Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 10:44 pm Заглавие: търся качествена раница |
|
|
Хей! :) Търся качесвена раница за подарък. За скъп човек от нашего брата, снима рисува и много скитори. Хубави материали, здрави ципове и здрава изработка.
Препоръчвайте смело, коя марка? Къде в София?
Solomon или друга?
за през 2те рамена, не от тия новите диагоналните
Благодаря! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Онея фотографските не ти ли вършат работа? ..
Lowepro .. здрави, събират лаптоп, фото, таблет, мишка, обективи, зарядни за фото и лаптоп .. и малък статив ..
за през двете рамена е и е доста дебела за дапази техниката
аз съм доволен .. но съм сигурен, че си ги виждал и не ти показвам топлата вода ;)
П.П. Ако е за Киро .. той има такава ;) _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Сеп 22, 2008 11:20 pm Заглавие: |
|
|
10x, не е за Кирето, за жена е.
Виждал съм ги Lowepro, ама се чудя дали не сдават бързо?
Та ако някой ползва от някакво време раница и е доволен да казва :)
Имам няква невероятна раница с неясното заглавие B&B FXplurer от вече 5 години и е върха.
Ама Гогъла не е и чувал за тази марка... _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lllll
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 12:30 am Заглавие: |
|
|
Lowerpro (фотографска няква) имам от година и съм много доволен. Валял ме е дъжд (не порой) и всичко остана сухо. Не изглежда като да се скъса скоро.
Ако ще има отделение за лаптоп не го взимай със странично такова (това без значение от марката), ако ципа не е затворен догоре... хм... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 12:59 am Заглавие: |
|
|
Откъде да я взема? Къде има най-голям избор модели? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 1:16 am Заглавие: |
|
|
И аз като ползвател на марката бих ти препоръчала Lowepro - много стегнати и обезопасени раници са
От тук я пазарувах преди време: http://www.photopavilion.com/
Ако имаш време и възможност можеш да потърсиш и тук някоя сериозна марка и модел: http://www.thefind.com/ _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 1:54 am Заглавие: |
|
|
Супер сте :) а знаете ли някъде където лично мога да я купя? хем за по-бързо, хем и "аналогово" да усетя подаръка? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:11 am Заглавие: |
|
|
Хм, доообре, нещо не те разбрах, ноооо - за колко време ходи обикновено? Мъкне ли газ, палатки, чували...? За еднодневни разходки или едномесечни преходи? Със ски или пеша? Лаптоп мъкне ли? Въпросите са доволно много и затова раница се избира по-трудно от жена :) Аз имам 4 и за следващото пътуване взимам назаем една друга... така че, ако имаш повече яснота свирни и на ЛС. Иначе:
За Lowepro ти казаха, за еднодневни излизания и доста техника имам CompuTrekker и раницата, като изключим малко непрактичния спред някои хора гръб, е добра.
Ако имаш време да поръчваш от щатско, особено ако е за снимане + каране на ски/борд или просто да натовари малко багаж, ето за това шепнат някои доста светнати хора, бих се заимал с една - http://fstopgear.com/now/product/product-helper/backpack/satori/55-mountain-dharma-series/108-satori (сайтът е малко бъгав, кликай на празните полета)
Вече ако си говорим за чиста раница за планина, от марките, които се продават у нас - Blac Diamond, Grivel...
Погледни по-добре на място в този магазин http://namaste-bg.com/prod_ranici-bd.htm - като кажеш какво ти трябва, Ани и Райна ще ти предложат вероятно и неща, които не са в сайта, чака нова версия скоро.
Блек Даймънд има в още два магазина на тези агенти http://ekipirovka.com/index.php?p=8&c=21
Ако не намериш, каквото търсиш драсни едно лс - ще ти кажа на какво бих се зарадвал, че и аз имам РД идния месец :)))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mira

|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 12:19 pm Заглавие: |
|
|
Аз като жена харесвам Crumpler.
А и са здрави и събират всичко. ;)
http://www.crumpler.eu/ _________________ Жить - хорошо!
А хорошо жить - еще лучше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sixide

Регистриран на: 29 Мар 2007 Мнения: 597 Местожителство: Heidelberg, Germany
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 1:25 pm Заглавие: |
|
|
DAKINE e markata...osven tova imat i 30 godini garancia...pove4e niama kakvo da kaja :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички, не предвидих да дообясня, става въпрос за ежедневна раница, не за преходи и тем подобни. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:11 pm Заглавие: |
|
|
а.. и трябва да я купя днеска :) така че ако имате конкретни предложения с магазините дето мога да отида и да я гепя срещу суха пара ще е екстра:) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Сеп 23, 2008 2:56 pm Заглавие: |
|
|
на ъгъла на фритьоф нансен и евлоги георгиев в спортния магазин има нелоши спортни раници. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 10:49 am Заглавие: |
|
|
10x не съм я взел още, та ще мина там да видя. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 1:12 pm Заглавие: |
|
|
а-а да, Kodak express май беше. Идеалка :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 2:24 pm Заглавие: |
|
|
извън темата, но ако не се изисква много екстремно ползване от страна на мокрене samsonite имат наистина впечатляващи модели.
Аз съм с една такава за лаптоп, привидно малка раница, но събира сравнително дебел лаптоп със сравнително голямо зарядно и сравнително голяма мишка :D, 4 обектива и фотоапарат + 5 метра ланкабел, 2 тетрадки, документи, няколко молива и химикала, парфюм, зарядно за gsm, още кабели, 10-на двд-та, 2 чифта дебели чорапи и три чифта боксерки. При желание и тениска може да се напъха :D
Най-доброто е, че цялата твърда. Съответно много яко пази всякаква техника вътре и може да се използва за масичка за лаптоп, мишка, карти, писане. Има много удобни джобове, заключване с катинар на въпросните и ощу шукарийки. И е супер удобна за носене от хора 1.50 до 2 метра.
Недостатъка е цената, но си струва.
Моделът е един сив такъв, със циан закопчалки и елеменчета, единствения такъв на самсънайт.
Та тва е highly recommended, както би казал нашия скъп приятел фил аски. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 6:00 pm Заглавие: |
|
|
KATA _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 8:11 pm Заглавие: |
|
|
М-м-м видях нещо нелошо на тоя сайт ,Дими.
Остава да видя и за тоя Самсонит. Таз раница връзва ли се до към 150 лв? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|