Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
freelage

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:38 pm Заглавие: |
|
|
freelage... и аз имам една забележка към теб... в духа на темата :) жълт картон.
въобще сапунката virenengel<->mag ми писна... заяждайте се на лични.
Ако някой неистово желае да няма права за уеб секцията да ми прати бележка и ще го махна от групата... или да напише в форума още някоя откровена духовита глупост :\ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VirenEngel
Регистриран на: 17 Апр 2006 Мнения: 227 Местожителство: Creative Director
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:40 pm Заглавие: |
|
|
не разбрах какво е станало тук ? :)
нов рамбо имаме ?
кой какво къде ?
някой да обясни и ако не е проблем да се изчисти тук от ненужни хави темата :)
поздрави :) _________________ CREOZON |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:41 pm Заглавие: |
|
|
freelage написа: | Сайта нестава поради причини които бях изтъкнал по горе ... и ако още веднъж някой ми изтрие поста ще се търсим офлайн! |
Мога ли да попитам ти какъв си точно за да си позволяваш подобно държание ???? м? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:47 pm Заглавие: |
|
|
Горното и на "ЛС" можеше да го пуснеш незнам за каква сапунка става дума и не ме интересува ... сайта не става и загубих време да напиша защо е така така че ако обичащ не ми трий постовете за да си нямаме проблеми. Comprende senior?
Ааа и земете да резберете нещо - докато продължавате в същия дух нивото на ще прдължва да е смешно ниско! _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:48 pm Заглавие: |
|
|
И вкарайте най накрая опция за корекция на постингите щот ми писна да преглейдам по 50 пати за правописни грешки ... бахти и отганизацията! _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 5:50 pm Заглавие: |
|
|
ма какви проблеми бе ???? ти пишеш глупости и губиш времето на хората да ти ги четат ... какви проблеми ще си имаме ? Какви разправии ???
нивото ще е ниско и докато се опитвате да си докажете един на друг кой става и кой не.
Пак питам кой си ти за да налагаш със заплахи кое трябва и кое не трябва да присъства в този форум ??
Последната промяна е направена от ico на Пон Сеп 15, 2008 8:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:01 pm Заглавие: |
|
|
Аз преча
с глупостите до тук ... или ще има нормална комуникация или ще трия постове и юзери наред :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Чакай бре човече при положение че един пост нито е обиден или безсмислен кво ти дава право да го триеш ... тъпо е това така ме караш да не постваm на сайта ти, както мен така и доста други хора и по този начин си пишете 3-ма човека и само се хвалите един друг.
Ако смиятате че това е нормално ... здраве да е, изтриите акаунтите на всички освен вашите и само ще гледаме хвалби като на БГ сайт.
Смешно е! :) _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Сайта е добър.
freelage звучиш като "детската градина е още в ремонт и не ме пускат в сборна група с големите". Ако мнението ти е "не сте наред комплексари тъпи" аз не държа да си един от тримата в този раздел. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:18 pm Заглавие: ! |
|
|
SIMPLI написа: | Сайта е добър.
freelage звучиш като "детската градина е още в ремонт и не ме пускат в сборна група с големите". Ако мнението ти е "не сте наред комплексари тъпи" аз не държа да си един от тримата в този раздел. |
Абсолютно!
_______
Фрийчо - леко, мама... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:21 pm Заглавие: |
|
|
О! Пак ли стана драма?
freelage, ако аз бях модератор, вече нямаше да можеш да пишеш в Графила. Може би си прекалено млад и имаш проблем с хормоните, а може би си прекалено дърт и вече са ти лабилни нервите, но ако не можеш да държиш нормален тон ( пък бил той и заядлив ) мястото ти не е тук. Не е редно някак си точно ти да държиш тоя тон, след като хора на светлинни години от теб ( включая и твои колеги ) не си го позволяват.
Още в представянето си тръгна на зле, не можеш да се контролираш и търсиш подтекст във всяка дума. Сори, че трябва да го кажа, но комплексарщина виждам само в твоите постове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Greenhorn написа: | О! Пак ли стана драма?
freelage, ако аз бях модератор, вече нямаше да можеш да пишеш в Графила. Може би си прекалено млад и имаш проблем с хормоните, а може би си прекалено дърт и вече са ти лабилни нервите, но ако не можеш да държиш нормален тон ( пък бил той и заядлив ) мястото ти не е тук. Не е редно някак си точно ти да държиш тоя тон, след като хора на светлинни години от теб ( включая и твои колеги ) не си го позволяват.
Още в представянето си тръгна на зле, не можеш да се контролираш и търсиш подтекст във всяка дума. Сори, че трябва да го кажа, но комплексарщина виждам само в твоите постове. |
Виждай каквото искаш, пич. Аз само ще ти кажа че още от представянето ми тук, някаква групичка явно по млади от мен (да дърт съм и нервите ми са хперлабилни) се опитват са са "оборотни" и претендират да са "знаещи" но реалния поглед винаги им липсва а обосновката още повече.
Което от своя страна определно значи че държа точно ти и още 2-ма като теб да не давате оценка за това кой на колко светлинни години е един от друг, понеже на никой не му пука за нея.
И тогава живота би бил песен ... ок?
С други думи стига сте се дървили когато някой ви критикува в крайна сметка не той ви плаща заплатата така че не виждам защо толкова лично трябва да приемате критиките. _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:39 pm Заглавие: |
|
|
... за мен е абсолютно безмислен! Писна ми да се чудите как да се заяждате един с друг! Всеки такъв пост води към резултат - премахване на веб форума в графила. Ако това ви е целта продължавайте да пишете глупости и накрая ще стане! За мен е по-добре форум с 3-ма юзера които пишат нормално отколкото с 10 които се чудят как да се заяждат. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
freelage

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:45 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Сайта е добър.
Тц, нормално е да се изневи човек когато му трият постовете при положение че са като цяло читави и чисти от към обиди и т.н.
Незнам каква вражда е имало и не ми пука за нея опитвам се да помогна на графила и на графилци, защото в уеб секцията е сакатлък до сакатлъка ... честно плачевно е положението.
мхм ... :) _________________ Simple and fast image hosting and sharing |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пон Сеп 15, 2008 6:47 pm Заглавие: |
|
|
freelage написа: | И вкарайте най накрая опция за корекция на постингите щот ми писна да преглейдам по 50 пати за правописни грешки ... бахти и отганизацията! |
.., 50 е малко, давай по 100 :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|