Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
freelage

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:54 am Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | ico написа: | баси ... само аз ли си мисля че и двата са тотално объркани ? :)) .... здраве да е.... |
искаше да кажеш че са сбъркани даже и за визията която е като на темплейти от 2005 ... :) |
Ти пък щото много разбираш от визия и темплейти:
http://www.toxicstation.com/cont/lab/minutaemnogo.jpg
И хаиде малко по конкретни, компетентни и обосновани изказвания МОЛЯ!!! _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:29 am Заглавие: |
|
|
Си ебало майка*а пак стана или ще стане... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:42 am Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Си ебало майка*а пак стана или ще стане... |
оф/ хха интересн избор кое да цензурираш :))) хаахха _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:45 am Заглавие: |
|
|
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:17 pm Заглавие: |
|
|
хайде по-спокойно :) м? или пак има обидени ??
проект 2:
На пръв поглед скин за блог от 2005 година... като визия няма нищо скъпо и италианско :). От тук нататък за мен няма смисъл да се коментират малките недомислици просто според мен подхода е объркан в началото.
проект 1: поне не прилича на скин на блог :))
Обаче ... пак визията не говори за скъпо, много цветове, много сбито и дребно с тия 3 колони... и той безлично е станал като номер 2.
а пък чий го дири news на реал естате сайт мога само да гадая ... тия хора строят ли?
ето ти конкретно и обосновано лично мое мнение :)
така... тия дрънканици за компетентност ще помоля да си ги запазвате за себе си.... + постването на линкове като доказателство, че някой е компетентен или не да дава мнение по-темата. Постнали сте проекти за коментар ... всеки който има права да пише тук може да напише коментар! компетентен или не решавайте си сами за себе си. Няма смисъл да ми доказвате колко са ви добри всъшност проектите аз не съм ви клиент. Написаното по-горе мое мнение не е опит да ви докажа колко са ви зле проектите ... казвам какво е грешно според мен ако ви е от полза при следващия проект хубаво .. ако не ... здраве да е.
И freelage това е последния ти пост с болд нали ? :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:47 pm Заглавие: |
|
|
freelage написа: | VirenEngel написа: | ico написа: | баси ... само аз ли си мисля че и двата са тотално объркани ? :)) .... здраве да е.... |
искаше да кажеш че са сбъркани даже и за визията която е като на темплейти от 2005 ... :) |
И хаиде малко по конкретни, компетентни и обосновани изказвания МОЛЯ!!! |
минута е много е проект точно от 2004-2005 :)
че и награда 1 място имаше на някакъв национален медиен форум ... но никога не съм се интересувал какъв точно ... продуцентката пари не ми даде за това :)
нали разбираш какво означава това ...
грубо казано - много си back in time с дизайн възможностите си въобще и ... ама много се изложи с примера :)
достатъчно добронамерено ли го написах или да пробвам пак за да не се обидиш?
колко и да не му харесва на дриимър подобно мнение - момчето с усмивката - дизайн НЯМА :)))
поздрави _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:04 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | хайде по-спокойно :) м? или пак има обидени ??
проект 2:
На пръв поглед скин за блог от 2005 година... като визия няма нищо скъпо и италианско :). От тук нататък за мен няма смисъл да се коментират малките недомислици просто според мен подхода е объркан в началото.
проект 1: поне не прилича на скин на блог :))
Обаче ... пак визията не говори за скъпо, много цветове, много сбито и дребно с тия 3 колони... и той безлично е станал като номер 2.
а пък чий го дири news на реал естате сайт мога само да гадая ... тия хора строят ли?
ето ти конкретно и обосновано лично мое мнение :)
така... тия дрънканици за компетентност ще помоля да си ги запазвате за себе си.... + постването на линкове като доказателство, че някой е компетентен или не да дава мнение по-темата. Постнали сте проекти за коментар ... всеки който има права да пише тук може да напише коментар! компетентен или не решавайте си сами за себе си. Няма смисъл да ми доказвате колко са ви добри всъшност проектите аз не съм ви клиент. Написаното по-горе мое мнение не е опит да ви докажа колко са ви зле проектите ... казвам какво е грешно според мен ако ви е от полза при следващия проект хубаво .. ако не ... здраве да е.
И freelage това е последния ти пост с болд нали ? :) |
НЯМА ОБИДЕНИ :) И НЕ МОЖЕ ДА ИМА!
Приятелю, въпроса не е в компетентността на даден потребител а в набора му от изразни средства и способността му словесно да изразява и логично да обосновава мнението си по даден проблем!
И е съвсем логично когато същия е неспособен да осъществи гореспоменатите е ДА МЪЛЧИ И НА ДЕ СЕ ИЗЛАГА! А пък ако изпитва нечовешки силно желане да го направи то тогава поне е малко по скромен начина! МОЛЯ!?!?! :)
Лесно да кажеш "нестаа шъот не ме кефи, щот темплейтско и щот съм голяма работа .... щот ползвам ного градиенти и цъкам един homepage 2 седмици"
Не постваме штот са ни яки или ще ни станат яки проектите постваме за фън просто! :)
Ако не искаш да има болд го махниете от опциите на форума. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:17 pm Заглавие: |
|
|
VirenEngel написа: | freelage написа: | VirenEngel написа: | ico написа: | баси ... само аз ли си мисля че и двата са тотално объркани ? :)) .... здраве да е.... |
че и награда 1 място имаше на някакъв национален медиен форум ... но никога не съм се интересувал какъв точно ... продуцентката пари не ми даде за това :)
грубо казано - много си back in time с дизайн възможностите си въобще и ... ама много се изложи с примера :)
колко и да не му харесва на дриимър подобно мнение - момчето с усмивката - дизайн НЯМА :)))
поздрави |
1. На минута е много пише че от 2007 (ужасен е и оправданието е като задника "всеки си го има")
2. Форуми и награди много ...
3. Не претедирам (за разлика от теб явно) да съм гуру в веб дизайна и нямам подобни амбиции.
4. Това че слизаш на земята е добре - време ти е ...
5. Ако прочетеш малко сериозна литература ще разбререш че Винаги има дизайн! Съществуването му може да бъде подложено на съмнение толкова колкото и съществуването на теб самия
6. "УЕБ 2.0 стил" = ХАХАХА :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:36 pm Заглавие: |
|
|
wtf ?? freelage тотална липса на комуникация :)) само предаваш!
как би ти харесало ? ти след като неможеш да направиш сайт който да става и за друго освен за чеп за зеле трябва да мълчиш и да не се излагаш ! или ако изпитваш нечовешко силно желание да го направиш нека да е по скромен начин МОЛЯ!!!
аре земи въздух и прочети от начало темата кой започна с персоналните обиди.
"визията която е като на темплейти от 2005 ... :)" НЕ ОЗНАЧАВА "нестаа шъот не ме кефи, щот темплейтско и щот съм голяма работа .... щот ползвам ного градиенти и цъкам един homepage 2 седмици"
кви са тия пози дето ги размятате тука ??? само се чудите как да се скарате ???? и да се доказвате ?? :)))) аре нема нужда! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:52 pm Заглавие: |
|
|
ico написа: | ...
"визията която е като на темплейти от 2005 ... :)" НЕ ОЗНАЧАВА "нестаа шъот не ме кефи, щот темплейтско и щот съм голяма работа .... щот ползвам ного градиенти и цъкам един homepage 2 седмици"
...
|
Бате да си имаме уважението ама точно това означава ... никаква градивност и логична обосновка няма в подобни изказвания! Което ги прави излишни подобни коментари и поставя по въпрос компетентността на автора им! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:57 pm Заглавие: |
|
|
По същия начин "баба ми може да каже че темплейта не е от 2005" а от 2001 ... Зацепваш ли? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:28 pm Заглавие: |
|
|
freelage написа: | VirenEngel написа: | freelage написа: | VirenEngel написа: | ico написа: | баси ... само аз ли си мисля че и двата са тотално объркани ? :)) .... здраве да е.... |
поздрави |
1. На минута е много пише че от 2007 (ужасен е и оправданието е като задника "всеки си го има")
2. Форуми и награди много ...
3. Не претедирам (за разлика от теб явно) да съм гуру в веб дизайна и нямам подобни амбиции.
4. Това че слизаш на земята е добре - време ти е ...
5. Ако прочетеш малко сериозна литература ще разбререш че Винаги има дизайн! Съществуването му може да бъде подложено на съмнение толкова колкото и съществуването на теб самия
6. "УЕБ 2.0 стил" = ХАХАХА :D |
ти на каква дрога си бе - дизайнер?
и какво си заизреждал тук по точки, все едно фактологично изреждаш нещо което е неоспорима истина !?
това за слизането на земята не го разбрах но едно ще ти кажа.
има сигурно над 2000 таксиметрови шофьора, които аз лично мога в рамките на 2 месеца да обуча да правят визия като тази която ти показваш. Не си първия и не си и последния който си е въобразил че е станал нещо след като е успял да направи PSD с повече от 100 layers ... и след това да се джибри като олигавен доберман срещу хора които са няколко живота пред него професионално. това е типично БГ стайл.
