Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nedamal4eva

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 3:23 pm Заглавие: wip-neti |
|
|
ето нещо, което в момента работя, малко критики и съвети за момента ще са ми плоезни :)
ще пускам всеки следващ етап тук, докато не я завърша
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 5:17 pm Заглавие: |
|
|
според мен много си прибързала с бялото.. _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 6:38 pm Заглавие: |
|
|
не разработвай еднакво различни части от лицето.
вкарай по-смело живопис, повече цветове. колкото по-напредва една работа толкова по-страхливо пипана е. така че давай смело в началото преди да го замажеш, че после забрави.
не се хвърляй в на хляба мекото, очички, блясъчета, лъскавинки...
остави десерта за накрая.
тука има 3-4 човека които градят много добре, почват с някви едри и добре поставени мазки, всички следващи стават все по-прецизни и по-конкретизиращи. но винаги се усещат едрите и експресивните, става разнообразно. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Окт 29, 2008 9:19 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | не разработвай еднакво различни части от лицето.
вкарай по-смело живопис, повече цветове. колкото по-напредва една работа толкова по-страхливо пипана е. така че давай смело в началото преди да го замажеш, че после забрави.
не се хвърляй в на хляба мекото, очички, блясъчета, лъскавинки...
остави десерта за накрая.
тука има 3-4 човека които градят много добре, почват с някви едри и добре поставени мазки, всички следващи стават все по-прецизни и по-конкретизиращи. но винаги се усещат едрите и експресивните, става разнообразно. |
Добре казано, подкрепям! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nedamal4eva

|
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 12:15 pm Заглавие: |
|
|
един вид "плета чорапи", както учителя ми скулптура редовно ми казваше :-D. прави сте много, благодаря ви за коментарите..взимам си поука ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|