Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
HEA
|
Пуснато на: Нед Авг 24, 2008 1:42 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Deskov
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PLAY

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 3:19 am Заглавие: |
|
|
Хохо това е класика .. чувството за тежест когато рептилия-чичака метна павето беше брутално :> ударите .. безжалостни .. цепителна хореография :P. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Вто Авг 26, 2008 6:03 pm Заглавие: Re: am |
|
|
хахахах - бях ги забравила ...
Благодаря!!! _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Пет Авг 29, 2008 6:16 pm Заглавие: ам |
|
|
честит Петък! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Stiliyan
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 12:25 am Заглавие: |
|
|
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 1:44 pm Заглавие: |
|
|
малиии _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: |
Хохо това е класика .. чувството за тежест когато рептилия-чичака метна павето беше брутално :> ударите .. безжалостни .. цепителна хореография :P. |
ТОВА МЕ ПОТРЕСЕ!!! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Госпожа Равиоли отиде да гостува на сина си Антани за вечеря. Той живееше със своята съквартирантка Мария.
По време на вечерята, майката нямаше как да не забележе колко красива беше съквартирантката на Антани. Тя дълго време имаше подозрения за връзка между тях двамата, а това още повече подразни нейното любопитство.
След вечеря, докато ги гледаше как почистват и си помагат, тя започна да се чуди дали няма нещо повече между сина й и съквартирантката му освен засечени погледи.
Антани забеляза съмненията на майка си и доброволно й съобщи - " Аз знам какво си мислиш, но искам да те уверя, че Мария и аз сме просто съквартиранти."
Някъде около седмица по-късно, Мария каза на Антани - "Не мога да намеря сребърната солница, откакто майка ти беше на вечеря. Но не вярвам тя да я е взела, какво ще кажеш?"
В отговор получила - "Сигорен съм ,че не е! Но за всеки случай ще й напиша е-майл."
И така ето това написа Антани до майка си:
Скъпа Майко,
Не казвам, че СИ взела сребърната солница от моята къща, не казвам, и че НЕ СИ я взела. Но в действителност тя липсва, откакто ти беше на вечеря, да знаеш нещо?
Любов,
Антани
След няколко дни той получил отговор:
Скъпи Синко,
Не казвам, че ти СПИШ с мария, но не казвам, и че НЕ СПИШ с нея. Но това ме навява на мисълта, че ако тя спеше в нейното СОБСТВЕНО легло... щеше да немери сребърната солница.
Любов,
Мама _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 4:51 pm Заглавие: |
|
|
Бележка от Изпълнителния директор до Мениджъра:
Днес в 11 ч. ще има пълно слънчево затъмнение, при което слънцето изчезва зад луната за две минути. Понеже това не може да се види всеки ден, на служителите ще бъде отпуснато време да наблюдават затъмнението на паркинга. Персоналът трябва да се събере там от десет до единадесет, когато аз ще изнеса кратка реч, за да запозная хората с явлението и да дам малко основна информация. Ще бъдат осигурени безопасни черни очила на минимална цена.
Бележка от Мениджъра до Началника на отдел:
Днес от десет до единадесет целият персонал трябва да се събере на паркинга. Това ще бъде последвано от
пълно слънчево затъмнение, което ще се случи за две минути. На скромна цена всички ще бъдат обезопасени с черни очила. Преди това шефът ще изнесе кратка реч, за да и даде малко информация. Това е нещо, което не може да се види всеки ден.
Бележка от Началника на отдел до Ръководителя на направление:
Шефът ще изнесе днес кратка реч, след която слънцето ще изчезне за две минути под формата на затъмнение. Това е нещо, което не се вижда всеки ден, така че всички ще се съберат на паркинга в десет – единайсет часа. Ще бъде безопасно на разумна цена.
Бележка от Ръководителя на направление до Супервайзора:
Към десет или единайсет отиваме на паркинга, където шефът ще затъмни слънцето за две минути. Това не се
случва всеки ден. Ще бъде безопасно, и както винаги, срещу заплащане.
Бележка от Супервайзора до персонала:
Някои ще ходят днес на паркинга да гледат как шефът изчезва. За съжаление, това не се случва всеки ден. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 5:42 pm Заглавие: |
|
|
Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди
час, но не знам къде се намирам сега.
- Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса
северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте програмист?
- Да, как се досетихте?
- Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с
тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
- А вие навярно сте мениджър?
- Да, и как се досетихте?
- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на
въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате
хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото
положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз. _________________ Aaaaaaalrighty then!
http://www.nicknp.deviantart.com/gallery/
http://thenightmarecompartment.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
thyn
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 6:08 pm Заглавие: |
|
|
-Chinese: Me not come to work, me sick.
-Boss: When I'm sick I have sex with my wife, try it.
Later chinese called back:
-It worked. Me better. You got nice house... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Сеп 05, 2008 9:57 pm Заглавие: :-) |
|
|
Цитат: | Ню Йорк. Българинът Григор Димитров се класира за полуфиналите при юношите на US Open. Роденият в Хасково талант продължава със силното си представяне на кортовете в Ню Йорк, като на четвъртфиналите победи с 2:0 сета американеца Чейс Бюканън. В отделните части резултатът бе 6:4, 6:3. На полуфиналите българинът ще се изправи срещу Цунг Хуа Янг (Тайван). |
Трябва да сме внимателни с преводите!
Че тези тайвандци са опасни!
:-)
Ма тва не е цинк, да не си помислите нещу...
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Сеп 08, 2008 11:04 am Заглавие: |
|
|
две бълхички се гушкат и си мечтаят :
'а като забогатеем може да си купим куче' _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|