къв уеб 2.0 ? кво се лендзиш като некакъв тотален олигофрен не мога да разбера? СПРИ джина и си издухай носа за да вдишаш нещо различно от собствената си дизайнерска пот !!! НЕ СТАВАШ !!
ицо е един от хората които направиха последните години огромен напредък професионално, и ако на мене след толкова време още ги боли сумати хора да признаят поне на човек като него е хубаво да кажеш веднъж - да ... ти си прав!!
кво се пристисквате тука като ощипани компаньонки всичките не ви знам ... или имаш даденост поне малко като талант и бачкаш и става нещо или като тебе нищо ново не показваш. правиш на кило дизайн докато свят светува и си заминаваш прост като гьон !!!
тебе като те гледам оня ден си започнал. обаче огромните разлики знаеш ли кви са между такива като тебе артисте и някои от тези които са тук.
че хора като ицо и сашо и т.н. примерно (и пастата бе баси!!!) още като започваха опитваха да експериментират. 100 процента имаше изцепки и т.н. и 100% са губили клиенти но тва са хората които ще са винаги пред такива като тебе. тези които експлорват ново и ново. ти какво експлорваш - 5 карета с 2 фаши и кофти фонтове с ама абсолютно никакво знание за цветообразуване !!! ми какво да обсъдя на дизайна ти ? няма такъв ! period.[/b] _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Ако изречението (ще си позволя и аз да го перифразирам) "твоя дизайн поставен до един темплейт от 2005 ми изглеждат еднакво" е равно на "нестаа шъот не ме кефи, щот темплейтско и щот съм голяма работа .... щот ползвам ного градиенти и цъкам един homepage 2 седмици" мисля че логиката ти куца (и колкото и да го повтаряш няма да стане по вярно) .... което води и до големи трудности в комуникацията с теб. От тук следва логиката, че едвали форума може да ти е полезен или ти на него :)
Градивност и логична обосновка няма ок ... толкова е успял да измисли човека :))) понякога за градивност трябва основа, но когато разликата в мнението как трябва да изглежда нещо е голяма липсва основа и еднакъв език за комуникация. Писал е мнение не те е заставил да го взимаш предвид и да го спазваш... неразбирам защо ти в N-ти пост се опитваш да натрапиш собственото си мнение за Критерий! поставяй под въпрос компетентността на автора им наум моля... или на лична към него.
А да принизяваш мнението на хората тук в графила до "тези неща може и баба ми да ги каже" е тъпо. Можеш да показваш дизайните на баба си щом ползата за теб е същата :\... темата ми писва айде стига:\ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
_sasho написа: | Си ебало майка*а пак стана или ще стане... |
Стана, стана... Ама хубавото е, че в следващия пост нивото ще е по-високо... или поне така се надявам.
Момчета, сигурен съм че ако не приемате лично нещата, ще извлечете много повече дивиденти от престоя си тук, отколкото назряващата язва в стомасите ви. Тоя форум не е за мерене на пишки, а за професионална комуникация или поне аз така го разбирам. Ясно е че всеки има субективно мнение и е ясно че имено поради тази причина, надали ще има проект които да пуснете и да се хареса на всички, но пък именно в коментарите на тези които не го харесват е ценното за вас.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hipukritus

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:30 pm Заглавие: |
|
|
къде са ти нещата. нещо май си махнал линковете. остани мъж до край! _________________ Дерзай!
Иван Белчев |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:54 pm Заглавие: |
|
|
Оф, ей затова на една маса предложих да се събере всичкото народ. Друго е да плюеш със злоба човек с който си си казал наздраве преди това...
Само в нашата градина така се мятат камъни и се мерят п.....ки.
Начи... много по-артистите от нас вебаджиите - художниците - те там няма такова нещо, или аз просто не съм видял.
Абе уважавайте колегите си, какво сте седнали да мятате огън и жупел и да ни карате псевдориторика да четем кой по-добре разбира уеб.
Дайте да се уважаваме, щото иначе никой няма да ни уважава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 8:04 pm Заглавие: |
|
|
Така е Fprint и макар ,че все още немога да кажа ,че съм от бранша ще се радвам да се запозная с бъдещите си колеги по призвание ... да пием по една бира(метафорично е това, ясно е ,че ще са повече) да разберем що за хора сме :) Ама май май няма много желаещи като гледам темата ... а в тая стана една олелия... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 1:35 am Заглавие: |
|
|
Мммдаммм... и аз си мисля, че на маса ше е друго... "ти ся мен уважаааш ли ме".. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Съб Юни 21, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
ХАХА :D |
|
Върнете се в началото |