Graphilla.com :: Преглед на тема - Ре-дизайн

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ре-дизайн

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юли 18, 2008 3:13 pm    Заглавие: Ре-дизайн Отговорете с цитат

anastasd >>>

Търся човек за ре-дизайн на част от уебсайт

Страницата, която трябва да се промени е следната:

http://www.theaccountants.ie/companysetup/index.php

Състои се от 5 "стъпки" за регистрация на фирма в Дъблин.
Изискванията са слединте:
1. Трябва да се вмъкне хедъра, който присъства във всички останали страници от сайта, като например тук и съдържението да се направи сходно по стил.
2. Да се препозиционират елементите в петте "стъпки", така че всяка една от тях да се побира в 800 х 600 пиксела. За целта част от елементите ще се разместят между страниците, а може и да се добави 6та или 7ма страница (но това не е препоръчително).
3. Трябва да се добавят малки графики (картики, икони, ..), които да направят страницата по-юзър френдли.
4. Има и дребни поправки по текстовете, които ще бъдат съобщени по-късно (все още се обсъждат).
5. Човекът, който ще се наеме с това трябва да изготви само визията на 5те "стъпки" (т.е. да даде 5 jpg файла), както и елементите за бекграунди, бутони и пр. в .psd или .svg формати.

Моля тези, които имат желание да направят това да ми изпратят мейл (anastasd@abv.bg) или да напишат тук в темата своите оферти. Моля напишете ми цената, която желаете, както и времето, за което можете да свършите това. Ако имате портфолио, което мога да разгледам, моля дайте ми линк към него.

Офертите, които ще ми изпратите не трябва да надхвърлят 400 долара. Все пак това е работа за ден и половина за един професионалист.

Благодаря ви за вниманието

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Обяви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети