Graphilla.com :: Преглед на тема - logo Dreams

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

logo Dreams

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
indus

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2003 8:14 pm    Заглавие: logo Dreams Отговорете с цитат

Logo za Kompleks v Slunchev Brqg. Kompleksa e s bar resturant i hotel. Do sega logoto ima e bilo samo nadpisa DREAMS font mistral i 20 gradusa naklno. Picha iska cvetur na DREAMS da si ostane sustiq fonta i naklona susto. Samo che da se razraboti nqkakuv drug variant. Az se setih za more i slunce :).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2003 8:23 pm    Заглавие: Re: logo Dreams Отговорете с цитат

indus написа:
Az se setih za more i slunce :).

то ясно че за тва се сеща човек първо - ама аз кат видях тва лого се сетих за логото на Слънчев Бряг...
е
тяхното е различно де... ама ... цвят... идея...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
indus

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2003 8:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami az chesno da ti kaja ne se sestam za logoto na Slunchev Brqg. Ama ako e taka da pochvam nanovo. Che ste stane mnogo tupo.
Върнете се в началото
borkataboy

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2003 10:06 pm    Заглавие: :-) Отговорете с цитат

Abe mene nai me kefi purvoto, ama niakak si mnogo elementi, be-birds, more, sun, dreams...Neshto maaalko po-semplichko?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Юни 25, 2003 11:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be na slunchev briag logoto ne beshe li ot chaiki v krug obrazuvashti slunce ??? da ne sa go redesignali?
Add

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 9:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami, Sunny Beach v momenta e ultara moderna smesica ot glass + beton
...aa, zabravih + kich, no tvloite logota mi napomniat za 60-te godini i...niakak si se razminavat s trendy+fashion+modern style na kurorta...)
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

indus написа:
Ami az chesno da ti kaja ne se sestam za logoto na Slunchev Brqg. Ama ako e taka da pochvam nanovo. Che ste stane mnogo tupo.

dasajba... :(
Golden Sands imah predwid... ma mi se e spalo mnoo...

ne kaam che e sashtoto - nedej ma razbira pogreshno... prosto na mene mi prawi wednaga taq asociacia...

btw... tuka neshto maj colors sa precakani...
shtot na orgiginal EPS det imam pri mene maj - maj sa tochno kat twojte colors :))

sigur zatwa taka mi sedi....
Върнете се в началото
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 10:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ами то идеята ти е ясна... обаче ми се струва малко разхвърляно... освен това тия чайки само като линийки дразнят, не вървят с другите елементи... и като цяло линиите ти изтичат.. не се връзват... поработи още, така е като навързано случайно ... цветовете също не са както тряа, тва светло синьо с червеното са бият..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
compound ™
even better

Местожителство: work

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 12:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Toq font Indus kato go vidia i poluchavam asinhronen spazam na matkata, pikochniq mahur i debeloto chervo ednovremenno ,))))))) molia ti sa smeni go dokato ne e stanalo kusno ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 12:56 pm    Заглавие: Re: logo Dreams Отговорете с цитат

indus написа:
Az se setih za more i slunce :).

Tва пич за мене е клише, а аз не си падам по клишетата или по-точно не, че не си падам, по-скоро се опитвам да ги избягвам. Аватарчето е прав, такова лого вече има, твойто няма да се забелязва като оригиналност, а разликата ще е в по-добрата разработка може би! Мисля подхода трябва да е по-различен, какво мислиш за врътка със самото значение на дриймс? не е лошо да направиш и такава разработка. Ти си пълен с идеи, знам те :))) сигурен съм ще изкараш добра разработка :)))
Що се отнася до горните логота - ми не ми харесват, нито едното!!!
Тия чайки пък са много дървени - някви линийки. Ако ще ги има то поне ги направи абстрактни, там от оня твоя готиния стил!
Вълните също не кефят.
За цветовете и чайката ще кажа само - see the Logo of Hotel Chaika

Последната промяна е направена от koceto на Чет Юни 26, 2003 1:01 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 12:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Toq font compound ne moga da go smenq, ako ne si prochel po gore picha iska toq font toq cvqt na fonta i toq naklon, taka chee nema kak. I men me drazni i poluchavam spazmi amaaa ne moaa napraq nisto :))
Върнете се в началото
compound ™
even better

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre be brat, za kvo ti plashta toia, za kvo ti mu pravish neshtata a ne toi sam da si gi napravi. Ti si v pravoto si da mu revnesh che spored teb ne e estetichno i da mu dadesh dva-tri primera na svetovni loga, blizki do tova kato smisul ... inache ako taka se primiriavash s bezumnite jelania na tiq hora koito nqmat cennostna sistema a rabotiat samo sus spomeni - tva mi haresa, dai da naprava i moito taka ...

popravi me ako gresha
Върнете се в началото
koceto

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

compound ™ написа:
Dobre be brat, za kvo ti plashta toia, za kvo ti mu pravish neshtata a ne toi sam da si gi napravi. Ti si v pravoto si da mu revnesh che spored teb ne e estetichno i da mu dadesh dva-tri primera na svetovni loga, blizki do tova kato smisul ... inache ako taka se primiriavash s bezumnite jelania na tiq hora koito nqmat cennostna sistema a rabotiat samo sus spomeni - tva mi haresa, dai da naprava i moito taka ...

popravi me ako gresha

тука стува ми се има някаква грешка. Всички смятам знаем за клиента дето всичко знае. Освен това всичко което можеш да предложиш за промяна на желанието на клиента си има някакви граници. Сигурен съм Индус-а е споменал за лошия фонт на този клиент, но тук явно той си има изискване и свое виждане и тогава дизайнерът или се съобразява или праща клиента другаде.
А инак си мечтая за времето, когато клиента ще ме гледа в очичките и аз ще правя проектите си така както на мене ми харесват. :))))
compound ™
even better

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Eee tva che niakoi ne moje da si otstoiava i argumentira ideite si e negov problem, az takiva problemi niamam (pochti), vsichko se uchi, vsichko e vazmojno ako si dostatuchno krasnorechiv, ubeditelen, iskren, priam, analitichen, konkreten, argomentiran! Tva e polojenieto. Ne moje bai Hui da idva pri teb s jelanie da napravish neshto za nego i da preliva ot idei pri polojenie, che cial jivot e pochistval karboratori, smenial predni broni na Opel Corsa 1.4 i i e reguliral naliaganeto v gumite na 1024 koli ...

Ako ne ste saglasni nachi sme se razminali po magistralata niakude
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

napulno suglasen sum s compounda.... moite klienti me slushkat ... neam problemi :))))
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Napulno sum suglasen compound ™ predlojih mu na picha opitah se da go obedq ama nesto ne se poluchi. Do sega logoto mu e bilo DREAMS font misltral i naklon 20 gradusa imal mnogo flanelki i razni drugi reklamni materali s tova logo ta zatova ne iskal da smenq shrifta. I az se otkazah da go obejdavam. Vse pak e klien i toi dava parite.
Върнете се в началото
koceto

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 2:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

indus написа:
Napulno sum suglasen compound ™ predlojih mu na picha opitah se da go obedq ama nesto ne se poluchi. Do sega logoto mu e bilo DREAMS font misltral i naklon 20 gradusa imal mnogo flanelki i razni drugi reklamni materali s tova logo ta zatova ne iskal da smenq shrifta. I az se otkazah da go obejdavam. Vse pak e klien i toi dava parite.

не си ги убеждавал качествено :)))
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 2:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i hem e taka hem ne e, ako uslugata se e za malko kinti i da mi se obadi da mi naliwa akul mu poso4wam wratata.ako oba4e 4oweka kiha po debelata tarifka.az kulturno sa opitwam da si swrsa rabotatata i nakraia mu slagam edno laino za mno pari.ima smisal da ou4awas klienta
ma twa ponekoga ne stawa wednaga,primer imam nekw spomen 4e w procesa na kulturno obezdawane na metoda proba greska stana nekwo mazalo i mi kazaha kuw si ti be , az za da mi se nalagas li ti plastam, az mu kazah DA.setetese ko stana.waobste az procediram taka, samo w kraen slu4ai /wiz perperikon caseto/ postwam w grafilla i kadeto e bilo druo mesto nesta koito znam 4e sa usrani pone 50 procenta.
zakwo si go postnal da go gleame stom si mahnal osnowatat za designa a tia e swobodata.
Върнете се в началото
TT2

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега ми дойде една идейка за това лого на Dreams...не знам дали ще е подходяща, но поне няма да е толкова клиширана колкото море и слънце - що не нарисуваш златната рибка? Хем е свързана с морето, хем има нещо за сбъднати мечти, за късмет...Ама да е някаква по-абстрактна, абе да стои готино. Не знам дали ще е подходящо, indus, ама като ми хрумне нещо обичам да го казвам:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети