Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 3:15 pm Заглавие: |
|
|
фантоме :) :) :) :) :) :) с най-голям кеф ще ти покажа нещо за групата ми и профилът ни в спейса ХАХАХАХАХАХАХ
хахаха по посещения сне на 1 МЯСТО ОТ ВСИЧКИ БГ...
а по плейвания сме на 4 хахахах
и то с брутален дет-кор метъл ХАХАХАХАХА
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 3:41 pm Заглавие: |
|
|
OK ,прости ми невежеството все пак съм само един от многото простосмъртни наблюдатели :)
някой май не си е взимал хап4етата днес ,geez |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 3:44 pm Заглавие: |
|
|
:) как ве кукумицина си го вземам редовно...нека заяждането спре..СЕГА :)! _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 3:57 pm Заглавие: |
|
|
Tbh не съм фен на ''убербруталбадасметълблъд'' работите ти .. щото ми стоят pretty cheap .. и гледам да не троля темите ти .. но тука стана масова тролизация та се пресрамих .. :) а мисълта ми е че ако рендерчето се земе за правено с една ръка докато с другата си пиеш кафенцето четейки вестник .. е cute .. но инак си е просто бунч оф реюзнати неща без много труд и емоция вкарана в цялото нещо.
Разбирасе запазвам си правото да съм в тотална грешка. :>
offtopic: :D
пс. Aе ман .. как можахте да си кръстите бандата с името на неква канадска лигла :> . сми .. сигурно бая често разни дразнители кат мен ви правят паралели с въпросната дрисла :>... + че е ястно че поне един път в месеца тя си е в блъъд :P. нема сми от отговор въпроса е риторичен :P \../ _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
ти би трябвало да знаеш за какво става въпрос от другия форум...не е с кафе в ръката а е с бира :)
а смотаното име аз не го удобряаам...другите искаха да е така...бтв аврил на френски било април...демек месеца в който започнахме да свирим...бля...аахахах а тя може да е дрисла ама как мислиш? дали и е зле с тея кинти :) _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 5:09 pm Заглавие: |
|
|
killswitch написа: | бате няма смисъл от такива изказвания тип ем ни мъ кефи...кажи ми какво да оправя...дай градивна критика...така излиза ,че съм си играл 4 часа и накрая дори нямало смисъл да се види нещото...не мисля ,че съм направил кой знае кво и затова си го пускам отново тук а не правя нова тема за да спамя... |
>>> еми в тоя случай аз виждам три неща главно...
1. некви човешки парчета на преден план с мноу кръв разбира се, там отстрани май мернах и някъф мозък...стандартно...това вече е нормално и безинтересно :Р
2. едно ферари с цвят червен, некадърно паркирано от няква мижитурка явно...казвам паркирано щото не изглежда да е катастрофирало...
3. заден план със сай-фай летящи автомобили :>
>>> та от тия три неща можеше да наблегнеш на ферарито с цветът червен и да го направиш както си трябва, разбито ама направо размазано,
размазано обаче яко моделирано, щото е 3д раздела все пак... та си мисля, че ако беше извадил безмислените трупове и летящия фон щеше да е по-добре :>
>>> аре давай следващото... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 9:16 pm Заглавие: |
|
|
Абе човека си ги прави нещата до някво ниво, закво е тва насилие върху неговото решение доколко да пипа и доколко не?
Защо едно нещо трябва да е на максимума по чужда преценка?
Арабела трябва ли да е LOR, Барбароните да са хайтек Рихар и хиляди безброй примери. Не мое ли си земеш просто супа или требе цел вол с подправки и каца вино?
Hicks покажи ти първо по-високо ниво преди да ти се взима думата сериозно от хората които критикуваш а и от тези като нас дет са зрители, много с тежка ръка сечеш по нещата. Не казвам че ме кефят ама тук става въпрос за друго. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 12:56 am Заглавие: |
|
|
>>> :> opitah se da obiasnia kvo mi e mnenieto za kartinkata s ferarito na kill, 6toto toi taka si poiska, ne sum se stremial da mu davam akuli ili da go prinujdavam da go napravi po moia na4in...
>>> a otdelno si zapazvam pravoto da spodeliam s vsi4ki vas koi 3d raboti mi haresvat i su6to taka koi ot tiah sa napulno otvratitelni :>
>>> Bio :> mnou me zabavliava tova nepisano pravilo deto triabva da si si pokazal kolko ti e golema 3d pi6kata za da ti za4itat mnenieto :P ...heheh..
ako niakoi sum go otsiakul tejko s nekvo moe nezna4itelno mnenie, da me ignorira pls, nea problemi :>
>>> izviniam se na fenovete deto 6e go 4etat tva zaradi 6loiuakavitzaaata :> are leka no6t... _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Апр 24, 2008 1:29 am Заглавие: |
|
|
Много се радвам че те забавляват неписаните правила. То затва ги има, за да радват хората.
А за 3д пишките. Еми няма мерене. Човек сам си пише размера в портфолиото. Необходим е просто един поглед.
Лека. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Пет Апр 25, 2008 10:31 am Заглавие: |
|
|
нещо много бързо....следващият път ще направя комерс (без кръв и т.н.)
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 11:36 am Заглавие: |
|
|
Батка дай нещо с повече вкус. За пример виж Цецо!!! Тия са малко като излезнали от долнопробен филм за Сатан. Мисли повече и ги изцъквай нещата. Нямат атмосфера, кофти вкус за композиция и осветление според мен просто си мазал и каквото стане. Вижда се че имаш уменията, не претупвай нещата! Най-вече ще ти трябват за портфолиото. И за да не ми се обидиш, имаш добри попадения ! ;);) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2008 1:53 pm Заглавие: |
|
|
баце Соул... Цецо е таман 10 пъти по-добър...тея работи трудно ще влязат в портфолио на интериорендизайнер/архитект...скила още го нямам,но ше го заимам скоро...а тебе ще те шибам...само обещаваш ,че ще дойдеш на някой концерт...а те няма..аа и ако може да ритнеш Христо от мен( за позрав) _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|