Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 4:46 pm Заглавие: Entegra LOGO |
|
|
Лого за ... абе аз що все не знам за кво права лого??? ... нещо си с Novel ... както и да е, ето го:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 5:40 pm Заглавие: |
|
|
typo-то - наново . . . особено с тия нечистоплътни радиуси на e, g и а...
иначе, може би заради шаренийката, хващаш окото, но е жива драма
сори:-( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 6:25 pm Заглавие: |
|
|
мнесъмсагласен с колегата epixs... тайпото иска съвсем малки пипки, най-вече по хоризонталните греди. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 6:43 pm Заглавие: |
|
|
epixs, аз ако исках да са си чистички кръгчета нямаше да си играя толкова време да бягам от тях :-) ... с това започнах, но просто нямаше характер в кръглите букви ... и повярвай, има много геометрия и логика в кривите в този им вид ... може би има още какво да се пипне, но в момента ще го оставя така |
|
Върнете се в началото |
|
 |
manolchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Уърдмарка е чудесен, графичния елемент е далеч по-слаб. Харесва ми като цяло. Стига да знаех за какво е. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 7:22 pm Заглавие: |
|
|
нормално съвпадение, manolchev ... RGB - 3 екрана с прозрачност ... тяхното малко по артистично с извивките, а моето е само с прави линии
Импланте и аз не знам точно какво правят ... май пишат програми за складово стопанство или нещо подобно ... не ми стана ясно точно ... но с това инфо подходих и към знака - екран в екран
явно ще го пипна още малко, но като цяло ще е това ... то вече е изпратено на клиента де :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
. . . ок, няма да се повтарям:-))) щом се чувстваш здраво стъпил, значи всичко за теб е наред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|