Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Welcome и от мен, яки "set ups"
Останалото ще разбереш, като дойде нечий рожден ден : )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maximus2
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:07 pm Заглавие: |
|
|
ООООо, Баткооо (Velinov) и ти си тук, това е чудесно! Кога ти е рождения ден да те зарадвам с няколко мъроутийки?! :) И дай да направим една колаборация в Бихайнс на Найки серията имам едно подходящи кадри за това начинание. Ко мислиш по въпроса?!
п.п.
Взех си таблет Cintiq 21UX и понеже знам, че ползваш такива работи...от къде мога да си купя анти-скреч ръкавичка?! _________________ Maximus II |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maximus2
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:10 pm Заглавие: |
|
|
ееегаси му си и правописа му си дето съм го написъл в предния пост!! :( _________________ Maximus II |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
maximus2 написа: | ееегаси му си и правописа му си |
Аз като гледам си неизчерпаем извор...му си... дет се казва :))))) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 7:04 pm Заглавие: |
|
|
само за 15 мин. с рязането ... и тоя омазан джейпег :/ _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maximus2
|
Пуснато на: Вто Юни 10, 2008 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Начи,...кефи! Кефи плисъка, кефи и кропа (btw ебаси спора дръпнах с жената по повод кропа), кефи и фобавения текст! Абе с две думи, добра е композицията, нищо не ми тежи всичко си е на място...само тоя контраст ми идва в повече и това, че избива в лилаво, както и цветните абирации! Като за 15 мин....е чудесна, благодаря! Само другия път, драсни едно съобщение да ти пращам тифа, за да няма коментари от типа..."... и тоя омазан джейпег :/", на никого не отказвам колаборация! ;) _________________ Maximus II |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|