Graphilla.com :: Преглед на тема - Помощ за начинаещите.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за начинаещите.

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
himetra

Местожителство: Ruse

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 8:18 am    Заглавие: Помощ за начинаещите. Отговорете с цитат

Здравейте!
Извинявам се, ако на темата не й е тук мястото, но май само в този раздел мога да попитам... вярно,че тук е за предствяне на собствени работи, а на мен целта все още не ми е такава.
Та да мина направо на въпроса.
Аз съм напълно начинаеща в графичния дизайн, сама се занимавам и се уча на photoshop, чета из интернет разни уроци. Но.... всичко, което правя си е май само за собствено удовлетворение. Но наистина много искам да науча повече за графичния дизайн и молбата ми е, ако на някой му се занимава, да ми каже от къде мога да се образовам на тази тема. Следя форума от известно време и ми прави впечатление, че се говори за някакви правила, стилове и др., които аз просто не знам.А смятам,че ако не науча първо тази теория всичко което направя ще бъде просто едно съчетанние на някакви букви, линии и формички... Та молбата ми е някои, ако може да ми каже от къде въобще да започна, защото наистина искам да се занимавам с това, а съм като в небрано лозе.
Благодаря ви предварително, добре,че поне вас ви има, че да има от къде човек малко или много да не се заблуждава,че мн ги рабира нещата. Вашите критики, вярно понякога са доста острички, но за сметка на това безпристрастни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 10:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Кандидатстваш в РУ, специалност "Инженерен дизайн" и 4 години посещаваш лекции по въпроса.
Върнете се в началото
BORSP

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пишеш "graphic design" във всеки торент тракер, който знаеш, и всяка програма за сваляне. Сваляш (по възможност - принтираш), четеш и с времето ще започнеш да отсяваш зърното от плявата.
Върнете се в началото
_sasho

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 2:25 pm    Заглавие: Re: Помощ за начинаещите. Отговорете с цитат

himetra написа:
Сама се занимавам и се уча на photoshop, чета из интернет разни уроци.

На прав път си. Това е начина. Като се замисля навремето даже нямаше уроци в Интернет. Определено сега е по-лесно.
himetra написа:
Но.... всичко, което правя си е май само за собствено удовлетворение.

Ебаси, то по-хубу от това няма. Повечето тука са принудени да правят същото за пари. Щом изпитваш удовлетворение от тия неща рано или късно ще се получи.
Върнете се в началото
BORSP

МнениеПуснато на: Сря Юли 30, 2008 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам за двойния пост, но едва сега ми попадна една реч на Стив Джобс.

Това е от церемонията на завършване на студентите от Университета Станфорд през 2005. Дано да е полезна на всички търсачи. :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети