Graphilla.com :: Преглед на тема - logo XAPEM

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

logo XAPEM

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
indus

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 8:25 pm    Заглавие: logo XAPEM Отговорете с цитат

Eto nqkolko varianta na logo za "Salon za krasota", imeto e HAREM ama sobstvenichkata iska logoto da nqma nisto obsto s oriena. Az reshih che peperudata e simvol na krasotata i se zaigrah s neia. Probvah i s cvete ama mnogo cvetarsko mi izglejdashe :).

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
TT2

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 10:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хмм...пеперудата на някои от логотата с "X" върху нея стои като задраскана, което пък довежда до "задраскана красота" - тоест анти-то на красивото. 1 и 3 от десните ми харесват на мен, а и другите са хубави, но остава забележката за задраскването - не личи много, но все пак ако се вгледаш може да си помислиш и това:) Иначе идеята за пеперудката не е лоша, цветовете стават!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
asterix

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 10:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1) ot vtori variant.

to mi dopada nai-mnogo.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2003 11:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да, и на мене 1 от дясно ми харесва най-много, ама и то не е добре - шрифта идва лек, май тряа да е нещо по-блоково, и голямото Х дразни, пробвай да го напрайш малко... може и да стане по-добре... може да опиташ и да доразработиш вариант 3 от ляво... той е най-добре.. ама смени цвета на Х-то, така наистина е като задраскано или като презрамки ;))) струва ми се че ако се сложи друг цвят може и да се опрай ... ае пробай и поствай да видим...;))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
indus

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2003 12:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Eto tuk oste nqkolko varianta.

Aide utre, ako imam vreme moje da si poigrai oste malko.
Върнете се в началото
plakatista

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2003 2:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

spored men H to e ostro i agresivno navsiakade osven tova povtariash formata na peperudata be z da nosi mnogo smisul tova
drug e vuprosa dali peperudata tochno shte da e simvol na krasotata po skoro na neshto nejno....iam predvid che ne sum mnogo siguren dali tova e nai dobrata asociacia
chestno kazano nito edin variant ne mi haresva dostatuchno probvai i niakakvi drugi idei
Върнете се в началото
indus

МнениеПуснато на: Съб Юни 21, 2003 2:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Abe i az ne sum im chak tolkova golqm fen na tia loga, no klientkata hares nqkolko i nqmam vreme da razrabotavam nova idea :). Puk peperudata mi se struva dobur simvol.
Върнете се в началото
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Нед Юни 22, 2003 5:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен най ми харесва номер 3 от дясно. Ако сложиш някакъв по-завъртян шрифт май ще е по-добре.
Върнете се в началото
indus

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Eto tova logo otana za Harem

Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Чет Юни 26, 2003 1:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети