Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MepuagoK
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 1:04 am Заглавие: Представяне на MepuagoK ;))) |
|
|
Nesam siguren kakvo to4no da pisha :) Shte mi se da se zanimavam s web design i mi preporu4axa tuk da iskam mnenie odobrenie i t.n. :))
ediniq mi site koito raboti ve4e blizo 1 godina e:
http://rhapsody.online.bg
a drugiq v momenta go razrabotvam i moga da pokaja tazi snimka:
ne obrusthaite vnimanie na belite rub4eta gore :) prosto e temp grafi4niq file zatova e taka :)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 1:41 am Заглавие: |
|
|
spored men sa dosta grozni tia neshta...
shriftovete sa nechetlivi, bavno se zaredi onaia stranica....
tia skrolove po sredata.. mnogo mrazia takiva... sigurno.. iavno che si pravil site-a za poveche ot 800x600...
ama kato cialo hich ne me kefi, mnogo daleche ot nivoto na web-design-a sega. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 10:46 am Заглавие: |
|
|
hmm.. mersi za mnenieto :) kakto kazax ne preendiram za nishto ina4e nqmashe da sam tuk.. i Da purviq e samo za 1024x768 pri 800x600 razlikata e ogromna nqma kakvo da se vidi prosto :) xm.. shriftovete shte gi pogledna a za bavnoto zarejdane, problema trqbva da e pri teb :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 11:53 am Заглавие: |
|
|
Iskash da kajesh che 100 Mbps sa malko za tvoia site?
Problemyt togava ne e v men.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 2:02 pm Заглавие: |
|
|
ne si popadnal na 4oveka s koito shte se zaqjdash:)
nqkoi drug da spodeli mnenie za trudovete mi po gore ;) ^^^^^^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
max

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 3:54 pm Заглавие: |
|
|
ок, аз ще се престраша да си отворя устата тогаз.
шрифтовете наистина са досадни, а щом страницата е комерсиална трябва все-пак да се вижда и на 800x600. "Форум" и "Чат" се скриват, а огънят на дракона е доста зле изрязан.
Но това е лесно оправимо, според мен е достатъчно за welcome. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 4:22 pm Заглавие: |
|
|
greshno si me razbral. ne se zaiajdam, malko mi beshe chudno samo, che vryzkata mi e tolkova kofti ;)
uprajniavai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 4:31 pm Заглавие: |
|
|
Този раздел не е за обсъждане на работите, а за тяхното представяне. След като нямаш отговор от модераторите, явно нещата ти не са на необходимото ниво.
Иначе има хляб в теб, продължавай. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2003 7:06 pm Заглавие: |
|
|
mdam.. qvno imam dosta material da prerazgledam i tepurva da nau4avam :)) blagodarq na vsi4ki za 4estnosta i deto se vika:
back to the drawing board! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Нед Юни 15, 2003 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Сайтовете са малко над типичното за обикновения бг интернет юзър, решил да си направи сайт. В теб има хляб май, но имаш още работа, поне според мен! Нечетливи шрифтове, някои гадни бевели...всичко това понякога дразни доста:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MyCTaKaP

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 12:36 pm Заглавие: |
|
|
I na men mnogo mi dopadat site-ovete ti :)))
za nechetaemite shriftove ... shte se naychish :P
sq chakame da vidim golemite ribi kakvo shte kajat :)))
a neshto drygo pravil li si? _________________ ZAEDNO MOJEM POVECHE!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 2:04 pm Заглавие: |
|
|
4estno kazano tova sa edinstvenite site-ove koito sam pravil prez jivota si :{ idei bol, no kolkoto do realizaciq samo tova ..
muninko ama ot surce ;}}} |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 16, 2003 4:33 pm Заглавие: |
|
|
shto ne probvash da se zanimavash s neshto drugo? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 1:05 am Заглавие: ne mislq... |
|
|
za da moje da idvam pak otnovo i otnovo, i da pozvolq na teq kato teb da demonstrirat normalno otnoshenie i razbirane май блек брадър :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 4:25 pm Заглавие: |
|
|
:) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 8:49 pm Заглавие: |
|
|
Ах много неща има от къде ли да започна;)))
Значи основното нещо, което ми прави впечатление - бутоните не са достатъчно четливи. После много различни шрифтове има. После нещата много разхвърляно ми изглеждат. Абе като за първи опити не е много зле, но има някои съществени грешки, но нямам сега време да обеснявам. Прави ми впечатление колко нови албуми са издали тия хора, аз като гледам имам само първите два. Като съдържание сайта не е зле, но ми се струва доста належащо да се поработи още по дизайна, че все пак за тази група такав сайт не ми се вижда много редно;))) А за Импланта - той е тежък слечай - незнам дали ще можеш да се справиш с него;))) _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MepuagoK
|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 9:44 pm Заглавие: xaxaxa :) |
|
|
qkata :)
butonite.. mi smenix tokolkva mnogo fantasy shriftove na kirilica! napravo ludost.. edvam gi namerix i si4kite bili ne4etlivi.. ko da pravq kato fantasy trqbva ? :) mnogo razli4ni shriftove.. mi :)..
