| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ники михайлов

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 10:12 pm Заглавие: |
|
|
Нямаше ли някаква жаргонна дума за wannabe-анимета като Аватар? Почти съм сигурен, че съм я чел някъде... Както и да е, така или иначе това е един от последните класически анимационни сериали и като представител на един изчезващ вид, лично аз го уважавам заради old-school-духа, който носи. Особено на фона на цялата картуун нетуъркска продукция с всичките й чийтове тип "Джони Браво" и флашовска стилистика...
Иначе по въпроса за късометражните анимации, наградени с Оскар -- миналата седмица ми подариха това, така че няма какво да се чудя -- определено For The Birds!!! Ако някой реши да си купува дивидито, да знае, че на Knick Knack е включена цензурираната версия, което е малко кофти, но пък бонусите къртят от всякъде и го компенсират напълно.
А този човек хич не прави култова музика... Ама хич!!! ;) |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 11:39 pm Заглавие: |
|
|
Какво пък може да му се цензурира на птиците? Ако е голите задници на врабчетата...ми прекаляват с американщината вече. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 12:19 am Заглавие: |
|
|
| Не птиците. =))) Knick Knack е това дето е цензурирано. Ето и оригиналната версия. Открийте разликите сами! =P |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 1:13 am Заглавие: |
|
|
Американска кретенщина, тия вървят много надолу.
Махнали са гърдите, невероятно умно.
Днеска пак гледах хелбой. Загледах се и в плаката. Имаше надпис предупредителен в специален правоъгълник че филма съсържа сцени св които е показана употреба на цигари.
При всичките стрелби и рязания на крайници и глави и утрепвания, има надпис за тютюнопушенето. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
KRST

|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 7:25 am Заглавие: |
|
|
... това с цензурата и на мен ми е непонятно ... само осакатяват филмите , както и да е ... ето как японците се учат от Америка - http://www.youtube.com/watch?v=SYwq0KdKojQ ... гледах само трейлъра, готина анимация , но нещото което ме навежда на размисъл е защо точно батман (филмиран е десетки пъти ! ) ... явно наистина има някаква тенденция на спад в креативноста на японските студия . Четох , че напоследък са се обърнали да търсят вдъхновение в европейски и американски сюжети и по този начин да внесат "свежест" в техните продукции - не ми харесва тая работа ... _________________ 失敗は成功の母 |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 10:33 am Заглавие: |
|
|
| Bio написа: | Американска кретенщина, тия вървят много надолу.
Махнали са гърдите, невероятно умно. |
В едно от любимите ми късометражни на Дисни от 48-а, има сцена, в която един каубой си свива цигара само с език, без да си помага с ръцете. По-късно, през 80-те, когато се появяват масово видеокасетите, студиото решава да цензурира сцената, но не като я изреже от филма, а изтривайки само цигарата от нея. В резултат на това, калбойътт започва да прави странни и донякъде притеснителни движения с езика си, които ако човек никога не е гледал оригинала, изобщо не може да проумее какво значат. Мързи ме да търся линкове, но в YouTube има и двата варианта, за който се интересува... =)))
А това за Батман не изглежда зле. Хем аз хич не съм фен по принцип. Това нещо като Готамска Аниматрица ли се явява? |
|
|
 |
кошмар

|
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 8:49 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Че не е на PIXAR се вижда ама кво е? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 9:16 pm Заглавие: |
|
|
| Некакво филмче за чудовища и извънземни. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 10:36 am Заглавие: |
|
|
Вече има и "character posters", но ще ги пусна като ги намеря с малко по-добра резолюция... |
|
|
 |
кошмар

|
|
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:04 pm Заглавие: |
|
|
В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВСЕ ОщЕ НИКЖО КИНО, а тоз филм ме зариби още повече _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:20 pm Заглавие: |
|
|
| Не знам защо, но жената навсякъде ми изглежда крива в лицето. Отделно, че напомня малко и на Мираж от Тхе Инкредиблес... |
|
|
 |
кошмар

|
|
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:52 pm Заглавие: |
|
|
| dekster написа: | | В БЪЛГАРИЯ НЯМА ВСЕ ОщЕ НИКЖО КИНО, а тоз филм ме зариби още повече |
Аз скърбя за Real 3-D кино, щото повечето нови филмчета го поддържат и преживяването е съвсем различно просто. Да не говорим, че това е бъдещето. Въпросът е "Колко още ще чакаме докато стане популярно и тук?". _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Ако беше копипейст щеше да е добре ама само са опитали! онази е елегантна, фина та чак секси.
Ама аз не ги съдя, толкова си могат. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
|
 |
Dash
|
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 6:14 pm Заглавие: |
|
|
| Проблемът струва ми се е, че е твърде кльощава за тази височина. Ако бяха ползвали за прототип Дарил Хана в ролята й на 15-метровата жена от едноименния филм, мисля, че щеше да е по-добре. Биваше да я поналеят малко тук-там... |
|
|
 |
кошмар

|
|
|
 |
|