Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
darkstarbg

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dx
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2008 11:07 pm Заглавие: |
|
|
На мен яко ми забива всеки път като се опитам и една линия да сложа заспива за известно време |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2008 9:07 am Заглавие: |
|
|
Не сте сами в мъките :)
Цитат: | 1) lot of display related issues (black spots, ghost wireframes, smooth problems, artifacts on shaded models), even with the latest drivers (WHQL).
2) when you hide parts of the model the view will not be update unless you unhide or change viewport mode.
3) broken symmetry (on some models heavy on some not)
4) select tools work sometimes strange (wrong selction, no selection at all)
5) it seems that mudbox becomes more buggy when working a “long time” on a model.
Make sure you have the latest Wacom Drivers installed.
That is what is causing some of the known bugs with this release.
www.wacom.com/productsupport/download.cfm?id=186&product=PTZ
Also you must uninstall the old drivers before updating to the new ones. If you don't, bugs will
still be there. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ALFRED HITCHCOCK

Регистриран на: 06 Юли 2004 Мнения: 603 Местожителство: с. Косталево /Врачанско/
|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 7:28 pm Заглавие: |
|
|
нещо не му е както трябва май .. за малко го цъках но некси се ми накъсва и бръшването е малко рязно знам ли .. можеби збръша за толкова години ми е промил мозъка :)) но стария мъдбокс мн ме кефеше ще тествам още и този но надали ще ме изкефи повече от новия збръш :)) _________________ A mad farmer falls in love with his pig and has mutant piglets with it. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
darkstarbg

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 7:52 pm Заглавие: |
|
|
I аз имам подобни проеблеми и предполагам, че ще трябва да изкарат някой service pack много скоро... И на мен Zbrush ми влезе под кожата отдавна и съм му верен, но реших да не съм кон с капаци и за това се пробвах :) Дано оправят тези проблеми за да добием по-ясна представа. Прогнозата ми е, че ще си остана с Zbrush ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Окт 10, 2008 8:17 pm Заглавие: |
|
|
fanboyz ;P _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |