Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Аватарче
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 12:35 pm Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Дронка, тая клавиатура също ми каресва, и нея ще я видя :) Само да си надигна задника от стола ;) |
после пусни нова тема "кой ви е любимия стол" :))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 12:37 pm Заглавие: |
|
|
и аз реших да пробвам малка, тиха и плитка ... като се свикне е удобна
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 4:38 pm Заглавие: Re: Коя е любимата ви клавиатура? |
|
|
FPrint написа: | Напоследък все повече се дразня на клавиатурата ми вкъщи. Искам нещо по-компактно, да не щрака толкова много, да ми е удобно и да ми е гот да я ползвам.
Трети ден как се убеждавам, че клавиатурата на МАК не е чааак толкова хубава, ама все ме влече да си я взема.
Ще се радвам да чуя някакви предложения за клавиатури, може и за мишки, както и за и против :) Не че не сме имали такива теми преди. |
Да ти кажа най-чистичко е да отскочиш до технополис и да ги пробваш на ръка - цъка ли, удобно ли е, звуци и това онова
Аз също съм предирчива и бая време ми мина докато си избера най-удобната клавиатура + мишка на нормална цена, защото клавиатурата не е вечна нали – я се разлее нещо върху нея, я прахове някакви или изтриване на клавиши и всичко до 6 месеца макс
Затова съм се спряла на среден вариант, който абсолютно ми помага при бързина на работа и удобство преди всичко:
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=067
: има ги и с кабел на по-ниска цена, като тя беше около 50лв + стабилна мишка
Инак само за мишок бих ти препоръчала: LX3 на logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/business/products/mice_pointers/devices/149&cl=us,en
... но каквото и да говорим си е най-добре да пробваш на място :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Otnosno mishkite - MX Revolution rulz!!! Ot okolo 3-4 meseca ja polzvam, adski udobna i funkcionalna... ama i cenata i e okolo 160lv :-/
 _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 8:54 pm Заглавие: |
|
|
и на четвъртия ден, след като беше пробвал всякакви клавири... той си взе:
 _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:00 pm Заглавие: |
|
|
шшшшт... не ме изкушавай! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 9:51 pm Заглавие: |
|
|
аде и аз да си постна моите - както всеки от своите и аз съм много доволен от моите :))) :
клавиатура A4 Multimedia, KLS-7MU, Silver&Black, PS/2 - обкновена, евтина, плтика, многофункционална(остави многото допълнителни бутони, ами има и изходи за слушалки, микрофон и USB)
мишока ми е Microsoft Laser Mouse 6000 v2.0 - ергономична, не прекалено объркващо функционална(като MX Revolution-a на Logitech), лазерна, безжична
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:11 pm Заглавие: |
|
|
1. никога няма да съжаляваш за клавира на ейпъл!
2. никога не взимай микросфт плъх!
3. още повече с батерии!
4. сменят се на седмица!
5. лоджтех са царете в мишостроенето!
6. не се ли чувстваш повече от изкушен? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SNUFF

|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:22 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | 2. никога не взимай микросфт плъх!
3. още повече с батерии!
