Graphilla.com :: Преглед на тема - Питане към Фотографите

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Питане към Фотографите

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ivancho7

МнениеПуснато на: Нед Сеп 21, 2008 10:24 am    Заглавие: Питане към Фотографите Отговорете с цитат

Бих искал да помоля фотографите от форума да ми препоръчат фото, където да ми отпечатят дигитални снимки. Търся много добро качество, защото снимките ще са за изложба. Като формат снимките мисля да са 20/30 см. Благодаря ви предварително!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Нед Сеп 21, 2008 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди 2 години щях да ти кажа 3 фота, ама... не останаха кописти на работа май. Иди ей тук http://foto-dekov.com/ , спомени за какво ти трябват и ако са много бройки първо си пусни проба на 2-3 да видиш как е. Собственикът е фотограф, хората му не са вчерашни, май само там остана да си отбират от работата, но все пак, ако са много копия - наистина пусни пробва, за всеки случай :) Инак тяхната машина печата до 30 х 40 или 30х45 ...

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ivancho7

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 1:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много благодаря за отговора! Аз горе споменах за какво ми трябват, ще отпечатя двайсетина снимки за фото изложба. Само да попитам да ги дам да се паспартират снимките като катини или може директно да ги залепя на някакъв по хубав картон?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Винаги профи-паспарту седи по-добре... преди правеха в Мосю Бриколаж, а скоро чувах и за Практикер... но може и да е слух второто :) Също - предполагам всяко ателие за рамкиране на картини, можеш и да погледнеш дали няма готови в някой магазин като "Слънчоглед" - преди 3-4 години си поръчахме доста голямо количество прекрасни паспрарту-та точно за 20х30 размер копия, но не мога да се сетя името на фирмата :(

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети