Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 5:19 pm Заглавие: бавно се побърквам ..... |
|
|
това ни е новата игра, успешно мога да конкурирам гобленобродировачките. Въпросът е към момчетата, бихте ли играли?
от тук почнахме:
продължихме:
цялата карта с финални улици:
сгради поглед отгоре - отхвърлено, много мрачно
сгради-одобрени 100% зум:
сградите си ги купихме от сток сайт |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 5:22 pm Заглавие: |
|
|
и малко интерфейс:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 5:26 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ааа...
Бавно!
:-)
Ти са чакай тез, дето писаха в темата в последния форум!
Иначе - аз не съм обективен, щото страшно се кефя на работите ти, особено на онази, в съавторство, дето се казва Крум Страшний!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 5:53 pm Заглавие: |
|
|
малко коментар ;)
3д къщурките са приятни... обаче надолу - най-напред черепа, дима му, бутоните (най-вече) са много кофти - стоят изпълнени формално без мисъл.. бутоните изобщо не се връзват с веселото и картуун начало... и защо е на английски?
btw eko fuel не трябва ли да е eCo fuel? _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Улиците така бели категорично е кофти.
Ако трябва да го играя това, постоянно ще ме кофти това, че колите ги гледам централно отгоре, а сградите от някъв различен ракурс. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Относно дизайна на уличките и къщичките - много приятни цветове! Като цяло ми изглежда добре, самоче след като sumo каза това за ракурсите - вярно го има този момент, пробвайте и колите да са в лек ракурс ;) Мен лично бялото не ме дразни, ама то пък въпроса за играта беше към мъжете, та... по-важно е тяхното мнение в случая :)) _________________ Отрежеш ли крилата на жената, тя ще полети на метла !
http://wickyhouse.com
http://wickywelcome.blogspot.com/
http://this-and-that.eu/
http://tui-onui.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 9:18 pm Заглавие: |
|
|
играта е в период на измисляне, първо имахме един бекграунд съответно към него и този интерфейс, сега бекграунда се променя, вероятно ще правим корекции и по интерфейса. за сега е бая суровичък факт но сроковете ни притискат много. Иначе улиците са бели защото това е еко град, еко горива, еко масла, еко бла бла. Искат да изглежда свежо, бяло, зелено, ако потъмня улиците става доста тъмно, но ще пробваме май и такъв вариант. С покривите направо съм в тупик, ако са поглед отгоре никак не са интересни а в светли цветове са и супер нереалистични, ако са в лек ракурс, колата не е. А флашистите казаха че колата няма да е 3д и точка.
Иначе е на английски защото е за англоезичния пазар и да винаги имам правописни грешки.
Ще мислим, ще работим, ще пускам развитието. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 9:43 pm Заглавие: |
|
|
Мисля си, че ако има готин асфалт, с нарисувана маркировка, ще стане по-добре. Ако направите такъв вариант, покажи да видим. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 10:22 pm Заглавие: |
|
|
А ако ползваш идеята на сумо за асфалта, а тротоарите ти са в зеленина и плочки, ако сложиш повечко дървета, махнеш градиента на езерото и вдигнеш яркостта на къщичките... дали няма да е по-добре? _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 10:28 pm Заглавие: |
|
|
нц никога.
еко не се осмисля с бели улици - а с чисти улици, със зеленина
в момента дереджето в последния вариянт е следното накратко: бели линии с широчина на една кола, павета колкото превозно средство, некви зелении с толкова мръсни цветове че ... езера, къщи и всичко в такива чупки, гледни точки, цветове и видове и за концепт не става ...
а в т'ва меню какво общо има с всичко неразбрах освен че някъде ще трябва да има бензиностанция
само няколко вметки, че нещо тотално е сбъркано не в идеята, а в начина на мислене !
чисти улици зелени площи добре подредени и съразмерни, според мен погледа на сградите отгоре ще стане най-бързо и най-удачно + няколко специфични сгради за бензиностанции и преработка на еко продукти това всичко в едната част в другата актуалната страна мръсни кални улици с боклуци и увяхнали зеленяци /всичко крещящо не ходете там/ добавка превозните средства за горива с цветовете на ОМВ ако тва се търси. Цялото това нещо в ярки чисти цветове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Сега загрях, че това там е мотор. Бях си помислил, че е пешеходец сгазен от камиона. :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:27 am Заглавие: |
|
|
sumo написа: | Сега загрях, че това там е мотор. Бях си помислил, че е пешеходец сгазен от камиона. :) |
:)))) и аз _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 4:56 pm Заглавие: |
|
|
след дълъг размисъл и много малко налично време, нови картинки:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:03 pm Заглавие: |
|
|
shto li nqkaksi me drazni otkradnatata kola ot NEED FOR SPEED UNDERGROUND,i komiks panelite ......... _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:14 pm Заглавие: :-) |
|
|
Бавно ли, бавно ли, казвах аз...
Понятие си нямам от игри, но не е ли малко странно разположението на сградите върху парцелите.
Нямам предвид ракурса, а точно разположението им - некси на чорчик завъртени.
Успех? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:16 pm Заглавие: !!! |
|
|
Извинявам се!
Глупавото [Успех?] да се чете Успех! Моля!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 6:41 pm Заглавие: |
|
|
според мен си е Ок. предвид и времето и целта. най-малкото си носи настроението. пипи - евала _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 7:10 pm Заглавие: |
|
|
Признавам си, но на мен най много ми се набиват на очи тези пътни линии – моментално правя асоциацията на шев и кройка ... малко бива да ги разредите // пътни листовки за реф. щяха да свършат добра работа :) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 9:11 pm Заглавие: |
|
|
Кабриото не съм го рисувала аз, може и да е крадено. Така или иначе е драфт - само за ориентир, оригиналните коли ще са 3Д и ние ще ги моделираме. Другите коли не са крадени, гарантирам. Маркировката не дразни никой от момчетата, явно те наблягат на карането, а не на шева ( не се сърди за сексизма:), картата е правена с много ограничения, улиците са твърде къси и нямаме много избор маркировката хем да е разнообразна хем да е реалистична. Като получа буджет за Ниид фор спид ще си отпусна душата:) Сградите също са подчинени на много изисквания, в реалноста няма толкова малки и правилни жилищни карета, но ние имаме ограничение от 3500 на 3500 пиксела и все пак трябва да може да има достатъчно кръстовища на този размер.
И последно тази част от картата плюс колите и лошия са рисувани за 4 дена. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 9:18 pm Заглавие: |
|
|
за комикс панела - това също е драфт, целта беше да покажем горе доло как ще изглежда като стилистика, естественно че не можем да го пуснем в този вид. За момента сме на етап Look and feel има още много за дялане. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|