Graphilla.com :: Преглед на тема - Екзекутор

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Екзекутор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TETRAGRAMATON

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Нед Юни 22, 2008 10:31 pm    Заглавие: Екзекутор Отговорете с цитат

Този калпазанин, закасня с около час и половина за срещата, и ми идваше да му скъсам главата, та докато го чаках пообиколих из болницата кадето бачкаме да потърся някое интересно място за снимките, в крайна сметка един вид тренировка.... пак късане на нерви, като нямаш необходимите неща да се направлява светлината по добре но ,каквото такова за сега.

Това е главният герой, Богдан (мамалигарин)

snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Юни 22, 2008 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей това е за мене кадъра...

Позата ми е малко в повече "поза", но като настроение и светлина ми допада. Не ми допада как си резнал рамото в левия край. В момента проблемите със светлините не е толкоз откъм аксесоарите за тях, а по-скоро в това как ти ги разполагаш като положение и мощност. С това доизкусуряване най-великите фотографи се борят цял живот и винаги може "и по-добре" :) Този кадър ми хареса от серията, инак цялата серия седи доста статично и от позите с тези клещи ми липсва в тях настроение като за такива кадри.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2008 9:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина, това е кадъра.
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2008 11:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен ми харесва пръста в носа :)
съгласна със снупа
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2008 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мда това е... защото изглежда най-малко нагласен.
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2008 9:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодарствия за отделеното внимание.А иначе и аз не съм особено доволен като цяло, за настрението то се беше изгубило още докато го чаках да се домъкне до мястото на срещата, и после сменихме 3 локаций което означава бързане прибиране на такъми разаопаковане пак.А иначе и нямаше никаква идея предварително разработена, всичко така впоследствие.
Работата е тама че още го разпознавам като обект за снимане, въртят ми се едни концепти в главата, живот и здарве да мога да отделя малко по сериозно време за това.А иначе тука много трудно да се оредиш и да намериш хубаява локация за снимане, всичко е заключено и се пази, и разрешителни трябва да се вадят.Сега затвориха една болница, близо до Хюстън тауър, просто невероятно място, сигурно сградата е от 50-60-те.
Абе да попитам, камерата ми падна , не беше от много високо просто се търколи от едната чанта на която я бях оставил и се изплюска на цимента, някой има ли си напредстава колко са яки тези канони, за сега работи ама си ме натискат едни притеснения.
Darksorrow

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юни 23, 2008 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кои са "тези канони"?

принципно ми се е случвало идентично нещо с един мой стар апарат от ентри класа, само че не цанон - нямах никакви проблеми, освен леко надраскване на мястото на удара.

принципно грубите сътресения не са най-доброто нещо, което можеш да причиниш на този вид техника, но ако засега не си открил груб дефект, по-скоро не бих се притеснявал на твое място.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
TETRAGRAMATON

МнениеПуснато на: Пон Авг 11, 2008 12:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Само да се допитам дали ви допада, начинът по който изглежда

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Фотография, фотоманипулация и ретуш Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети