Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 1:49 pm Заглавие: |
|
|
?!?! Pokazvash kolaj, sytvoren ot klienta na tvoita mashina?!?! S kakva cel? Kakvo ide da pokaje toi? 4e moje da si slujish s Drop Shadow i Crop?!? Po-seriozno _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 2:01 pm Заглавие: |
|
|
Ох мале че сте дъмесес. (кофти че са прайте само на такива поради некфи вражебни пречини)
Ето концепта на клиента - не че някой задължава да показвам нещо:
http://imtriggers.com/img/209.jpg
А и като цяло от обективна гледна точка (което из форума май-липсва) ако искам мога да ползвам листи от космоса в дизайна си xD никой неможе да казва какво да се ползва и как да излгежда. Ама ХИЧ ... само "това е много зле" но не "това не трябва да е така" - тъй като е невъзможно да прецениш освен ако четеш мисли и можеш да разбереш дали съм докарал собствената си идея. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Уебдизайн и изработка на уебстраници;
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 4:36 pm Заглавие: |
|
|
Shinji написа: | Ох мале че сте дъмесес. (кофти че са прайте само на такива поради некфи вражебни пречини)
Ето концепта на клиента - не че някой задължава да показвам нещо:
http://imtriggers.com/img/209.jpg
А и като цяло от обективна гледна точка (което из форума май-липсва) ако искам мога да ползвам листи от космоса в дизайна си xD никой неможе да казва какво да се ползва и как да излгежда. Ама ХИЧ ... само "това е много зле" но не "това не трябва да е така" - тъй като е невъзможно да прецениш освен ако четеш мисли и можеш да разбереш дали съм докарал собствената си идея. |
off// Пиши на английски, моля те, че се изпотявам като ти чета постовете.
ttp// Ами на мен ми допада, че влагаш въображения в сайтовете си и се опитваш да бъдат разчупени и интересни. Това което не ми допада, е че техническата реализация не е на ниво (според мене) и не объщаш внимание на детайлите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

Регистриран на: 10 Май 2006 Мнения: 21 Местожителство: Somewhere, Between Heaven And Hell
|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Thx green
No shi si pozvolq oshte edin off-topic. Neznam dali si zableqzal che bylgarskite stranici (forumi i t.n.) sa edinstvenite koito sym vijdal nqkoga nqkade da imat:
1. iziskvane da se pishe na kirilica (ima mesta det triqt latinica)
2. da nablqgat tolkova na pravopisa.
Nachi navyn trq da si golqm "racist" za podobno otnoshenie. Nemoga da razbera zashto te sa po tolerantni ot edna shi*ana bylgariq? Tuka li sa rodil sveta nz...
Are da kajem che iskam da byda vyzpriet kato chujdenec koito govori gore-dolu bylgarski. Drugade daje da pisha kato YODA nqma da mi mrynkat.
I MOGA da si pozvolq podobni komentar zashtoto sym izrastnal s "rasisti" - i ne e gotino da ti kazvat v liceto da se razkarvash ot dyrjavata. No vse pak az ne si pozvolqvam takiva komentari ..
i moje bi DA tova nqma nishto obshto s rasite no az mislq che ima do nqkakva stepen sled kato iskam da me vyzpriemete kato chujdenec (dali sym realno ili ne) i da akceptirate greshkite mi v edin shi*an pravopis. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 5:51 pm Заглавие: |
|
|
"Иначе съм 100% съгласен с всичко което спомена." i "А и като цяло от обективна гледна точка (което из форума май-липсва) ако искам мога да ползвам листи от космоса в дизайна си xD никой неможе да казва какво да се ползва и как да излгежда. Ама ХИЧ ... само "това е много зле" но не "това не трябва да е така" - тъй като е невъзможно да прецениш освен ако четеш мисли и можеш да разбереш дали съм докарал собствената си идея."
6teshe da e mnogo zabavno, ako shizofreniqta ne beshe stanala banalna ve4e v toq forum _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Shinji написа: | Thx green
No shi si pozvolq oshte edin off-topic. .... |
Имах предвид да пишеш на английски ако ти е по-лесно, а не на БГ с латински букви ( и това беше по-скоро закачлив намек, преди да постнеш, да даваш преглед и да си прочетеш написаното и да го пооправиш :-) Това не е расизъм или дискриминация, а чиста проба признак на елементарна култура и уважение към четящите. Хората които четат този форум са българи и говорят български, нищо чудно не виждам в това да си говорим на родния език... :) Както и да е сори за офтопика, малко е излишен ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinji

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:09 pm Заглавие: |
|
|
NOX - I az sa chudih shto kritikuvash tolkova banalno kolkoto da kajesh neshto. sry
Greenhorn - Oplakvam se ot obshtiq problem v bg. Kym teb lichno se otnasqshe samo chastichno. _________________ www.Cybertronic-Studios.com
Фотография;
Предпечатен дизайн;
Рекламен дизайн |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 7:18 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | "Иначе съм 100% съгласен с всичко което спомена." i "А и като цяло от обективна гледна точка (което из форума май-липсва) ако искам мога да ползвам листи от космоса в дизайна си xD никой неможе да казва какво да се ползва и как да излгежда. Ама ХИЧ ... само "това е много зле" но не "това не трябва да е така" - тъй като е невъзможно да прецениш освен ако четеш мисли и можеш да разбереш дали съм докарал собствената си идея."
6teshe da e mnogo zabavno, ako shizofreniqta ne beshe stanala banalna ve4e v toq forum |
Ма не си прав, бе, NOXe. E забавно! :)
И въобще, какво коментираш толкова банално? :))
Шинджи, батковото, не се отказвай, пиши ни тука редовно. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Юни 20, 2008 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Taka si e, Sumo...ama nie banalnite rasisti ot humor ne razbirame... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MorbidDreamer
|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 7:24 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | темплейти, по които няма какво да се коментира, защото не са за реални проекти. А като за тренировки, в които нямаш ограничения и "разбиращи" клиенти, категорично не стават. |
Извинявам се, питам с малък риск, понеже съм нова, но - тези темплейти той може да ги продаде на клиенти и да станат реални проекти, може да завърти и бизнес със тях и пак да станат реални - може да не ги е правил и с такава цел, но нищо не се знае
относно реални или нереални проекти - никъде не пише че трябва да пускаш само неща които са били само за клиенти - виждам из творби рисунки, фотографии и т.н. които може да са правени от хоби а не за клиенти - защо и в уеба да нямаш такива творби... все пак мислех че тук е по-добре да показваме не какво сме продали или реализирали а какво сме правили и разбира се най-доброто от него?
по-скоро доколкото помня пишеше да не се пускат творби осакатени от прищявките на клиенти - може би се броят на пръсти перфектно "разбиращите клиенти" които с изтъпления и капризи да не ти поразместят проекта, колкото и да е идеален поне малко. Ако правиш варианти на дизайни и клиента не се е спрял на най-доброто от това което си му предложил, а нещо друго - проекта пак е нереален - тва не значи че не е добър според мен...
добре сега бих искала да имам право да кажа положителни неща(обаче и малки очебийни неща по някои от работите) защото има хубави работи все пак(въпрос на гледна точка!)
- Shinji - от 5-те работи на първа страница - много са ти добри сайтовете за игри които си пуснал... поне на мен ми харесват с малки - имам чувството че са ти по-силната страна - отделно от уеба много ми харесаха "Манга" нещата най-долу
от последните три нещ дето си пуснал:
този по средата е добре - само че белия фон на логото малко избива отзад - леко е рязко така. в тъмния дизайн, хубави цветове и бялото петно там горе
cash project - не ми се обиждай но въпреки интересната идея има нужда от малко фиксове - затиснатата пачка долу дясно ми седи някак нереално (геометрично) а тази сгънатата горе в дясно също незнам как е изрязана ама като цветност и светлост не се вписва с останалите. От друга страна пък листа е малко като огънат - но като го гледаш така е малко като деформиран - по добре не го огъвай - ако остане изправен и сянката си остане отзад може би ще е по-добре ефекта който си замислил.
а и някак ня я нужно лепенките да покриват видеото - щото не ми е ясно как ще вкараш видео филм, който е друг формат с лепенките от горе - ако ша са там по-добре ги измести по-нагоре че да не покриват самото място на видеото
Иначе първия проект е добър - поне по мое мнение - само на небето има лек шум (виждам че е от снимка) и някак на фона на хубавата рисунка седи малко като закърпена кукла. не ми се обиждай не съм спец - и аз имам да се уча много още просто гледам нещата ти и виждам ей такива дребни детайли |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 8:09 pm Заглавие: |
|
|
[quote="MorbidDreamer"] Цитат: | Извинявам се, питам с малък риск, понеже съм нова, но - тези темплейти той може да ги продаде на клиенти и да станат реални проекти, може да завърти и бизнес със тях и пак да станат реални - може да не ги е правил и с такава цел, но нищо не се знае
относно реални или нереални проекти - никъде не пише че трябва да пускаш само неща които са били само за клиенти - виждам из творби рисунки, фотографии и т.н. |
питаш, щи отговора:
значи първо - няма нищо за коментиране, защото като за тренировки не стават.
второ - ОЩЕ повече не стават, защото в случая НЯМА клиент, който евентуално може да осакати нещата
трето - от къде я изрови таз прашасала тема?? =))
разбрано? =)) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MorbidDreamer
|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 8:58 pm Заглавие: |
|
|
ми темата мисля че беше на първа или втора страница - просто разгледах какво правят и други хора(освен мен) с уеб тук
попринцип те разбрах, но аз за тренировки съм правила смайлита (емотиконки) например - ако се докарат готини - могат ли да се пускат тук? нямам клиенти за тях - не съм ги пускала точно защото са били за тренировки и не са перфектни |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Съб Юли 26, 2008 9:23 pm Заглавие: |
|
|
мно ясно че можеш абсолютно каквото си пожелаеш да пускаш =))))
"реалният клиент" в случая беше споменат в друг контекст =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Нед Юли 27, 2008 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Малко късно се включвам и ще започна се един оффтопик, отнасящ се за езика:
Мисля,че малко малко прекалихте с грешките и критиките относно правописа на момчето. В СВ-то му видях, че е учил през повечето от годините си извън България. Повечето от тинейджърите, които са израсли и са се изучили тук, не могат и колкото него да пишат.
Колкото за проектите(за уеба), ще бъда кратък - имаш ище много работа за да постигнеш добро професионално ниво. Но това не трябва да те отказва. Разгледай уеб форума и бачкай много. Нещата могат и да се получат.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lisan.lisanov

|
Пуснато на: Сря Юли 30, 2008 1:42 pm Заглавие: успех! |
|
|
успех! |
|