i koi sa tez sshtestveni greshki? otdeli malko pove4e vreme da kajesh de :))
qvno si sprql da sledish grupata ot 1998 ;)) sled tova ima oshte 3 albumeca :)
:>> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 10:36 pm Заглавие: |
|
|
oni...kakvo bi sledvalo da oznachava "..той е тежък слечай ..." m?...az imam dialog s meriadok..ti kfo se butash? m?
m-dok, iakata..kfo?
az pak she ti kaja...mislia che priznanieto ti e neide drugade my white boy! moje bi v muzikata,... znam li.. :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Нед Юни 22, 2003 11:15 pm Заглавие: |
|
|
ne mislia che koito i da bilo triabva da se obezkurajava po takyv nachin, moje sled 6 meseca ili sled 1 godina da e na dosta po-dobro nivo, tova sa syvsem kraini izkazvania "ti ne stavash", "shto ne hodish da kopash, prilichash mi na kopach na kartofki", nikoi ne se e rodil nauchen, niakoi pochvat da uchat po-kysno, tova ne znachi, che sa beznadejdni sluchai...
no ako si se zanimaval 10 godini s edno neshto i togava horata ti kazvat, che sa ti ujasni neshtata, togava e iasno, che si sbyrkal profesiata... makar che sled 10 godini e baia kysno da pochnesh nanovo........... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2003 12:52 am Заглавие: |
|
|
kittin написа: | ne mislia che koito i da bilo triabva da se obezkurajava po takyv nachin, moje sled 6 meseca ili sled 1 godina da e na dosta po-dobro nivo, tova sa syvsem kraini izkazvania "ti ne stavash", "shto ne hodish da kopash, prilichash mi na kopach na kartofki", nikoi ne se e rodil nauchen, niakoi pochvat da uchat po-kysno, tova ne znachi, che sa beznadejdni sluchai...
no ako si se zanimaval 10 godini s edno neshto i togava horata ti kazvat, che sa ti ujasni neshtata, togava e iasno, che si sbyrkal profesiata... makar che sled 10 godini e baia kysno da pochnesh nanovo........... |
zashtoto nqkoi hora imat ili sa dobili vazmojnostta da pretsenqvat dori v ranen stadii za drugi hora ... ne kazvam che implant ne e malko kraen v mnogo sluchai ... i ne kazvam che greshi ili ne greshi v momenta ... no ako ti si s deva mariq - bili izvartqla edna na sveti petar i da se svarshva s hora kato tebe tuka ? m ? ili sam kraen i te karam da si smenish profesiqta ?
kolkoto do predstavqshtiqt se - iskash da se zanimavash s web ? ne dumai ... zashto ? plashta li ti nqkoi i imash li baza na koqto da go napravish tva razvitie ? imash li neshto za koeto da se varjesh i imash li predstava ot kade pone da izvlechesh osnovite za oformqne na edin web design ? ili iskash da se zanimavash s web zashtoto e moderno i nqkoi tvoi poznat izkarva gotini pari ot tva kato go vijdash che spored teb nishto ne raboti defakto ... ne se naprqga ami samo razpraqv kolko kinti vadi ...
az se zanimavam s web design ot 4 godini i veche sajelqvam za nqkoi neshta ... imam napraveni okolo 2000+ (taq tsifra ne e nikak nerealna ako chovek znae po kolko var. se pravqt za smotan client) preview designa i odobreni okolo 50 proekta ... nishto ne e ... pravil sam designi za pochti vsichko koeto moje da se nameri v PC industriqta ... i veche sajelqvam che go pravq za bez pari ... ti za kakvo go pravish ?
nqma da vlezesh v grupata za web-design i ti go kazvam oshte ot sega ... ne i blizkite 6mesetsa ne i blizkata 1 godina ...
tolkoz .. ne sam iskal da buda grub ... prosto sam chesten |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|