Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
themagician

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 6:37 pm Заглавие: |
|
|
Щото е на шльокавица. Мани го RG, той по рождение е на градус. :) _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 7:39 pm Заглавие: |
|
|
За да не става левски - цска, ще е добре преди да се дава оценка, да се има и опит за това което се говори... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 8:08 pm Заглавие: |
|
|
преди по имаше спор , ама сега вече всичко като е интелско малко се попромениха нещата , и със сигурност дългогодишните мак user-и работещи с тежки видеа , compositing и т.н. вече почват да усещат разликата ... или по скоро приликата - както ви изнася
но даже и неоправдано скъпи ако имах парите можеби ... радват окото - няма спор ... но пък вече и други фирми започнаха да се стараят малко повечко - dell например с xps сериите ... _________________ :( http://neni-nen-nen.blogspot.com
http://www.behance.net/NENNN |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2008 11:41 pm Заглавие: |
|
|
NEN написа: | но даже и неоправдано скъпи ако имах парите можеби ... радват окото - няма спор ... |
be kakto otbeliazah - vajnoto e da te kefi :_) drugoto sa gluposti
za shliokavicata - mi kojto kakto, jivo zdravo :_) _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Съб Окт 18, 2008 12:38 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | склонен съм никак да не се съглася. не ща да почвам малоумните разговори левски срещу цска.
не служа на брандове, не служа на митове, не ми пука дали ПКто е пояко или Мац.
Мойта работа ме принуждадва да работя на PC пък и съм свикнал, но реално изобщо не ми пука кой кво и защо.
факт е че аппле мнoгoкратно са служили с лъжливи реклами, абсолютно неверни изказвания и няколко пъти са били на ръба да почнат груби дела. цените винаги са им били неадекватни, освен когато са правили ударни промоции да ометат пазара. в технологичен план да не говорим коя платформа къв хардуер ползва след толкова дълги препирни.
аз лично съм любопитна гад и ще си взема някой мацбоок за да си отворя кръгозора и да се опитам да разбера откъде идва таз мания мац-оваска, наймнoгo да се зарибя. щот там нещата са малко като със скъпата кола - никак не е нужно да обясняваш на никoй що я купуваш - просто те кефи и тва е.
та аз съм на тоя принцип - ако ме изкефи и мога - взимам. другото са глупости.
и пак - не ща левски ВС цска. не ми пука.
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|