да изглежда обмислено или намясто.
Цветовете, снимките, логото хич не съм го видял, "колажите", космите даже от долната "фаша" са подкастрени от ръба на сайта. Състоянието "бодър сън" с какво се характеризира?
нищо лично, просто виждам сайт който ако беше мой нямаше да пусна за критика в Графила |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
X7r3M1s7a написа: | И аз мисля, че и без флаш е могло. (.net - 3ти брой - статията за 10-те дизайнерски грешки) |
<офф>
Жоре, .нет не е 3ти брой, а е 3ти преведен в бг. Последния излезнал брой е 177. Аз лично ти препоръчвам да го четеш в оригинал на английски. Така ще си спестиш някой неточности в превода, както и особено НЕкомпетентните статии на родните уеб светила, които в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ трябва да четеш (как не ги е срам направо не знам.).
</офф>
hipukritus, сори за офф топика, ти за шрифтовете си знаеш. Иначе за флаш а, спред мен е слаб като имплементация. Анимациите са постни, не си кътъмизирал компонентите. Снимките няма смутинг а самите анимации са леко наивни, имаш двойно скролиране. Абе като цяло има доста трески за дялане, без да се засягаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
X7r3M1s7a
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 10:09 pm Заглавие: |
|
|
<off>
Знам, че е 3-ти преведен :) В оригинал няма как да го чета (офлайн), абонирането и доставката са трудна работа. Все пак се радвам, че вече има такова списание тук (~14 години след първия му брой...)
</off><!-- извинявам се за офтопика -->
Да допълня горе за навигацията, че в момента не ми допада - "shiny" ефекта никак не седи. Може би ако се намали прозрачността му.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Съб Май 31, 2008 11:15 pm Заглавие: |
|
|
ми направо си е грозно тва, сори за неконструктивната критика, ма усещайте се преди да ги поствате нещата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 4:11 pm Заглавие: |
|
|
ех.... пак не успях да ви впечатля с изпълненията си:(
Цялата тази ситуация е доста жалка. _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 5:16 pm Заглавие: |
|
|
поне имаш кураж да показваш аз вече нямам :) _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Нед Юни 01, 2008 8:10 pm Заглавие: |
|
|
hipukritus написа: | ех.... пак не успях да ви впечатля с изпълненията си:(
Цялата тази ситуация е доста жалка. |
Хипукритус, продължавай да бачкаш и показваш. Според мен се развиват нещата ти, но стила ти е все още груб и не обръщаш достатъчно внимание на детайлите.
Тук не става въпрос да впечатляваш някого. Въпроса е ти да се развиваш и да се кефиш от това.
Нищо жалко не виждам в ситуацията аз. В тази секция винаги ще има критика, опитай се да извлечеш максималното от нея.
П.С. Петьо, 'що така бе? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 12:05 pm Заглавие: |
|
|
а аз се чудя защо като им кажеш на клиентите нормална сума за флаш в бг ти казват че си идиот толкова пари да искаш ... а то гледай къде билотговора на всички въпроси ...
колегата завладява пазара - 1 сайт за една седмица и не какъв да е ... а на ФЛАШ :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 2:02 pm Заглавие: ам |
|
|
можеше и без последното изказване ... кво ти е виновен той че не можеш да продаваш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 3:08 pm Заглавие: Re: ам |
|
|
dalibg написа: | можеше и без последното изказване ... кво ти е виновен той че не можеш да продаваш |
U ROCK ! _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 3:11 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | колегата завладява пазара - 1 сайт за една седмица и не какъв да е ... а на ФЛАШ :) |
I ROCK!!!! _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 3:33 pm Заглавие: |
|
|
нещо друго смислено ?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 10:56 am Заглавие: Re: ам |
|
|
dalibg написа: | можеше и без последното изказване ... кво ти е виновен той че не можеш да продаваш |
естествено че можеше ... но и ти можеше да не се напрягаш да разсъждаваш ... нали ?
аз наистина не мога да продавам и точно затова съм единствено и само дизайнер ... от друга страна те разбирам - ти сигурно можеш и затова си единствено и само - подобие на това което са хора като мен :)
поздрави _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 11:39 am Заглавие: Re: ам |
|
|
VirenEngel написа: |
... аз наистина не мога да продавам и точно затова съм единствено и само дизайнер ... от друга страна те разбирам - ти сигурно можеш... |
Па 'що не се вземете, единия ще продава, другия ще дизайнира... вместо да се карате...;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 11:53 am Заглавие: |
|
|
Indeed... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
|
Пуснато на: Вто Юни 03, 2008 12:17 pm Заглавие: Re: ам |
|
|
Greenhorn написа: | VirenEngel написа: |
... аз наистина не мога да продавам и точно затова съм единствено и само дизайнер ... от друга страна те разбирам - ти сигурно можеш... |
Па 'що не се вземете, единия ще продава, другия ще дизайнира... вместо да се карате...;-) |
е ти на това ако му викаш каране или спор ела да видиш какво се случва в офис в дизайн екипа. докато се прокоординираме с дания великобритания и индия има поне един домашен индийски слон умрял от инфаркт и няколко бг артисти.
вече съм - sick of sensitive design persona with no skills of WHATSOEVER :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|