Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 10:03 am Заглавие: |
|
|
hipukritus написа: | супер идейно! Колко хора работите над това в The Big Company? |
Ние сме "small company"... та за това - малко :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 8:38 pm Заглавие: |
|
|
What is your inspiration? - tova za kakwo e ? _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 9:43 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | What is your inspiration? - tova za kakwo e ? |
Ами в зависимост от отговора, ако това което си написал съвпадне с някоя от предефинираните фрази, се сменя темата на сайта. Т.е. получаваш информацията поднесена по начин който евентуално би бил по-близък до тебе. Освен това дава някакъв интерактивен елемент... call to action... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kingBMF

Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 294 Местожителство: Liege, Rue de Serbie 99
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:26 am Заглавие: |
|
|
hmm, i az se chudeh za kakvo e, napisah che me inspirira da hvurliam chuvali na gara Iskur, ama nishto iavno ne se nameri za men... ne mojah da go shvana, no puk gotini snimki ima... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:54 am Заглавие: |
|
|
kingBMF написа: | hmm, i az se chudeh za kakvo e, napisah che me inspirira da hvurliam chuvali na gara Iskur, ama nishto iavno ne se nameri za men... ne mojah da go shvana, no puk gotini snimki ima... |
тръгвай за софия - веднага !!
прибра се в бургас само за 2 дни и взе да мислиш за мъкнене на чували !! :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 12:11 pm Заглавие: |
|
|
Честно казано не виждам нищо интерактивно в тва да натрапиш набор от думи, да не говорим че когато напишеш нещо и нищо не се случи е леко объркващо. Ако ще е така по скоро тва поле е излишно и по добре юзера .
Иначе мен като цяло проекта не ми харесва.
Флаша е муден, не е ясно кое е линк и кое не, типографията не е тая за мен особенно на местата кадето се позлват големи размери на шрифта. Също така четимостта на експанднатата вече навигация бега, за сметка на картинките. Подредбата на текстовете е доста претупана, като визуалното отеляне на текстове с различна функция ( в самия текст) го няма изобщо, нашример Company> The way датите може да изглейдат различно от основния текст :)))
Тоя search ако е ваша идея е напълно безмислен.
Другото което си мисля е че условието " да не се разбира за какво е сайта" мойе да се изработи по доста по интелигентен начин. Тука са не мога грам дарзбера закакво иде реч.Прилича ми на апликация на тема четирите сезона :)))) Чесно казано ако не бях видял оная снимка с филтрите щях още да фърлям боб и да гадая. :)))
Цветовете. Никав контраст. Много монохронно. Направих си труда да разцъкам 7-8 думички от тия в началото и темите които ми се заредиха ми създадона някакво неприатно усещане за сивота.
Факт обаче че е рзличен проект за Идизаин, което е яко. Музичката е яка.
Поздрави _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:30 pm Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Иначе мен като цяло проекта не ми харесва. |
Say no more... :)
Марто, много е дълго да ти обяснявам защо според мен за някои от нещата не си прав, за сметка на това има резон в други. Усещането за сивота си е твой проблем... на мен сайта ми създава съвсем друго усещане.
//оф
Стига вече с тоя Идизайн, преди правех грешката да пиша бай Идизайн от някакво тъпо честолюбие или и аз не знам защо (май имаше някаква такава мода тук по едно време), но както вече казах, поствам тук от свое собствено име, САМО проекти правени от мен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|