Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
manolchev

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:27 pm Заглавие: |
|
|
Shinji написа: | Четки не ползвам - незнам и къде сте видели.. паттернс си правя сам...
|
Приятел ,всичките ти псевдо проекти са осрани (с извинение за израза) от четки и клипарт , примери ли да давам искаш ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Искам - поне да се посмея малко _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Уебдизайн и изработка на уебстраници;
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:06 pm Заглавие: |
|
|
ти пък какво се "пяниш" брато. Това е интернет. Участвай във форума и недей да реагираш като "ощипана госпойца", просто се научи да "слушаш" хора, които са показали умения и успехи в работата...пък когато работиш - мисли - и с всеки следващ проект си дигай летвата. С опита ще се наредят нещата.
дори и да решиш да не постваш, стой тук и чети, анализирай. Има свястни и кадърни хора, които ще ти помагат по-един или друг начин. Въпроса е да се научиш да вадиш позитивите от ситуацията. Преди няколко години, като правех раста сайта, аз също не получих овации! И кво, да загържбя с лека ръка мнението, на очевидно по-можещи и опитни хора ли ? Именно Nоx-а даде едно рамо и проекта стана задоволителен за времето си, а аз спечелих стимул да вървя напред! така че опичай си ъкъла и си стой на гъзъ, все ще научиш нещо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:43 pm Заглавие: |
|
|
Превод
"Стой и слушай нас, които можем. Твойто мнение за момента е както сам разбра от никакво значение - мълчи и слушай. Може и да научиш нещо но за това е нужно да седиш и да те правят на шматка."
Не съм (бях) тука с тази цел да се уча от единт или да се доказвам пред друг.
Доста намеци (даже повече от намеци) тука че графила потребителите са нещо висшо.
Аз не се чувствам "над никой" - можеби това ме прави "не на място".
Това е "поредният" форум (даже не сайт) от типа си. Дали тука или другаде, май нещо се надценяват дадените хора.
"Успех" и "правилното отнасяне с успеха" са различни неща.
- моля без комерсиялни отговори към мойто мнение - всички знаем какво бихте искали да отговорите - контрата е очевидна - но бъдете по... "оригинални" - отговорете ако имате нещо "авторско" за казване - _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:47 pm Заглавие: |
|
|
Az li4no se radvam 4e si 4ul tova koetoiskash da 4uesh i razbral tova koeto iskash da razberesh _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Шинжи.. не знам там как се пише на български тва :
добре де, не си дошъл да се учиш? е хубаво, това предполага ли, че знаеш всичко? Не съм срещал досега такъв човек, не вярвам и ти да си от тоз вид :) така че - опитай се да видиш хубавите и полезни неща зад тия коментари... ако имаш достатъчно увереност, покажи я.. не знам как така от две критики и падна. Ми хайде по-сериозно де! _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Пон Апр 07, 2008 11:36 pm Заглавие: |
|
|
@Shinji не им обръщай внимание на артистите
действай си и да не ти пука :::)))))
артистите да си одат у спец форума да не закапитаним положението? _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 2:59 am Заглавие: |
|
|
Момче, нещата са ти посредствени.
Дизайните са получени на случаен принцип.
Логата са зле.
Снимки няма.
НО:
Това не бива да те притеснява на този етап. Вкарай повече логика в лейаута, търси по пестелив на ефекти/наклонени джазги и блърове подход. Качествения дизайн се постига на принципа прави повече с по-малко. За жалост нивото на веб секцията тук е под сякаква критика, тези които можеха да ти помогнат имат по-важни задачи.
За това се оправяй сам и не си губи времето да си мериш п***ката а налягай здраво над бачкането и мисли. Задавай си неудобни въпроси, търси логика, илюстрирай интерфейсите а не обратното.
В момента, в който си кажеш че си добър, автоматично нивото ти пада.
Уеб дизайна е занаят. Той не е Фотошопене и мазане и после рязане.
За да правиш добър уеб-дизайн е нужно да излезеш от парадигмата на графичния редактор и да си зададеш купчина други въпроси.
Търси в нета. Всичко има там. Чети и бачкай.
Успех. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 8:51 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | За жалост нивото на веб секцията тук е под сякаква критика |
Цитат: | Уеб дизайна е занаят. Той не е Фотошопене и мазане и после рязане. |
thumbs up _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 9:47 am Заглавие: |
|
|
nub - K thx!~
Едно е "работите ти нестават" - съвсем го приемам.
Друго е да бъдеш обвинен в плагиатство. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2008 8:05 pm Заглавие: |
|
|
manolchev написа: | ...примери ли да давам искаш ? |
Да, ако може.
Мерси. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 6:30 pm Заглавие: |
|
|
Знам ,че дори и да те изоблича , ще кажеш ,че си го чертал с вектори и ,че е "ръчно изработено". Пределно ясен си ми!
Достатъчно зает съм , за да се занимавам с такива като теб. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BORSP
|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 7:16 pm Заглавие: |
|
|
off topic/
Ей, това се казва "идейна критика". Браво, баце, ти го уби.
Ама, айде нема нужда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Апр 09, 2008 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Gol & Boss написа: | Ей, това се казва "идейна критика". Браво, баце, ти го уби. |
не бре "градивна критика" ::::))))) _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:28 am Заглавие: |
|
|
Вече незнам какво точно се прави в този форум но ... уж има нещо общо с тея работи - та да пусна някой нови неща:
 _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:44 am Заглавие: |
|
|
cash project e pylen s nedomislici _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:01 am Заглавие: |
|
|
Не е моя визия... реализирам просто поръчка. Client = King _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 11:44 am Заглавие: |
|
|
ma az ot kym realizatziq na viziqta...teq pa4ki dolu kyde otivat?? kak sa se nabutali vyv biuroto i pod lista? Za6to ima takava gruba razlika v kontrasta i cveta mejdu vsi4ki banknoti ( a vsiki sa ot po $100) Deformaciqta na lista e bezumna (osven ako ne e ot lastik). Za6to na stick-note, deto po printzip ima lepq6t se gryb imash tikso otgore mu. i t.n. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Едиствено за констраста и цвета на нотите съм отговорен - след като трябва да си отиват визуално. Но различни ресурси и на мен ми се виждат добре + Листа но искам да е по-апстрактен.
Другото за нотите и разположението и като цяло ВСИЧКО друго XD както и тиксото на "стика" са от клиента.
Иначе съм 100% съгласен с всичко което спомена. :) Но сигорно си запознат че често клиента изисква неща които според нас са с по-лошо качество или даже абурдни ралти. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Тъпо че няма едит че забравих "Thanks!" ^^ _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|