Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Ное 07, 2002 11:36 pm Заглавие: Avatar |
|
|
Bre momcheta mladi, slojete si Avatari, che po lesno sa deliat postovete, tuka tva ne e darvoviden forum i malko se barka chovek
100x100 pxl da sme unificirani
Btw Morg, mojesh li da slojish pri reg da ima slujeben avatar, dokato ne si go smeni usera _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Ное 07, 2002 11:55 pm Заглавие: |
|
|
Abe kato napravim designa shte se chete po-lesno, shtoto se smenia backgrounda na postovete.. to i sega e taka - tymnosinio i svetlosinio.. ma moje maalko po-otchetlivi da gi napravim...
A za avatari po default.. mi moje i da moje, malko ne sa mi iasni kak shte gi assignvame v grupa novite useri obache :/ Mai shte triabva vseki edin userski account da byde aktiviran pootdelno i rychno da mu se setva grupa... shte vida dali niama niakakva modifikacia za foruma de |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2002 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Man aza vikam da sa s ednakuv fon postovete imenno zaradi avatarite,da moe se vkara nekvo opacity |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Ное 08, 2002 12:57 pm Заглавие: |
|
|
po printsip ideqta za avatarite da se zarejdat ot lichen host vinagi e bila za men nai-dobriq var. Mnogo hora sa kazvali kato pravqt forum che nqma da dadat takiva preferentsii na user-s zashtoto foruma shtel da stane tejuk. Men tova puk nai-malko me pritesnqva. Spored men ako se tursi lekota (koeto v sluchaq mi e super glupavo tochno v toq forum - shtoto toi nikoga nema da e fast for fuck), mislq che si go ima normalnoto reshenie.
Ako tolkoz se smeta che she e po burzo -
Moderatorite si ima sobstveni avatari
i ima nekolko grupu users koito imat forum-avatari ... kolkoto poveche mneniq davat tolkova po chesto si se smenq avatara - kato vuprosnite avatari sum siguren ste vijdali i drugade sa napraveni nekvi illustration - razdeleni na >> novatsi, sredni, murshi i t.n. do master of the shits - nali ... i primerno za novak ikonata e nekuv chervei kirliv ... i t.n.
Drugiq var. - kato dopulnenie ... da ne se pozvolqvat animirani gif-ove ... koeto do nekude se urqzva ot pozvolenata golemina - ama neznam puk dali naistina she se zabrani ako nekoi naruga po golem razmer kato file-byte ... nekoi testval li e ?
Inache az sum ZA - da e s personalen avatar. Az primerno shte gi zapomnq i shte mi e mnogo po lesno ... dali da podminavam dali da ostana na vuprosniq post dokato scroll-vam ... primerno |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Съб Ное 09, 2002 9:32 pm Заглавие: mweaahahaaa |
|
|
HELL, I'M PRETTY! :)) |
|
Върнете се в началото |