Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | ей го ве и боклука ще ви оправят - чак на другия край на България ще пътуват сополивите кърпички :) |
Няма да го обръщам на софийски шовинизъм, щото го мразя тоя град, щото е кален, щото препълнен и щото смърди. Само мисля е правилно да отбележа, че преди останалата част от "сополивите кърпикчки" да се изсипе тука, не беше чак толкова лошо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Сеп 25, 2008 8:43 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Zing написа: | ей го ве и боклука ще ви оправят - чак на другия край на България ще пътуват сополивите кърпички :) |
Няма да го обръщам на софийски шовинизъм, щото го мразя тоя град, щото е кален, щото препълнен и щото смърди. Само мисля е правилно да отбележа, че преди останалата част от "сополивите кърпикчки" да се изсипе тука, не беше чак толкова лошо. |
Thanks brat :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 12:06 am Заглавие: |
|
|
Drone написа: | spacer написа: | Zing написа: | ей го ве и боклука ще ви оправят - чак на другия край на България ще пътуват сополивите кърпички :) |
Thanks brat :) |
Вместо да бързаш да се засягаш, Дрони, помисли точно какво имам предвид и от какво беше провокирано. Знаем си и кътните зъби, знаеш отношението ми към тези неща, знаеш че не бих обидил нито теб, нито половината си колеги само защото не сме родени в един и същи град. Това кой къде е роден и откъде идва никога не ме е вълнувало.
Ще перефразирам горното, за да е по ясно. Лайното си е лайно независимо в кой град е изсрано. Просто тука срачите станахме повечко. Не е проблем на София, нито на софиянци и още по-малко на "софиянци". Институции като общини, държава и т.н. би трябвало да ги разискват тия неща и да решават тия проблеми, а не ние тука по форумите да се обвиняваме за това че софииските лайна са изплували в Дунава.
Така че предлагам да се направим че не сме я повдигали тая тема изобщо защото цялата тая история със София VS целя свят е доста нелепа и глупава и затова нека я оставим на тинейджърите олигофрени да си чешат езиците. Ние все пак не сме на по 14 години. Всеки може да се изнесе, когато прецени че не му се живее в кочината. Аз вече споменах, че бих го направил на драго сърце. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 8:16 am Заглавие: |
|
|
благодаря :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 8:49 am Заглавие: |
|
|
Уффф, абе я си гледайте работата! ;))
Дали да не пробвам околовръстното днеска? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 12:05 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Уффф, абе я си гледайте работата! ;))
С какво бе брат :P Надали някое такси ще се навие :P _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 2:18 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Уффф, абе я си гледайте работата! ;))
да не ти сцепят кожухчето?! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 2:28 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: |
девойките срещу Арената? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 3:20 pm Заглавие: |
|
|
току що Карслон на 21-ви век прелетя Ламанша със своите гащи с крила!
Пътища няма да ни трябват вече! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 3:33 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | току що Карслон на 21-ви век прелетя Ламанша със своите гащи с крила!
Пътища няма да ни трябват вече! |
а ти след още 60 мнения ще ме настигнеш по спам... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 4:26 pm Заглавие: |
|
|
па спри да пишеш ма :) оди залагай Каделака за чифт криле може и на скара с бира :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|