Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 12:30 pm Заглавие: |
|
|
Тин, много ще се радвам ако ги покажеш...
Не, не съм участвал, ако го бях направил нямаше да правят аналогичен контест извън границите. ;)
Ти да не би да си участвал? Да те посоля малко.. :)))) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 1:05 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Тин, много ще се радвам ако ги покажеш...
Не, не съм участвал, ако го бях направил нямаше да правят аналогичен контест извън границите. ;)
Ти да не би да си участвал? Да те посоля малко.. :)))) |
Например всяко едно от тези има потенциал с малко ретъч да стане едно добро лого. :
Незнам що супер кадърни дезигнери като вас двамата с епикс не участвахте ... са някой румънски мангал ще вземе славата с делеч по гадно лого от показаните - помни ми думата!
Участвах и аз .. набързо и хич не се гордея с резултата :( а от конкурса като такъв пък съвсем! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 1:16 pm Заглавие: |
|
|
Тин, убеден съм, че имаш далеч по-прецизен вкус и око за добрите неща! Мога да се обзаложа. Не го приемай като обида, но това което си показал е талаш отвсякъде. Колкото до това защо не участвахме в този конкурс.. вчера си говорихме с Данчо, защо нивото е такова и защо не участват по кадърни и можещи хора. Отговора е, че вече трябва да се направи ясна граница м/у можещи и желаещи, за подобен конкурс се прави пичмънт канят се добри студия и дизайнери, обявява се добро число и няма да виждаме подобни резултати! Участваме ако ни поканят един вид! :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 1:18 pm Заглавие: |
|
|
единствено последното в долния десен ъгъл има хляб! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIN-TIN

|
Пуснато на: Чет Юли 03, 2008 1:24 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | ...канят се добри студия и дизайнери, обявява се добро число и няма да виждаме подобни резултати.... :) |
Тука се съгласих :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Нед Юли 13, 2008 1:55 am Заглавие: |
|
|
Ам общо взето аз не мислех, че така ще изпърдят нещата, но здраве да е. Аз бай дъ уей съм на 42 страница от първия док. В понеделник може и картинка да пусна, че сега няма как :) _________________ Funko POP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gopher's

Регистриран на: 01 Сеп 2005 Мнения: 1072 Местожителство: White Birches
|
Пуснато на: Сря Юли 16, 2008 9:45 pm Заглавие: |
|
|
Ей го мойто. Ще се радвам на критики :) _________________ Funko POP |
|