4. сменят се на седмица! |
1.ъм таковата ... имал съм и лоджитек и Майкрософт. (подчертавам точката)
2.наизустените фрази не са хубаво нещо
3.батерии на тая мишка повече от 3 месеца вече не съм сменял :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Юни 18, 2008 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Аз за мойта батерии не купувам, зареждам я веднъж на 1-2 седмици :)
Импланте, ко туй - дай линк! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:07 pm Заглавие: |
|
|
хм.. да ви питам.. тези клавиатурки дето ги изкарахте - чистите ли ги? щото моята е BENQ - от преди 4 години - и оттогава не съм я почиствала, ма си бачка безотказно. преди 5 дена дори, я оплесках със сладолед. оня ден с лак за нокти, вчера с диня , а днес - с макарони със захар и сирене... и неам намерение да си играя да я чистя. тя някак сама си се чисти.. или пък си въобразявам.. всми, стига да тропа и да работи, май и чиния за хранене би ми свършила работа... но, аз съм си мърла по отношение на клавиатурите.. така или иначе не са скъпи... та, зачудих се - само аз ли съм прасе..? вие пазите ли си клавиатурите или ц? _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:13 pm Заглавие: |
|
|
щом те е срам аз ще пусна снимка на клавиатурата ти, ама няма да казвам че е твойта :)
 _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:14 pm Заглавие: а |
|
|
в тоз станиол кво ли има |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:26 pm Заглавие: |
|
|
жапанкъ написа: | хм.. да ви питам.. тези клавиатурки дето ги изкарахте - чистите ли ги? щото моята е BENQ - от преди 4 години - и оттогава не съм я почиствала, ма си бачка безотказно. преди 5 дена дори, я оплесках със сладолед. оня ден с лак за нокти, вчера с диня , а днес - с макарони със захар и сирене... и неам намерение да си играя да я чистя. тя някак сама си се чисти.. или пък си въобразявам.. всми, стига да тропа и да работи, май и чиния за хранене би ми свършила работа... но, аз съм си мърла по отношение на клавиатурите.. така или иначе не са скъпи... та, зачудих се - само аз ли съм прасе..? вие пазите ли си клавиатурите или ц? |
Важното е че я храниш ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:35 pm Заглавие: |
|
|
печени картофи има в станиола
пък аз съм зад ей тоз пулт и потвърждавам че е много удобен за писане, но за шорткътс няма свикване както каза вече BeU : ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
Малкия епъл имам аз, просто няма толкова изчистена, красива и удобна клавиатура! И е малка, та се побира навсякъде. Честно, не разбирам хората, които си купуват клавили с кабеляци, тва е so last century!
Прощавам само ако някой мнооого му трябва нумпада, но за мен окабелената е по-грозна.
Честно, скороста ми на писане се вдигна почти веднага и то забележимо.
Освен това няма толкова закритички пространства за складиране на храна :)
Аве кефа да пипаш масивен алуминиев корпус, който да не трака и скърца е несравним. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:35 pm Заглавие: |
|
|
Една сутрин чух следната дивотия по радиото:
Германски учени решили да направят експеримент и за целта събрали 200 клавиатури от някакъв офис.
След изследване на всичките 200 се оказало,че едва 14 били добре поддържани. Останалите в окаяно състояние а 4 от всички с опасност за живота тъй като съдържали над 440 различни вида бактерии,със 160 вида повече от броя на бактериите съдържащи се в тоалетната чиния.
Работниците признали,че не чистели клавиатурите си изобщо,а ако го правели,то това се случвало веднъж на няколко години.
След хранене около клавиатурата между бутоните и се отлагат хранителни отпадъци които загниват и събират бактерии,така че,отбягвайте яденето пред компа.... ;):P
Сетих се за това когато прочетох самопризнанията на жапанкъ и видях снимката на армагедонната клавиатура по горе :P _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 12:29 pm Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Малкия епъл имам аз, просто няма толкова изчистена, красива и удобна клавиатура! И е малка, та се побира навсякъде. Честно, не разбирам хората, които си купуват клавили с кабеляци, тва е so last century!
Прощавам само ако някой мнооого му трябва нумпада, но за мен окабелената е по-грозна.
Честно, скороста ми на писане се вдигна почти веднага и то забележимо.
Освен това няма толкова закритички пространства за складиране на храна :)
Аве кефа да пипаш масивен алуминиев корпус, който да не трака и скърца е несравним. |
Ма, спирам да им отварям очите аз вече! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Аз да си кажа, предпочитам старите, като на първите G5-ци
тази малката ми се губи между пръстите, а предния модел се пълни с боклуци постоянно.
Но все пак редно уточнение да направя - от моите опити, епълска клавиатура на ПЦ трудно се пуска
не че не работи, но алта става вин клавиш, а команда-алт
Та не е същото _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Абе щом смених
за алуминиевата... значи има защо.
Признавам си, не исках да пипам друг киборд докато бачках с този на снимката. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|