Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maiski

|
Пуснато на: Пет Сеп 26, 2008 11:39 pm Заглавие: инструктор W.I.P |
|
|
лафа на инструкторите/дълга история/който гласи :
"или го имаш,или го немаш!?"
ме инспирира за тази работа...още не е довършена,ще се радвам на коментари и препоръки^^
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivelin trifonov

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 10:37 am Заглавие: |
|
|
Йее,много добре!много ми допада цветово,само си мисля че му трябва още малко място да отпуснеш,за да се види цялата предница на голфчето,обаче мазната физиономия на чичката е много добра):):) _________________ http://www.ivelin.deviantart.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 11:33 am Заглавие: |
|
|
прав е ивелин, още местенце му трябва и номера с пернишка регистрация да се вижда
чичака е готин, ръцете му обаче са с различна дължина
подпира се с ръка или просто нежно си гали голфчето? гънките на ръкава някак ме карат да си мисля, че китката му е счупена
и нещо в пропорциите кола- човек ме притеснява, ама незнам какво, голфчето като че ли трябва да се завърти още малко и да е бяло... или перлено щото е фийешън ;))) _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
кошмар

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 2:48 pm Заглавие: |
|
|
дам ако беше с по ниска перспектива колата и се виждаше цялата щеше да е по добре според мен иначе е мнго яко ^^ _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 5:06 pm Заглавие: |
|
|
благодаря ви за отзивите приятели!!!на този етап сте много важна част от желанието ми за развитие....
Ивелин,радвам се че ти харесва,идеята,цветовете и настронието са водещи за мен,там мога да се изразя най-силно защото с останалите елементи -композиция,анатомия и др.имам много пропуски...
права е ма4у4а за ръцете-тях задължително ще оправя първо...
np-хаха-малии^^..за гумите си 100% прав,там протрих листа от проби и накрая замазах тактично^^...
d3m05-благодаря ти за подкрепата,истината е ,че имам голяма липса от знания,за да имам самочувствието да експериментирам смело с композиционни решения.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
haddock
|
Пуснато на: Съб Сеп 27, 2008 10:20 pm Заглавие: |
|
|
ясно, че е недовършено, но много ме кефи и така! Чичката е много яко избаран физиономично. :DDD Бравос, давай, довърши го! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|