Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:51 pm Заглавие: имах късмета да пътувам напоследък:) |
|
|
имах късмета и възможността да пътувам напоследък:)
иска ми се да споделя малка част от нещата които видях.
ще ми се да вярвам, че пътуването не е свършило и желая същото на всички, които виждат смисъл в това.
Понеже знам, че тук има доста "пътуващи" и живеещи на различни места хора... шервайте бе хора, независимо откъде
Hong-Kong
Macau
NY
Niagara Falls
Philladelphia
Tesaluniki
[/img]
Meteora
BG
 _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Пропуснах:
Bratislava
Viena
London(tuka niamashe vreme za snimane, ma pak kef)
 _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:04 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво си попътувал, видял си интересни места... само защо ти трябваше с последния кадър да обощаваш България като помийна яма след останалите. Да минеш за малко от някъде е едно, да живееш там съвсем друго - от същите градове, които си показал можеш след кратко опознаване на околностите и месец контакти с местните да откриеш такава смрад и мизерия, каквато и във Филиповци ще ти е трудно да намериш.
Инак имаш хубави кадри от обиколките. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mel

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:09 pm Заглавие: |
|
|
не бих казал, че съм обобщил България по какавто и да е начин. обичам страната-не ме кефи държавата, както и определена част от хората. ма тва е тема на съвсем друг разговор и то не за тук. смрад има навсякъде. _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 4:43 pm Заглавие: |
|
|
mel написа: | не бих казал, че съм обобщил България по какавто и да е начин. обичам страната-не ме кефи държавата, както и определена част от хората. ма тва е тема на съвсем друг разговор и то не за тук. смрад има навсякъде. |
Ооок, дано аз не съм те разбрал добре, просто след тия кадри този един от България с електропроводи и комини така ми седи.
Инак по темата това
и това
ми станаха фаворити ;) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 11:52 am Заглавие: |
|
|
snooper написа: | Хубаво си попътувал, видял си интересни места... само защо ти трябваше с последния кадър да обощаваш България като помийна яма след останалите. Да минеш за малко от някъде е едно, да живееш там съвсем друго - от същите градове, които си показал можеш след кратко опознаване на околностите и месец контакти с местните да откриеш такава смрад и мизерия, каквато и във Филиповци ще ти е трудно да намериш.
Инак имаш хубави кадри от обиколките. |
Нямаш представа колко си ПРАВ ...
изживявам го в момента това... добре, че му се вижда края вече. ! _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|