Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 1:26 pm Заглавие: БЮСТ %)) |
|
|
Цялата работа почна на маитап.Това е автопортрет с които тествах един туториал за head modeling (дали го помня и дали съм го разбрал).Смея да твърдя че има прилика ама има и още да се търси.За повече авторитет реших да е гипсов бюст и му фърлих тоя парцал.Може в последствие да го размардам ама за сега нямам идеи за деиствие.Пък и още работа имам да влагам то само лицето и парцала са правени
Снимки за достоверност няма да приложа щот нооо се срамуам :))
Даваите мнения _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 1:31 pm Заглавие: Re: БЮСТ %)) |
|
|
пфффф..... чета "бюст" - влизам - а то глава...
:РРРРРРРРРР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 1:47 pm Заглавие: |
|
|
mega-brutalno,dude:)
shader-a ne e mnoo gips da ti kaja,mnogo otraziava:)probvai s orien nayar blinn na 0 0 ako si s max _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 2:00 pm Заглавие: |
|
|
dobreeee. radva me.. znaish li ot koga se kanq edin avtoportret da si stukmq i az..
ta za busta: mi vsichko mi izglezda ok... ushite ne se razbira kolko detail imat no maj si imat dostatuchno... na poslednata .. vezdite izglezdat malko plosko maj, i na taz v 3/4 sedqt malko neestestveno maj... dreboliiki sa tva.. opravi shadera i shte zaspi
radve me, radva me. :))) _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 2:08 pm Заглавие: |
|
|
koi kaza che Mikelandjelo ne e Bulgarin aaaa?
bravo Voltaja - mnogo yako!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 2:44 pm Заглавие: |
|
|
Superyako man!!!! Rockz!
Za shadera, kakwo wika Jovi, ili ONB, ili prosto edin Phong sus Sp/Gl mnogo nisko sus tile Noise maps (ama mnogo nisko :-))))
Mnogo yako!!!!
A, da i redownoto "day edin wireframe predi i sled smootha" :-)))) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Evala man, jestoko e stanalo
pusni wire, pls |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 4:14 pm Заглавие: |
|
|
Sled mnogo vzirane uspjah da namerja kusur....bademovidna trapchinka na bradichkata,ala mozhe pa da ti e tochno takava v dejstvitelnost,znam li
,-[]
Inache si si krassavetz, bravissimo! _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 4:22 pm Заглавие: |
|
|
браво.
покрай wire-а можеш да пуснеш и една твоя снимка, та да се види до колко си хванал приликата :) иначе само така, като модел е супер! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: |
покрай wire-а можеш да пуснеш и една твоя снимка, та да се види до колко си хванал приликата :) иначе само така, като модел е супер! |
I az kato Toshiro ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 4:51 pm Заглавие: |
|
|
luzterin написа: | ushite ne se razbira kolko detail imat no maj si imat dostatuchno |
Eto i wareto
Bez
i sas Smooth
LMNT написа: | Sled mnogo vzirane uspjah da namerja kusur....bademovidna trapchinka na bradichkata |
4e e kusur kusur e ama 4e ja ima - i tova e taka :))
Ei ot toja profil si se gledah a fasa u ogledaloto
Priznavam gushkata si ja namalih malko :)))
ama...... to sueta _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 5:12 pm Заглавие: |
|
|
A! Tva na Maya li e praveno?!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Texturirai! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
luzterin

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 5:22 pm Заглавие: |
|
|
nimoze da e maya... toz popup "Glava" v zultichko ... takvoz neshto nqma v maya :)
max e mislq az _________________ Forget the self and you will fear nothing, in whatever level of awareness you find yourself to be. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Nai obiknoven Max5.1 tva
4udja se kakva scenka da izmislja , ako njakoi mu hrumne neshto i mu se dava da kazva .E da nee neshto super slojno de shtot tva go rabota v svobodnoto vreme i za kef.Ma mnogo se zaribih v posledno vreme neshto i nema da go ostava taka.A ina4e Jovi i drugite ste pravi za shadera ne e nikakav gips oshte no shte stane sega obrashtam vnimanie pove4e na modeling.Tva sas vejdite si e javno no se 4udja kak to4no da gi napravja okosmenite 4asti i za tva sa takia izravneni.
A i , kakto kazah imam oshte prilika da gonja: to seki pat kato go otvora i se neshto ne haresvam i po4vam da opraam iiii ebati bezkrainoto ba4kane stava , pak i ne e za pari moga da go vla4a s godini. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 6:37 pm Заглавие: |
|
|
I oshte edin bazik tuka samo da vida kak she izglejdam lakiran :))
Mazna rabota mai pove4e mi otiva %))) _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Men taka malko na porcelan mi bie sega.No i na men mazno poveche mi haresva,samo ne go pravi tvurde luskavo . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Юни 27, 2003 7:53 pm Заглавие: Хе хе... |
|
|
Ето и аз да си кажа коментара... като цяло, много ме кефи, определено е много добре нагласена главицата и направо може да се каже, че си приличаш :)
Едно нещо обаче ми се стори не направено, може и да греша, но някакси в профила не се вижда ясно къде точно е адамовата ябълка. Ако си ползвал снимката, която виждам за референция, то там блузата скрива точно мястото на адамовата ябълка и затова не си я изразил както трябва. Не изглеждаш човек с гуша, която да скрива толкова това, и затова си мисля, че трябва да направиш нещо по въпроса... но, както казах, може и да греша.
Съгласен съм с Джоуви, че гипса не е гипс, по-скоро ми прилича на някакво оцветено дърво или оцветен гипс, има нужда от повече убедителност материала.
Айде, успех!
Мммм... като идейка... можеш да си направиш бюст и като малък, а и като възрастен, с някакъв виц в детайла. След това можеш да мислиш за някакво сценарийче за филмче ако ти се занимава... Айде _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2003 1:03 am Заглавие: |
|
|
хубав бюст - да :))
идейка за сценарий :)) :
ами напрай сценка с една пеперудка ;)) как си каца тук-там по тебе и накрая бюста не издържа(след много физиономии и мърдане на устни, вежди, нос и т.н. - за да изгони нахалната пеперудка) и киха та чак му пада хавлията :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Съб Юни 28, 2003 9:50 am Заглавие: |
|
|
bravo man, mnogo dobra glava! realistichna!
kritika:struva mi se che bradichkata na modela e leko po-golqma ot tazi na snimkata i nosa ne e absolutno tochen
i mesha - shto tolkova triugulnici si ostavil :)
dano da sam pomognal s tia zabelejki |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Нед Юни 29, 2003 12:18 am Заглавие: |
|
|
Varxat e prosto modela