Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 7:16 pm Заглавие: |
|
|
ники михайлов написа: | Victor написа: | пускам един линк за тези които се интересуват от повече информация...
|
А линкЪТ е...? |
_________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Victor

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 9:22 pm Заглавие: |
|
|
Трябва да поканиш някой път колеги на демонстрация. Да му видим пълната сила на живо. А Тодор Тодоров ако е човека който телекинираше на Бояна, е верно е цар.
А да имаш инфо къде е качван Дзифт после на лента?
При Фори ли? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Victor

|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 10:01 pm Заглавие: |
|
|
Да, Тодор Тодоров е нашия колорист (пише го в статията ;-) ). Качването на лента беше при Фори. Колкото до демонстрацията, чувствай се поканен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 10:45 pm Заглавие: |
|
|
Ех тоз Фори, и аз при него ще си кача филма на лента.
Таман се връщам от киното, и за първи път няма да кажа "като за бг филм стаа"
Мога само да кажа, че най - накрая глеах български филм и не ме е яд за билета _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 11:02 pm Заглавие: |
|
|
@ Victor - няма да пропусна поканата :). само да мине малко жегата, че вероятно и при вас е лудница.
А за Тодор Тодоров от статията, тъй де, просто се чудих дали е същия Тошо :-)
@ dekster
малко OFF
гледам и трейлър на някакъв филм с Мики Манойлович се задава, изглежда доста приятно.
"Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
Ще се опитам да си върна доверието в българските игрални филми.
А пък ако продължат да се дънят ще чакам следващия филм на Явор Гърдев. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
Пуснато на: Нед Окт 05, 2008 11:16 pm Заглавие: |
|
|
"Светът е голям..." го гледах на Сараево Филм Фест туй лято и само мога да кажа че на последния кадър залата избухна от смях и пляскаха поне 5 минути _________________ "Да имахме жени..."
"Зверове" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dekster
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 10:05 am Заглавие: |
|
|
Реших след вашите отзиви да го гледам този филм.
И понеже реших, че българското кино вече се е подобрило, снощи седнах да гледам български сериал(Забранена любов)....
... Все едно гледах представление в кварталното читалище!
Даже там мисля, че ще се справят по добре
Дано Дзиф е с по добра актьорка игра.. _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 10:42 am Заглавие: |
|
|
Ти па си се натресъл на натрошените стъкла направо. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 11:24 am Заглавие: |
|
|
И след като изчетох статията, имам въпрос. След като в Cinemotion имате RED ONE camera, то това значили, че тя може да бъде наемана? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 12:08 pm Заглавие: |
|
|
Пцолютно, снимахме вече с техния RED. Зверилник е :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Victor

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 12:49 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Bio"]@ Victor - няма да пропусна поканата :). само да мине малко жегата, че вероятно и при вас е лудница.
А за Тодор Тодоров от статията, тъй де, просто се чудих дали е същия Тошо :-)
За същият Тошко става въпрос :-). Извинявай не ти бях разбрал въпроса първоначално. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Окт 06, 2008 1:00 pm Заглавие: |
|
|
ММмм... добре добре :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 7:03 pm Заглавие: mmm |
|
|
Филмът ме... зарадва. Не бих казал толкова че ми хареса, защото харесвам по-различен вид жанрове - цветни, забавни, фантастични и т.н.
Преди всичко искам да поздравя екипа, познавам някои от тях и определено се вижда техния почерк :) На Жоро, Матю и Илиан - евала :) И да не им остане място в офиса от грамоти и награди :)
Зарадва ме, защото не се е случило скоро да видя БГ кино, което е направено от-до. Нямаше никакви слаби моменти и в крайна сметка в залата където бях имаше наистина много хора, даже за хитова прожекция, и никой от тях не си тръгна преди финала. Гледал съм европейско кино където уж много силен екип е направил нещо доста гадно и негледаемо, само за да си направи експеримент с издържливостта на зрителя.
ДЗИФТ е с характер, завършен, ясен и остър. Надявам се все повече такива БГ филми да се появяват.
Колкото до бюджета, смешно е да се мисли че кино може да се прави със стотинки. Сещам се за поне няколко студентски филма, снимани на лента в БГ, за които от фондове са давани по 30-40 хил евро. Това за късометражки под 15 мин, с много малко актьори и т.н.
Ии... дано се случва по-често да си говорим за БГ филми :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 12:07 pm Заглавие: |
|
|
Наистина филмът е светлина в тунела на Българската киноиндустрия. Незнам дали ще си върне парите, но определено ще сложи край на оправданията че тук неможе да се прави кино. Много съм доволен от тов акоето видях. Интересно поднесен разказ. Има развитие, много различни типажи. Изобщо няма как да не съм сигурен, че започва да възкръсва киното тук. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|