Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2008 4:46 pm Заглавие: |
|
|
Компроматите излизат... ама някои хора си мълчат. Това си мисля, че подхожда за "Твоя офис" повече, отколкото "Твоята чанта, която порастна на бюро". Да си признава с други снимки:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Юли 28, 2008 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Абе, как се работи в помещение с повече от 3-ма души бре.?.. То как да покажа снимка, като аз имам офиси в над 200 държави по света - планини, вулкани, ледници... Всеки ден си сменям осветлението в офиса, доставят го от Сън корпорейшън. Водата понякога е малко мътна, доста тече като вали... ама наема е нулев и винаги има място къде да си паркираш статива отпред. Абе, интернациолналните компании сме така... :))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Вто Юли 29, 2008 5:50 am Заглавие: |
|
|
Snoop, мисля че никой няма да има нищо против, да покажеш част от офисите си (стига да не прекаляваш разбира се, за да не раздразниш околните)
FPrint, какво да се направи, като всички се водим по течението, а когато пускахме там, никой не се бе сетил да отвори тази нова тема. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2008 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Плагиати... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Ное 13, 2008 5:23 pm Заглавие: |
|
|
дансът не спи :) |
|