Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
TIFF

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 11:40 am Заглавие: |
|
|
И аз ;-)
@simov - има опция да си я поръчаш онлайн. иначе - в книжарниците, as usual. _________________ 100% biodegradable |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Tangerine

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2008 11:43 am Заглавие: |
|
|
Ами или от сайта на Жанет 45 (виж линка който съм пуснала) или от някоя от добрите книжарници. Нещо като 60лв. и е цената. _________________ www.behance.net/Stelfy |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 10:23 am Заглавие: |
|
|
Книгата е хубава наистина, струва си парите, поне според мен.
Относно Биеналето - добре де, трагично и т.н. според вас положението... а вие участвахте ли? Пуснах тук преди много време инфо за събитието... почти никаква реакция.. явно позицията на зрители ви харесва?! Ами включете се, покажете какво е истинското ниво. Стига с това чоплене на семки отстрани :(
Или няма смисъл да се правят такива инициативи? Усилията са прекалено много ли или какво?
Съвсем скоро ще пусна снимки оттам, личното ми мнение е, че все пак има интересни неща и има какво да се види.
Така или иначе, това е до някаква степен "разрез" на БГ дизайна в момента. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PetyoDenev

|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 10:31 am Заглавие: |
|
|
Ако представите и работите на наградените така за инфо мисля ще е интересно
може да има колеги които немогат да посетят
мерси предварително _________________ ALFA MILANO |
|
Върнете се в началото |
|
 |
exile

Регистриран на: 24 Юли 2005 Мнения: 860 Местожителство: Plovdiv, Sofia
|
Пуснато на: Пон Окт 20, 2008 2:13 pm Заглавие: |
|
|
има готини плакатчета и брутален лампов усилвател :D
и още няколо готини неща.
мен лично първия етаж, обаче, почти ме отказа да се катеря нагоре.
следващия си/ви пожелавам по-силно графилско участие, понеже за мен е странно как видях толкова малко познати графилски неща, при положение, че в голяма степен това трябваше да се покаже там. И като печатни неща, и като лога, и като фото. Много малко фото, много малко, защо?
Разочароващо беше.
и - да, от интерес на всеки тук е да се покаже на един такъв форум като биеналето на бг дизайна, защото, мама му стара, това ни показва нивото и мислене и отношението и това е лицето на бг дизайна, изглежда... следващия път като ревете, че тука никой не взима дизайна насериозно и изложбите и мероприятията били зле - бегайте да се записвате, това отрицание от подобни изяви на никого не помага. _________________ http://exlbrs.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|