| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dekster
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:21 pm Заглавие: |
|
|
аз изгледах и старите му филми. От Лапута съм много впечатлен и от Порко Роско, не можах нещо да намера субтитри на "Nausicaa of the Valley of the Winds" за туй само него не съм гледал _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
Тоторо е мноо добър, но е кратък и нищо не се случва там _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:25 pm Заглавие: |
|
|
| Тараторо е следващият в списъка ми! ^^ |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:26 pm Заглавие: |
|
|
точно това му е хубавото. уж нищо не се случва, малко като в магическия реализъм на италианското кино, уж нищо не се случва а като го гледаш после си в много свежо настроение и очарован. което винаги ме подсеща че повествованието е ценност наложена и със съмнително качество. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:28 pm Заглавие: |
|
|
| Био, трябва да си сложиш Йода за аватар... ;P |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 5:35 pm Заглавие: |
|
|
Hm.. аватар да сменя, щом обясниш ти защо, ще го направя аз. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 6:21 pm Заглавие: |
|
|
Био в оргинал може да е истинския Йода. Знае ли човек _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 6:56 pm Заглавие: |
|
|
| Просто предпоследният му пост ми прозвуча малко като реплика на Йода. А и нали The Clone Wars излиза другия месец, реших да му предложа само. Той пък взе, че веднага се нави... =))) |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 7:48 pm Заглавие: |
|
|
аз съм лесен, къв аватар ми кажете такъв слагам _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 7:50 pm Заглавие: :-) |
|
|
Като моя!
:-))) |
|
|
 |
Dash
|
|
|
 |
KRST

|
Пуснато на: Пон Юли 14, 2008 11:16 pm Заглавие: |
|
|
.... а , на японска вълна ли сте .... значи спор няма GHIBLI направиха анимето "гледаемо" по целия свят , аз обаче изтръпвам като гледам филмите на Сатоши Кон , спомняте си Paprika и Tokyo Godfathers нали , жестоки сценарии и перфектна анимация , а минисериялът Paranoia Agent - невероятна атмосфера , някак много "ловко" Кон успява да вкара зритела "вътре" в героите , мисля че това е изключително ,особено при анимационен филм ...
...Dash писа за това колко е трудно да се постигне финно движение в близък план при рисуван филм , незнам защо но веднага се сетих за онази сцена от "Grave of the Fireflies" на Исао Такахата в която малката Сецуко разбра , че майка и е мъртва и извърна поглед и после клекна и плачеше без сълзи ... още немога да си обясня как са го постигнали , но толкова въздейства , че да беше игрално кино нямаше да е толкова истинско ... апропо филмът е рядкост - ако ви се гледа _________________ 失敗は成功の母 |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 4:58 pm Заглавие: |
|
|
| Довечера ще гледам Paprika. Изглежда много приятно, а като прочетох и за какво става въпрос в сценария, почти сигурно е, че ще ми хареса... |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 5:01 pm Заглавие: |
|
|
Ква е па ся тая Паприка? Я да видим ко ша кажи кокала... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 5:03 pm Заглавие: |
|
|
O-o-o да да, паприка, хубаво това ще е. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
KRST

|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 6:41 pm Заглавие: |
|
|
... гледайте , гледайте Паприка ... обърнете внимание и на саундтрака :) _________________ 失敗は成功の母 |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 10:57 pm Заглавие: |
|
|
Невероятен филм! Не-ве-ро-я-тен!!! Анимацията е зверски пипната, историята кърти отвсякъде, саундтрака и той. Толкова се изкефих, че даже изгледах и първия епизод на Paranoia Agent като бонус. Със сигурност ще си го пусна пак тези дни, заедно със Spirited Away. BTW, Tokyo Godfathers не мога да си го намеря на английски, та се чудя сега Millennium Actress ли да гледам или Perfect Blue. Или пак да се върна на Миязаки... Някой фен да препоръча нещо...? |
|
|
 |
Dash
|
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 11:12 pm Заглавие: |
|
|
жестоко...
леле... как ще го изгледам сладко филма само аз си знам!
чак си завиждам _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Вто Юли 15, 2008 11:45 pm Заглавие: |
|
|
| Не си гледал ПАПРИКА?! А Пътуващият замък на Хаул? Абе ... много ви е яка дискусийката, няма спамя повече :) |
|
|
 |
|